Целият ресурс на МВР е впрегнат в търсенето на Мирослава

От 17-годишното момиче обаче няма и следа
Обновена: 12 яну 2012 18:18 | 22 ное 2011 13:30,
107
Целият ресурс на МВР е впрегнат в търсенето на Мирослава
Изчезналата Мирослава Снимка: Facebook

Целият ресурс на МВР е ангажиран с издирването на 17-годишната Мирослава от Перник, която е в неизвестност от 7 ноември. Това заяви на пресконференция директорът на полицията в Перник комисар Валентин Димитров. 

В Института по криминалистика и криминология са подадени всички открити до момента веществени доказателства, със случая се занимава лично директорът на Института по психология към МВР. 

"Отникъде не идва светлина, въпреки че работата не е спряна и за момент", призна Димитров.

Той обаче е категоричен, че събраните материали не говорят за отвличане.

Нямало и обаждане за преговори, каквато е практиката в такива случаи.

Според полицейския шеф момичето вероятно не е имало сериозен приятел.

Разпитани са много хора, продължава да се работи по всички версии, допълни той.

Мирослава изчезна вечерта на 7 ноември, след тренировка по таекуондо.

Момичето е обявено за издирване и зад граница. Информирани са Интерпол и Шенгенската информационна система.

Още по темата

Съученици на Мирослава разказаха, че имала проблемно семейство и често е споделяла, че не й се прибира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дано не са я отвлекли за органи *** в Перник и да й се загубят следите съвсемдано да е с гадже някъде поради семейни причини
62
5
 
12
 
! Отговори
ЧЕНГЕ преди 12 години
НЯМА ДА Я НАМЕРЯТ ТЪПИТЕ ТИКВЕТА
61
2
 
8
 
! Отговори
policayat_666 преди 12 години
Iskreno se molya da go nameryat momichenceto, no shtom celiq resurs na MVR e vpregnat ne sam izpalnen s nadejda - tova e nai-nekadarnoto vedomstvo v celiq svqt!!!!!
60
1
 
4
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
Кви глупости говориш бе луд?!Аз на очите си ли да вярвам или на теб?!
59
9
 
4
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
Другарю спермояде. Значи щом баща ти взима 940 лева пенсия сега, в тази криза и при ГЕРБ, не виждам за какво ги мразиш, вместо да им целуваш ръка. Ето че ГЕРБ дават такива невероятни пенсии по 940 лева, дори не са му я намалили. За това трябва да уважаваш ГЕРБ, другарю ***, да, знам, че ти е трудно, но все пак никой не взима такива пенсии, каквито ГЕРБ дават - 940 лева на целия Балкански полуостров. Дори българите в Гърция пенсиите са им 300 евро, дадоха в "Темата на Нова"
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
57Кви глупости говориш бе луд?!Аз на очите си ли да вярвам или на теб?!
57
8
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
През последните 20 години с отвличания и търговия на органи в България се занимава мафията, която е политически предстванена от ДПС и БСП. Дано момичето да не е отвлечено, защото ДПС и БСП ще направят всичко възможно да прикрият приятелчетата си.
56
4
 
8
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
неуважаема герботикво - баща ми се е пенсионира с 40 години трудов стаж като работник в химически завод, партиец не е бил защото сме "неблагонадеждни" и ако не беше 10.11. нямаше да имам право да следвам също като него - така е със дядо антикомунист, а не като идола ви - цървула Боко. Така че си (*(*(??*?*%?*%?
55
8
 
7
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
ОК. Значи бюлетина на МВР показва, че в момента престъпността - битовата и тежката престъпност е точно два пъти и половина намаляла от времето на управлението на Тройната Крадлиция. Доказателството е линка, който ТИ МИ ДАДЕ към бюлетините на МВР по години, месеци и дни. Разгледах го подробно, всичко е там за който го интересува. Фактите са налице.
54
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отвличанията, търговията с хора и органи са си бизнес на мутрите. С мутра начело на държавата мутренските бизнеси процъфтяват.
53
2
 
11
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Не знам дали някои тук зане какво е плащане на осигуровки върху реален доход, но МВР като работодател и полицаите - не знаят какво е плащане на осигуровки дори и на минимален праг. Така че хващай си фуражката под мишница и изчезвай!
52
9
 
10
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
Другарю спермояде. Щом баща ти взима пенсия 940 лева, представям си от какъв изпедерастен комунистически род си. Я е "активен борец против фашизма и капитализма", или е някакъв о.з. полковник. При всички случай, другарю спермояде, за да може крадливият ти баща, дето се е крил в шумата без някой да го гони и е крадял на хората кашкавала, сега да взима такава пенсия при всички положения къса от залъка на много по-заслужили от него и гладуващи с минимална пенсия инженери или учени да речем...
51
4
 
5
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
Като толкова много знаеш - пусни статистиката ти, и ме опровергай бе, милиционерче!
50
3
 
8
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
И като го гледат в Добрич - какво? Те и случая със ушевците които застреляха пияни пенсионер които си береше гъби го гледаха далеч от града им - ама какво стана - глобиха ги и толкова... Пияната съдийка от Перник и нейното дело го гледаха на майната си - но какво стана? И защо в Добрич, а не командироваха хора от Добрич - сега всичките роднини и свидетели ще трябва да пътуват България по диагонал - удобна прична да се протака до откат! Милиционерски номера от старото време...
49
2
 
8
 
! Отговори
prosatanoss преди 12 години
Дано намерят живо и здраво момичето, но на мен тая работа малко ми намирисва на търговия с органи. Няма да е пошо да проверят тези , които са имали достъп до медицинските и данни, ако не са го направили де. Дано да греша!!!
48
8
 
12
 
! Отговори
25 до 42 преди 12 години
Неуважаема герботикво, осигурявам се на реланите си доходи, жена ми също, майка ми и тя се осигурява на реалните си доходи. Баща ми е пенсионер и взема 700 лева при полагаеми 940, защото иначе няма да има за колегите ти - смотаните милиционери които нито са свършили някога полезна работа, нито са внесли и стотинка за осигуровки. Така че бягай ти у лево, ***!
47
4
 
9
 
! Отговори
До кога така преди 12 години
След като това е "върхът" на възможностите на МВР, то тогава да го закрием... Жалкото е, че в такива именно случай "лъсва" з....а и безсилието на МВР. Пи-ар акцийте са хубаво нещо, но са по предварителен сценарий, манипулирането на изборите също, защото хората ги е страх, а и опозицията е слаба, но вижте какво става когато се касае за истинска "работа"... Дано всичко се размине с успех и момичето се върне живо и здраво...
46
3
 
15
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Явно това момиче не е избягало, а е просто отвлечено и дано още да е живо и здраво и дано го намерят. Много момичета има изчезнали и тя няма да е последната, тешко ни какви времена дойдоха нямаме сигорност. Дано Бог е с нея.
45
2
 
10
 
! Отговори
Експерт преди 12 години
РОДИТЕЛИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СЕ ОТНАСЯТ С ДЕЦАТА СИ!!! ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е РОДИТЕЛ НО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВЪЗПИТАВА СВОЙТЕ ДЕЦА И ТЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ СТАВАТ НАРКОМАНИ ПОРАДИ ЛИПСАТА НА КОНТАКТ И МН РЕДИЦА ДР. РАБОТИ
44
2
 
9
 
! Отговори
до спермояда 45 преди 12 години
Умишлено или поради вродена *** тъпота лъжете на поразия из тези форуми. Никой, никого не е покрил. Точно вчера по ТВ-то казаха, че случая с прокурорското синче ще се гледа в Добрич, за да се избегне конфликт на интереси и да не може да повлияе бащата на съда. Ама вие другарите *** сте мега прости, неориентирани, некомпетентни, лъжливи, даже с новините не сте в час, но не ви пречи да серете из форумите срещу всичко, което се прави в държавата и ГЕРБ по-конкретно