Простреляха стрелец-изпитател в "Арсенал"

Мъжът е настанен в болница с опасност за живота
Обновена: 12 дек 2011 12:56 | 12 дек 2011 12:55, Красимир Ангелов
32
Простреляха стрелец-изпитател в "Арсенал"
Снимка: Булфото

Стрелец-изпитател е с опасност за живота след трудова злополука в завод "Арсенал" - Казанлък, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Инцидентът е станал в събота около 11.30 ч.

Тогава е подаден сигнал, че в завод 1, в закрит изпитателен полигон, при прострелване на автомат ''Калашников'' е произведен изстрел от 44-годишен мъж от Крън, който е ранил 46-годишен стрелец-изпитател.

Пострадалият мъж е откаран незабавно и настанен за оперативно лечение в МБАЛ-Казанлък. Има опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство в РУП-Казанлък, като работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Арсенал Казанлък
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
0
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Тоя простреляния се е бил заиграл с жената на стрелеца или се е напукал здраво с ракия и се е правил на мишена. Пък и в събота ли бачкат тия? Друг отговор не виждам
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ехех по добре да го бяхте кръстили мишена изпитател
30
7
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
ба си и кефа а...? хахахахахахахахаха
29
0
 
14
 
! Отговори
за 2 преди 12 години
Абе ей влечуго какво общо има тук полицията бе,на всеки човек и на всяко раб.место полицай ли трябва да има за да ви пази от случайности ? Нали тогава ще ревете като *** още повече,че сме полицейска държава.Сега тъпанаринът заревал,че полицията му била виновна.Какви такива сте вие болшевиките,че все не може да ви се угоди бе,ревете срещу лошото,ревете със същата ярост и срещу доброто.Свиквайте вече бе,така ще бъдете във век и веков,заврени в кьошето,където ви е местото или отивайте в Сибир.
28
1
 
18
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 13Не забравяй, че тук става въпрос за стрелец-изпитател. Оръжието не е пуснато в продажба, току що е излязло от завода. Може да е било дефектно. Не можем да съдим и коментираме нещо за което нямаме почти никаква информация. За това си има следствени органи.Иначе и аз като бях в казармата, един новобранец сложи автомата на стойката, сложи го на автоматична, дръпна и зареди и после натисна спусъка! Беше забравил да свали пълнителя. И не само това, така се шашна, че го хвърли!!!
27
8
 
11
 
! Отговори
p преди 12 години
Ми в завода има и работа и събота бедняци от Шопия. Телена мрежа и ток по нея за вас. Стойте си в голямото селУ!
26
5
 
6
 
! Отговори
Абе 11 преди 12 години
Без да съм съдник в спора ви искам само да те попитам защо като няма престъпление има досъдебно производство!?
25
10
 
9
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Не знам кой е ***, но съм склонен да мисля, че си ти! вината в наказателното прао има две форми: умисъл и непредпазливост! Анадън му! Много май си зле човече от ГЕРБ!
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да 23Но не даваха.Пред очите на началник караула се правеше,един по един и после се прибираха в оръжейната до следващата стойка.
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мда и аз съм виждал такова сандъче в ШЗО-то. Макар че трябва да можеш да обезопасиш автомата и без такова приспособление.
22
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега разбирам защо например за герберите всички, който не могат да ги намерят са избягали от къщи, а всички, които не могат да разкрият и са мъртви, се самоубиват! Вижте 15 и ще разберете! Може и 20! Те са един калибър неграграмотници:) Прости ми Боже, че щях да напиша малограмотници, след като те са неграмотници!:)
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко много неотслужили женчовци имало?!Щом слагат минус на коментар 13 са ми ясни...киртаците
20
17
 
21
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
15-ти,Комунистите са точно като ***(в литературата) - при тях сивото вещество липсва, умеят само да изпълняват заповеди. Затова не ги вземайте на сериозно, когато почнат да пишат врели некипели по форумите.
19
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все си мислех, че герберите са поне с една гънка, но 15-и ме хвърли в отчаяние! Когато има прострелян, той твърди, че няма престъпление още при прострелаването! Ненапразно германският дипломат Клаус Шрамайер заяви -"Правната слепота е един от най-големите недостатъци на сегашното българско правителството."Това важи и нещастните последователи на герберите нещастни!
18
12
 
14
 
! Отговори
Раци преди 12 години
Там не работят недисциплинирани хора. Или е случайност, което става само, ако човека наистина не внимава или е умишленно, но малко вероятно, защото хората се познават. Вероятно при зареждането е натиснал спусъка ненадейно, ако си е закачил ръката в нещо? теснотия е, обстановката е доста мръсничка и мирише на барут. В такива условия, човек не работи винаи на ниво. Но, самите изпитатели са опитни и почти инкога не грешат. Освен, в този случай, който си е загадка? Защо ли не вярвам на случайности?
17
25
 
3
 
! Отговори
комунист преди 12 години
Кога бобец съм папкал ази, МВР моят пръдлив дирник пази!
16
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се оправи човека и дано коментиращите преди мен също се оправят. Вече се виждат резултатите от закъсалото здравеопазване.
15
21
 
20
 
! Отговори
Ivelin преди 12 години
Винаги съм смятал че червените са кухи,но чак пък толкова колкото 12-ти не съм и очаквал.Каква полиция,каква вина има тя бе при тази злополука ? Ти като се блъснеш в едно дърво с колата си пак ли тя ще е виновна бе *** комундур ?
14
22
 
23
 
! Отговори
Жо преди 12 години
НЕ ЗНАЯ КОЙ Е ВИНОВЕН, но има Правила за боравене с оръжие. Не ми е ясно как тези професионални "стрелци-изпитатели" не са ги спазили. Един от двамата не е спазил Правилата, а може би и двамата.
13
25
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно време като давах караул,ги пробвахме на стойка и отгоре имаше сандък с пясък.Без пълнител ,зареждане за да изхвърли ако има в цевта и контролен към сандъка.не са младоци като гледам на 44 и 46 години.Или са се напили,или е по невнимание.Жалко оръжие винаги може да гръмне..