Криминално проявен е задържан за палежите в София

Прокуратурата е повдигнала обвинение на 29-годишния Юлиан Ковачки
Обновена: 16 дек 2011 14:15 | 16 дек 2011 11:43,
36
Криминално проявен е задържан за палежите в София
Снимка: архив, Булфото

Задържан е 29-годишния Юлиян Ковачки заради палежите на коли в София, съобщи БТА.

Той е криминално проявен и познат на полицията за други престъпления. Прокуратурата му повдигна обвинение за извършени няколко палежа на автомобили в столичния квартал "Младост".

Той остава в ареста за 72 часа – до неделя, когато ще бъде поискано съдът да го задържи за постоянно.

Още по темата
През изминалата нощ няма съобщения за запалени автомобили в София. Безпрецедентните палежи в столицата започнаха преди повече от месец и половина, като досега над 44 коли пострадаха от неизвестните пoдпалвачи.

Днес се очаква прокуратурата да поиска постоянния арест на 33 -годишния Владислав Николов-Куката, който първи беше задържан преди дни за палежа на коли в столичния квартал "Западен парк".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: палежи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
3
 
! Отговори
вкр преди 12 години
разбира се че мвр няма нищо по простата причина че няма кадри да се борят с такива случаи а имено с тероризъм и антитероризъм просто с 6 месеца школа не се учат тези неща а за жалост и академията на мвр не учи на такива неща единствено воените училища имаше специялност за нуждите на военото контраразузнаване как да се борят такива неща но за жалост вече няма тази специялност разбиха и вкр като структора а се учиха хората от инструктурите на фбр цру мусат и др .
14
10
 
23
 
! Отговори
аз преди 12 години
Това българите сме си *** нация все недоволна от нещо.Докато нямаше задържани плюете полицията,след като са заловили пак ги плюете не мога да разбера какъв е този манталитет.Също така не мога да разбера,защо смятате,че е толкова лесно да се хване извършителя и,че полицията не работи..........
13
2
 
9
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
А да видим дали ще спрат палежите...
12
5
 
28
 
! Отговори
мравка преди 12 години
Нямат никакви неопровержими доказателства срещу задържаните,стрелят на посоки и се надяват нвкои от задържаните да си признае.Подпалвача или подпалвачите са доста опитни.Предполагам че първо поставят запалителната течнос под колите и от разстояние я запалват,затова няма очевидци.Но веднъж със стомничка за водичка,втори път,накрая стомничката ще се счупи.Полицията няма да ги залови,наи-вероятно бдителни граждани да ги хванат и задължително първо да ги ***.
11
2
 
54
 
! Отговори
bg преди 12 години
Ние ги хващаме, те си палят ...
10
2
 
25
 
! Отговори
Ruja преди 12 години
До къде я докарахме, че хората да се самоорганизират, за да опазят имуществото си. Сега какво правим, ако самоорганизиралите се хора хванат някой подпалвач и решат да приложат неписаното право? Когато хората се организират за такива неща, значи няма държава. Хайде, министре, време е за реална работа, а не само да ни будалкате с циркаджийски номера, които да ви помпат рейтинга на правителството. Не ми се мисли какво може да се случи, ако се окаже вярна версията по която се работи за тероризъм.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В тези среди обичат да се хвалят с подвизите си.Един да опердашат в районното -всичко ще си изпее.
8
4
 
43
 
! Отговори
sms преди 12 години
Софиянци, ако не искате тази нощ да ви запалят колата, изпратете SMS "ne iskam" на кратък номер 0166. Цена: 1.66 лв с ДДС.
7
5
 
14
 
! Отговори
tim преди 12 години
според мен нес ахванали точните хора само тази нощ няма в софия но има запалени коли в страната
6
1
 
45
 
! Отговори
мм преди 12 години
Дано вече наистина да са задържали извършителя ,че ми писна да гледам всяка вечер по новините как невинни хора страдат заради на някои хора игричките
5
8
 
26
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
Милиционерите не виждат по-далеч от носа си...И в гащите да им сипят бензин и да го запалят, пак няма да разберат кой е...Тея чак пък го и хванаха...Ха- ха. Nice try, Dr. Jones...
4
4
 
11
 
! Отговори
mvr преди 12 години
hamster sum, hamster sum, ne me bijte kazala katericata...
3
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нали искате 20 заплати накуп изработе те си ги де да видят хората че ставате за нещо хванете подпалвачите или гледате да ви мине смяната ден да мине самун да загине и хайде 20 заплати накуп и пенсия на 45г. които ние плащаме на тези хрантутници милиционерите
2
2
 
42
 
! Отговори
Отново и отново... преди 12 години
Най-вероятно този път са хванали някой, който действително е замесен в изработването на запалителната смес! Може би главния технолог на "Лукоойл"?
1
4
 
48
 
! Отговори
doggy преди 12 години
Аха... за малко да повярвам!