Ловец е починал по време на лов в Старозагорско

65-годишният мъж е прострелян от друг ловджия в гърдите
Обновена: 13 ное 2011 16:39 | 13 ное 2011 16:37, Елка Василева
91
Ловец е починал по време на лов в Старозагорско
Снимка: Архив Булфото

Ловец е починал, прострелян в гърдите по време на лов в Старозагорско, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал вчера около 15.45 часа по време на ловен излет в с. Помощник, общ. Гълъбово, в местността "Баталето".

55-годишен мъж с инициали Д.И. от с. Помощник, със законно притежаваното от него гладкостенно ловно оръжие - пушка ИЖ, 12-и калибър, при стрелба по диво животно е прострелял в областта на гърдите свой съселянин с инициали Н.Н., на 65 години.

Мъжът е починал. Тялото му е откарано в катедра "Съдебна медицина" - Стара Загора за аутопсия. Д.И. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление "Полиция" - Гълъбово. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: ловецСтарозагорско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
26
 
! Отговори
Забрана за лов!!!!!! преди 12 години
Тези ***-ловджиите,трябва да им се изземат оръжията и да забранят ловът със закон!!!!!!Това е просто Средновековие,не може да убиваш е така за удоволствие.Правителството да се светне и да се забрани това кощунство!!!!
49
1
 
12
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Чиста работа. Ако мразиш някой само го залъгваш да дойде с теб на лов и му теглиш куршума. Разбира се, случая ще се класифицира като "нещастен" и за теб последствия няма да има. Няма как да се докаже, че нарочно си го опукал, ако кажеш, че случайно си го прострелял.
48
0
 
19
 
! Отговори
kk преди 12 години
кой каквото търси - това намира.
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
taka im se pada, vsi4kite da izpukat dano, mrusni ***......kolko triabva da si tup, da oburka6 dive4 s 4ovek. Za takiva ne mi e zal, naprotiv, 6te go otpraznuvam
46
5
 
0
 
! Отговори
селски коментари преди 12 години
аз пък искам да се изтрепете тук в коментарите, кой бил крив и кой бил още по-крив :)
45
7
 
3
 
! Отговори
do jo преди 12 години
хайде цялата ти рода барабар с теб да се затриете .......
44
7
 
25
 
! Отговори
jo преди 12 години
Дано е имал поне няколко секунди за да разбере как се чувстват животните,които екзекутират. Айде, другата неделя още един комплексар с пушка в ръка . Хаирлия да е.
43
7
 
2
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До 39 Абе и ти като си гладен и ти ще убиваш за да си изхраниш семейството мисля...
42
2
 
10
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Абе депутатите и министреите не ходят и на лов??? Ще стана ловец ако трябва...
41
1
 
18
 
! Отговори
89642 преди 12 години
щото дадоха на куцо и сакато да става ловец..., а и вече не можеш самостоятелно да ходиш на лов ами задължително с дружинка...а дружинките са банда ***, които само поркат...
40
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Спрете да убивате живи същества и вие ще спрете да умирате, примитивни същества (ловджии)... "*** вегетарианец.
39
4
 
29
 
! Отговори
BG преди 12 години
Спрете да убивате живи същества и вие ще спрете да умирате, примитивни същества (ловджии)...
38
1
 
25
 
! Отговори
Ягерхасен преди 12 години
бг стрелковците,наричани погрешно ловци са просто едни ***,вечно пияни,червендалести комплексирани пияници със съмнителна хигиена ***,които за да избият многобройните си комплекси от липса на женско внимание и провиснали инструменти избиват по най-жесток и страхлив начин и малкото останали горски животни.и забележете това са хора от "бт елита"-съдии,чиновници,бизнесмени и т.н-да повърне човек направо
37
0
 
2
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Слава Богу, че Рапонът не ходи на лов.Поне него да не мислим.
36
2
 
23
 
! Отговори
brigante преди 12 години
ловци имаше едно време!преди много, много време! има сега и ще има...ловците от "комунистическото ни минало" бяха съвестни и изпълняваха ролята и на лесничеи, и не убиваха за кеф, а само вредоносен дивеч, а сега наблюдаваме законна организирана групичка от хора, наречена пак със звучното наименование ловна дружинка, които са тежко въоръжени, дебели от много алчност, комплексирани, заможни що годе прилично(но в истинската същност на живота това няма никакво значение) ... та ходят, за да се хвалят и перчат с пушкалята си и джиповете, дрехите, обменят бизнес идеи, омотават се взаимно като свински черва(аз на тебе-ти на мене...които черва иначе те вадят, но не осъзнават, че именно те тъй изглеждат като омотаните черва) жалки сте! и колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре!да убиваш живо същество за удоволствие е някакси природо несъобразно!а дори не осъзнавате, че ви се връща после тъпкано:)усмихвам се понеже знам, че не го осъзнавате:)рано е!когато се убива дивеч, за да се нахраните с него, понеже няма друго какво да сложите в стомаха си и сте застрашени...се изрича молитва над трупа му после!!!т'ва е от древността...ще ви бъде опростено, но вие сте както написах избиващи комплекси, то ще ви застига това, което сте причинили, само дето по-рано отколкото е трябвало, защото сте ненужна,пречеща енергия!без моите съболезнования този път!!! жалки, низши твари!!!
35
6
 
15
 
! Отговори
Retro преди 12 години
Има толкова много ром за пуцане, какво се правят на мъже като стрелят по животни?! За такива безгръбначни хич не ми е жал... колкото повече такива случаи, толкова по-добре. Нека страдат от собтвената си простотия и ограниченост.
34
2
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 12 години
... гладкостенно ловно оръжие...Май мозъкът на написалия статията е гладкостенен, от външната страна.
33
2
 
11
 
! Отговори
Подлога на властта преди 12 години
Как оцелявате в България с тези заплати ?
32
7
 
19
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
ДВАМА УБИЙЦИ ПО-МАЛКО!
31
6
 
19
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
ОТ ДВЕТЕ ДИВИ ЖИВОТНИ Е УЛУчИЛ ПО-ДИВОТО!