Целият ресурс на МВР е впрегнат в търсенето на Мирослава

От 17-годишното момиче обаче няма и следа
Обновена: 12 яну 2012 18:18 | 22 ное 2011 13:30,
107
Целият ресурс на МВР е впрегнат в търсенето на Мирослава
Изчезналата Мирослава Снимка: Facebook

Целият ресурс на МВР е ангажиран с издирването на 17-годишната Мирослава от Перник, която е в неизвестност от 7 ноември. Това заяви на пресконференция директорът на полицията в Перник комисар Валентин Димитров. 

В Института по криминалистика и криминология са подадени всички открити до момента веществени доказателства, със случая се занимава лично директорът на Института по психология към МВР. 

"Отникъде не идва светлина, въпреки че работата не е спряна и за момент", призна Димитров.

Той обаче е категоричен, че събраните материали не говорят за отвличане.

Нямало и обаждане за преговори, каквато е практиката в такива случаи.

Според полицейския шеф момичето вероятно не е имало сериозен приятел.

Разпитани са много хора, продължава да се работи по всички версии, допълни той.

Мирослава изчезна вечерта на 7 ноември, след тренировка по таекуондо.

Момичето е обявено за издирване и зад граница. Информирани са Интерпол и Шенгенската информационна система.

Още по темата

Съученици на Мирослава разказаха, че имала проблемно семейство и често е споделяла, че не й се прибира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-голям некадърник и празноглавец от Цветанов не е имало.Скриха случая в Борисовата градина, после другия пак там.Покриха тиквара, който сгази като животни двамата на бул.България, защото пак е техен човек.Тъпотия ...
42
1
 
6
 
! Отговори
Оня преди 12 години
И аз чакам бюлетина с интерес! :)
41
13
 
9
 
! Отговори
НОВИНАР преди 12 години
Момичето е живо и здраво и просто е избягало от вкъщи.Ще свършат парите скоро и към коледа ще се прибере . .
40
14
 
7
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Ти знаеш ли какво е плащане на данъци и осигуровки върху РЕАЛЕН доход?! Когато спрете да мамите държавата, тогава ще имате претенции, до тогава - МАРШ У ЛЕВО!
39
4
 
4
 
! Отговори
smoke_chiba_chiab преди 12 години
до 37Да бе ще ти даде линк още малко. Той Кутев ги е научил на демагогия и лъжи но не им е обяснил как да търсят подобаващо в интернет.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шибидаха ще да се е разпердушинил... от МВР да го добавят в описанието.
37
4
 
6
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Другарю ***. Я дай да видим къде е тази статистика по дни и години за престъпленията. Пусни линк, иначе си поредния долнопробен *** позитански лъжец, платен от Кутев. Давай линк да те видим къде си ги гледал тези неща. Дай да я видим тази бюлетина, дето ти си я гледал.
36
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да се намери момичето живо и здраво, в най-скоро време!
35
3
 
6
 
! Отговори
az sam преди 12 години
"Целият ресурс на МВР е ангажиран с издирването на ..." нека сега тези които претендират за увеличения в МВР се докажат.След като е ангажиран целия ресурс и няма резултати, за какви професионалисти и т.нат става въпрос?
34
5
 
6
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
А ти защо си милиш че само Позитанци се оплакват от ГЕРБ? Да не съм сляп - следи бюлетина на МВР всеки ден и виж за същата дата преди 3 години. Ама на никой ГЕРБокапут няма да му харесат цифрите. Да не говорим че МВРейците вече се хвалят когато хванат и кокошкари, ама все по рядко се хвалят.
33
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
31добавен от: Анонимен преди 3 минути----Информирани са Интерпол Какво е това бе За да се намеси Интерпол се издава БЮЛЕТИНА и означава ,че лицето се издирва Баба си да информирате е същото .---------------------Големи сте капацитети в този сайт бе. Аман от разбирачи, *** още з***дника ти бърше, ама вещ по въпроса с работата на Интерпол
32
5
 
14
 
! Отговори
шимба преди 12 години
пази боже да не са я разфасовали някъде за органи!!!!!
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
----Информирани са Интерпол Какво е това бе За да се намеси Интерпол се издава БЮЛЕТИНА и означава ,че лицето се издирва Баба си да информирате е същото .
30
8
 
8
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Ти какъв си? ГлавСек на МВР ли, че ги знаеш тези данни, че разкриваемостта намалява, или слушаш какво говорят от Позитано? Щото ако слушаш какво говори БСП за ГЕРБ, няма да чуеш нищо хубаво, даже и с очите си да видиш, че е хубаво и правилно направено, те ще го отрекат и ще кажат, че не е вярно. Не трябва да се вярва на голите приказки на БСП, срамота е...
29
8
 
19
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
Криминалните престъпления са част от живота ни за съжаление, за статистиката ще посоча че най слаба разкриваемост на тежки криминални престъпления в цялата история на България имаше по времето когато сегашния премиер беше главен секретар на МВР! А от както е премиер има нарастване на кражбите на и от МПС, както и обири на жилища. Това се дължи на факта че много от апашите ни се прибраха от чужбина, поради кризата. Само че разкриваемостта продължава да намалява, но никой не пита Цуци за това!
28
9
 
12
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Нищо чудно една част от отвлечените да се отвличат да забавляват българските ни политици! Да сте живи и здрави роби! Слагайте ми минуси колкото иската заради това, че ви казвам истината!
27
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приятели на момичето от Перник във феисбук опровергаха твърденията на един жълт пернишки вестник , че момичето има проблемно семейство, а вие продължавате да лансирате лъжи ...
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tova u nas nee policia a e OOD interesuvat se samo ot dalaveri.
25
5
 
24
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
От милиционер нищо не става. Те не са виновни, системата ги прави такива! Непригодни са за цивилен живот и нормална работа защото са свикнали когато не им отърва да се скатаят, да прехвърлят работата на някои друг, да изсмучат оправдание от типа "котката ми изяде домашното" - и да им се размине. Не знаят какво значи " лична вноска НЗОК" и "лична вноска в НОИ" на фишовете за заплата.... Просто това са неща за които повечето от тях не са чували!
24
2
 
4
 
! Отговори
breneke преди 12 години
Като,че ли започнаха делата с/у киларите.Да не би да е тяхна работа,за да останат с впечатление полицаите и съдиите,че те не са терористите,че е съдебна грешка и че има друга група,която не е заловена....