Закопчаха две 17-годишни, преджобили японец в София

Едната девойка е натрупала 153 регистрации за кражби
Обновена: 14 ное 2011 17:32 | 14 ное 2011 17:32,
77
Закопчаха две 17-годишни, преджобили японец в София
Снимка: Dnes.bg

Две непълнолетни джебчийки са задържани, след като обрали японец в София, съобщи МВР.

Снощи девойките последвали чужденеца, който вървял по ул. „Позитано“, едната ловко пребъркала раницата, която човекът носел на гръб, а другата – джобовете на якето му.

Непълнолетните крадли успели да задигнат портмонето на японеца, в което имало над 130 лева, и избягали. Човекът обаче се усетил и хукнал след тях, викайки за помощ.

В района на метростанция „Сердика“ гражданин пресрещнал едната джебчийка и успял да я спре. На помощ се притекъл и охранител от паркинга на Шератон и така двете момичета били задържани.

Пристигналите на мястото полицаи отвели джебчийките в Трето районно управление, където самоличността им е установена, а портмонето на японеца е намерено в чантата на едната девойка.

И двете момичета са 17-годишни, криминално проявени. Едната девойка е от гр. Левски и има 153 регистрации в полицията за джебчийски и други кражби, съобщават от МВР. Тя действала в центъра на столицата и е залавяна многократно – в Първо, Трето и Пето РУП, има кражби и в Приморско.

Съучастничката ѝ е софиянка и е известна на Детската педагогическа стая за джебчийска кражба. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
RECON-1 преди 12 години
Ето за това си нося " Джобното ножче" само с един замах и половината ръка ще изчезне. Пък после ще кажа, че тъкмо съм тръгнал да си режа клонче да си права прашка а тая се е появила от някъде точно тогава хахахахаха.
74
0
 
1
 
! Отговори
NoName преди 12 години
Предложение: На всеки престъпник татуировка, траен обозначителен знак, маркировка или нещо подобно, за да се пазят сами хората от тях, щом държавата не може да си опази населението.
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vtori pat iaponeco da tie za yrok ,da ne idvash v balgaria,....
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Znae li niakoj kolko krajbi triabva da napravish , ta naj setne da te butnat v zatvora, ta dori i korumpiranite advokati i organizaciiata na Car Kiro da ne mogat da te izvadiat?
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това си е за рекордите на гинес!
70
0
 
8
 
! Отговори
айййй преди 12 години
И това ли е наказанието за краставите ***-регистрация?????!!!!!!!!!!! Е...а ти и държавата! Режете им главите на мангасурките!
69
1
 
0
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
а ти какъв си, че искаш да знаеш докъде е стигнало разследването ?да не си извършителя? за следстввена тайна чувал ли си ?ама хайде да спиш спокойно, ще ти кажа, че след като другарят Михаил Миков унищожи ДНК лабораторията ( защо ли ?) сега се чака такава експертиза от САЩ или от Англия, не помня точно, което обаче изисква време ...
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега тия са навън и утре няма да е японец ,а някой от нас !
67
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Полицаите и гражданите са ги залавяли над 150 пъти. Съдът не ги е осъдил. Закона защитава всички малолетни. Когато закона задължи полицая да разстреля на улицата джебчия, заловен по време на кражба, тогава полицая ще го направи. Закона дава на полицая право да регистрира престъплението и да задържи лицето до 24 часа, освен ако прокуратурата не разпореди друго. Като сте толкова ербап, като хванете джебчийка накажете я. Ама после като дойде родата и да ви съди да не ревете.
66
0
 
13
 
! Отговори
Да преди 12 години
А бе ***, какво момичета, какви 17 годишни бе, та това са си 2 ***, които още на 8 години почват да крадат бе, и по рано дори, ***, напишете истината, това са ***, ***
65
0
 
9
 
! Отговори
idiot преди 12 години
153 регистрации с тази кражба ли са или без нея?
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой е сложил на 49 минус бе?
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ....
62
1
 
13
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 12 години
Левски здравеей :) После що имат палати - 1 *** жътва 150 РЕГИСТРАЦИИ и колко случая минала метър - а 1000 *** , а 10 000 :) за тва са *** *** да могат да бъркат после по джобове
61
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поне да не пишат, че имала 153 регистрации за кражби, че на човек като чете съвсем му идва да потъне в земята от срам в каква държава се е родил...
60
1
 
6
 
! Отговори
хасан преди 12 години
Поредната излагация пред чужденци, много крадлив тоя народ брееееее, не ви ли е срам, с по над 100 регистрации за кражба, ще се опраите наиш ли кога - на куково лято :-Д Бел. ред. - куково лято настъпва на всеки 20 млн. години :-ДДД
59
0
 
25
 
! Отговори
До 55 преди 12 години
A какво правим с убийците на Яна (убийството в Борисовата градина от преди сендернайсет месеца)? Някакви идеи какво се случва там? Тъпите *** не казват и дума, защото отдавна са се *** и са в предколедна умствена криза. Пълно е с некомпетентни *** на всички нива - от полицията до министерския съвет - и докато не започнем да задаваме въпроси, цялата нация е на мушката на всеки със зли намерения. Не знам за вас, но на мен ми писна от тази свинщина!
58
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това съдействие от всичко живо май е запазено само за японците. А тези 130 лева за него са като ухапване от бълха, така или иначе... 5 часа по минималното заплащане в Япония.
57
2
 
23
 
! Отговори
Българин преди 12 години
56 - и аз това казвам - крайно време е да прекръстим "полицаите" на РЕГИСТРАТОРИ. Не виждам никаква полза от тия мръсни ***, които и да хванат ***-престъпник (рядък случай) след час го пускат през задната врата на районното - да си ходи и да продължава да краде.Защо харчим над милиард годишно само за заплати на тия безполезни прасета?
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди две години такива джебчиики ограбиха приятелката ми, свиха и последните пари и документите. Още си спомням как плачеше от безпомощност и унижение, как в ушевото свинете се подхилкваха и се мъчеха да я свалят, накараха я да изпише кофа мастило, а после сигурно са хвърлили показанията в кошчето.Тогава се зарекох - хвана ли мръсномургава джебчиика - събарям я на земята с тупаници и ритници и ще скачам върху крадливите и ръце трупешката, докато ги натроша така, че да я осакатя завинаги.