Пуснаха от ареста майката на пребитото дете във Варна

Момченцето все още в кома и с опасност за живота
Обновена: 22 дек 2011 19:24 | 22 дек 2011 19:24,
40
Пуснаха от ареста майката на пребитото дете във Варна
Снимка: Булфото

Всички задържани за нанесен побой над тригодишното дете във Варна са освободени след като изтече 24-часовият им арест.

Няма издадено прокурорско постановление за мярка задържане под стража за 72 часа, обявиха от Районната прокуратура във Варна.

Така майката на Мартин и приятелят й напуснаха ареста. Пред полицията 19-годишната Лили  разказала, че през нощта Мартин се събудил, поискал да яде, паднал и се задавил.

Тя и мъжът, с когото живее, започнали да му правят изкуствено дишане. Това обаче не помогнало и те го завели в Спешния център на болницата Света Анна.

Още по темата

Дали се касае за малтретиране и домашно насилие ще стане ясно от назначената съдебно-медицинска експертиза, обясниха от полицията в морския град.

Пострадалото момченце все още е в дълбока кома, а жизнените му функции се поддържат с апарат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
pepi преди 12 години
za6o si mislite,4e samo *** pravat takiva ne6a.predi 10-15 godini maika,pri tova uj savremenna po sa6iat jestok na4in,zaedno s lubovnika si si ubi deteto,ku4kata e ot grad iambol,misla,4e se kazva6e rumana,prekrasno dete da go blaska6 i udra6 ,zaedno s lubovnika si do umartvavane i posle da go slaga6 na kotlona da go zatopla6,no gospod si znae rabotata ku4kata o6e ne moje da ima deca neka cal jivot ni6o hubavo da ne vidat-mrasni ku4ki,maiki-ogan da gi gori
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ЗАЩО Я ПУСНАХА ,ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ ,БРАВО НА ТЯХ , НИКОГА *** НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ЩО Е НАКАЗАНИЕ ПО ТОЗИ НАЧИН
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моите деца на 10 - 12 годишна възраст бяха съвсем неподготвени за живота- БЯХА ПРОСТО ДЕЦА. А, при *** се смята, че е нормална възраст да се омъжиш, че и да родиш дете. Забременяват на 11 раждат на 12 години. КАКВА МАЙКА МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОВА ДЕТЕ. Какво възпитание ще даде на рожбата си? Детето й ще бъде точно нейно копие. И няма да бъде виновно нито детето, нито другото дете - майка. Тая "майка" е твърде малка и необразована, за да осъзнае истинското си положение. Виновно ще е обществото, че не е взело своевременно мерки. ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ РОМСИ ДЕЦА ОТ 10 ДО 15 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ. Ако едно дете е инжектирано на 10 години и инжекцията има въздействие, да речем, пет години, да се инжектира отново на 15 години.ОБЩЕСТВОТО НЕ БИВА ДА ДОПУСКА ДА РАЖДАТ ЖЕНИ, КОИТО НЕ СА НАВЪРШИЛИ 19 ГОДИНИ.
33
0
 
20
 
! Отговори
ИЗХОДЪТ преди 12 години
Детето на три годинки, тя на 19, значи е родила на 16 и е забременяла на 15.Дали това й е първото дете? Губят й се няколко години детеродна възраст за техният етнос. Нищо чудно да е изоставила някое в детски дом.Тия деца с нищо не са виновни. Твърдо съм за химическа кастрация на ромите. В 10 - 12 годишна възраст. Тя не е за цял живот, а има "трайност" 5 - 6 години. След това могат да раждат. ТОВА Е ИЗХОДЪТ ОТ ПРОБЛЕМА! И не казвайте, че е жестоко. А да раждаш бъдещи аутсайдери, предварително обречени на мизерно съществуване, хуманно ли е?Крайно време е да се помисли за тия малки нещастници по рождение. Те не са избрали своите родители. И щом тия "родители" не притежават родителски чувства..... какво остава на обществото? Вариантите са два. Или ограничаване на тяхната раждаемост в името на добруването на техните по-малко на брой, но по-добре подсигурени деца. Или все по-голям процент неграмотни ***, живеещи на ръцете на оредяващите българи.
32
0
 
14
 
! Отговори
+++++++++ преди 12 години
Присъда за *** не съм видял, само българи има осъдени и то за нанесени расови обиди по компютър - в интернет! А *** говорят по телевизията - СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ! - и няма нито 1 осъден, даже полицията ги пази. Гответе се за новите ''българи'' - чернокожите *** !!
31
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
няма какво да и вземат като гаранция на *** и са я натирили...но пък ако имаше пари щяха да я пресушат..правосъдие ли? да бе..по скоро интереси
30
0
 
6
 
! Отговори
альоша преди 12 години
във българия са малко инвалидите-80 процента са менте които са си купили телк.те са мързеливи не им се работи и искат да лежат в къщти и да взимат пари а народа да ги носи на гръб-болен здрав носи.лекарите са бизнесмени и всичко се купува от тиях.по корумпирани от българските лекари нияма в света.аз сега мога да извадия пачка и чрез доктор янев от 14 поликлиника да излъжа държавата и да се трудостроия но тук опираме до съзнанието на човека а аз не мага да направия това престъпление -да излъжа бг
29
2
 
2
 
! Отговори
аяльоша преди 12 години
доктор янев от 14 поликлиника ме убеждаваше колко хубаво е да е трудостроен,инвалид човек макар и здрав като камък.тои ме убеждаваше,че без да работия щте си взимам всеки месец парички и щте лежа по циял ден без да работия.а отделно ми казваше,че щте имам карта за циялата градска мрежа за 6 лева.но аз съм съвестен и честен и отказах дая си купия телк и с връски да се трудостроия и вече 10 години спия спокоино с чиста съвест и ниямам телк.за мен е нечестно да ме издържа държавата а аз да съм здра
28
1
 
1
 
! Отговори
альоша преди 12 години
доктор валеунтин винков янев от 14 поликлиника иска да излъжем държавата и тои със връски да ме трудострои.аз съм здрав като камък и не искам да лъжа държавата и съм честен.а тои има връзки в телк комисията и като бутна пари и подаръци те щтели да ме трудостроят като инвалид.защто иска да лъже държавата и да трудостроява здраяви хора не разбирам но е срам и позор да си купувам телк с пари и подаръци и връски.мисля,че половината инвалиди са менте и са си купили групата.аз отказах и ниямам телк да
27
5
 
2
 
! Отговори
Gen преди 12 години
Като ви гледам скотските коментари установявам за пореден път, че сме страшна християнска дърава, няма що...
26
11
 
11
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Доктори, покажете човещина, изключете апаратурата !!! Оттървете полусъществото от мъките му, а на нас спестете излишни разходи !!!
25
10
 
9
 
! Отговори
ХИЛТЕР преди 12 години
Боли ме точно дедовия за манглачето , роднините му и целата *** смрад.Ако ще да изпукат до един ми е точно през х........я
24
0
 
11
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Разбира се, правилно са ги освободили, сигурно е както казват ***, щото де се е чуло и видяло *** да удари чаавето? Скоро пък друга история - Айшето носи в болницата 3-месечното си малко, тежащо 2 кила и изсъхнало като мумия... тя си го хранила съвестно, ама то, анорексичето, нарочно и злодейски повръщало после тайно всичката храна, скришом от грижовната ромка... та не са виновни ***, *** са много палави, ето това уж да яде и нарочно се тръшнало 5-6 пъти мама и тате да натопи !
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На това дете от малцинствата са му нарушени правата! КЪДЕ Е ЛИЦЕМЕРНИЯ И КРАДЛИВ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ???????????????????ЗАЩО В ТАКИВА МОМЕНТИ СЕ ИЗПОКРИВАТ И ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ???????????????? Аз имам чувството, че тия толерират *** престъпност! Представяте ли си асо българин беше пребил *** какъв вой грандиозен щяха да нададат!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пуснаха я за да пребие и останалите си деца
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма издадено прокурорско постановление за мярка задържане под стража .. Какво му е .. Едно дете, пука и на прокуратурата и на главния прокурор..
20
0
 
13
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Съгласен съм такива да ги пускат от ареста, ама арестът да е на 6-тия етаж и да ги пускат през прозореца.
19
0
 
23
 
! Отговори
майка преди 12 години
Това чудовище изобщо не го наричайте майка!Никоя МАЙКА не би се отнесла така с детето си!Грешката на генеколозите е че не им връзват тръбите след първо раждане не звучи хуманно но тези не трябва да имат деца!Не може да пребиеш едно беззащитно същество до смърт!***!
18
0
 
6
 
! Отговори
Несъгласен преди 12 години
Българин,то това е ясно,ама така или иначе не може нищо да променим,нищо не зависи от нас.Мен ако питаш и отделен ъгъл им е много,по-добре да ги изгорят в ТЕЦ-овете някоя зима,та поне веднъж с нещо да са полезни мръсните ***.Мисълта ми беше да не си разваляме настроението по празниците заради тези същества,смисъл няма.Важното е децата ни,ние и близките ни хора да са живи и здрави.....е и някой лев отгоре няма да е излишен:)....!
17
0
 
7
 
! Отговори
нервна до 10 преди 12 години
Е как да не е адекватна?!"Обясненията на задържаните, според които детето се е задавило и те са се опитали да му помогнат звучат логично, ", каза директорът на Областна дирекция на МВР във Варна комисар Димитър Димитров.Ама какво по-логично от това,детето се задавило,грижовната майка го тупкала по ребрата,грижовния татко го тупкал по гръбнакаама това дете,много лефтерно бе,да вземе да се натроши.Ей,в днешния свят човек да не вземе да направи добро!