Пребитото детенце още е в критично състояние

Майката на Мартин и приятелят й още са в ареста
22 дек 2011 16:07,
28
Пребитото детенце още е в критично състояние
Снимка: архив Булфото

Тригодишният Мартин все още е в критично състояние и въпреки, че кръвното налягане и сърдечната му дейност са стабилизирани, все още има опасност за живота му, съобщиха за Dnes.bg от болница "Света Марина" във Варна.

Детето беше прието там в сряда рано сутринта без дихателна и сърдечна дейност, в кома, с мозъчен кръвоизлив, потрошени ребра и счупена кост в основата на черепа.

При постъпването му момченцето имало и синина на лявата буза и отток на ухото.

При направените обстойни прегледи лекарите установили, че по тялото на детето има данни за стари счупвания.

За зверския побой са задържани майка му, приятелят й, още една жена и мъж, който вече е освободен. 

В ареста все още са останалите трима, на които 24-часовата мярка изтича по-късно днес. Ако наблюдаващият прокурор не поиска тя да бъде удължена, те също ще бъдат освободени.

19-годишната майка на Мартин – Лили обяснила пред разследващите, че раните по детето й са в резултат на опитите й да го върне в съзнание след като се задавило.

Жената, която е родом от Каменар, проституирала и живеела на семейни начала със сводника си, твърди кметът на селото.

Бащата на пострадалото дете ги изоставил преди няколко години и заминал на гурбет в чужбина, където се оженил за друга жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Крум преди 12 години
Тази никаквица, има смелост да диша и да гледа света около нея. Тази низша твар трябва да бъде убита с камъни. Смърт за нея съдиста до нея. Горкото дете. Бог да му помогне.
24
0
 
3
 
! Отговори
doc. Nik Kaloyanov преди 12 години
Майката, ако изобщо може така да се нарече, и сводникът й трябва да се пребият най-жестоко и да се бутнат доживотно в затвора!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хора тия депутати и министри нямат представа какво е по селата каква е ***,как се развъждат,каква е мизерия,само чакат социалните и удри пиене и цигари и мързел-абе къде са тия социални служби и тия от закрила на детето защо не обикалят селата и да ги дават такива на съда?????
22
0
 
3
 
! Отговори
До 20 преди 12 години
Съгласен съм ! Ама то трябва да усетиш , за да повярваш ! Дано някой ден се оправиме ....
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се оправи детенцето.Колкото до майката и сводника и тия трябва да ги затворят и да изхвърлят ключа.Аман от хейтъри в този сайт-пребито детенце не е виновно с нищо!!!
20
7
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
...когато става дума за болно Българско детенце, пари няма - и цял живот плащалите му осигуровки родители като просяци трябва да събират пари... но гокато става дума за *** малко, претрепано от собствените си никога неосигурявани родители, тогава целият потенциал на здравната система се мобилизира за лечението му !!!Тия дето ме плюете - утре ако вашето детенце се разболее, никой няма да го лекува без пари, защото осигуровките ви са похарчени за лечението на това нещо, което защитавате !
19
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Явно на някои тука е трудно да проумеят, че заради *** зараза всички ние все повече затнъваме в тинята, че без колосалните суми, които харчим за да ги храним и лекуваме, когато се трепят, няма детски за нашите деца, а бабите и дядовците ни живеят на ръба на гладната смърт. Малко ви е всеки ден да четете за зверствата на ***, за убийствата, насилията, тормоза срещу хора, не можете да си направите сметката, че без тая чума, България щеше да е просперираща страна !!!
18
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 12 години
9 - явно още не проумяваш, че от малкото "беззащитно" *** с годините става само едно нещо - голям *** - престъпник и *** !!! Ако остане в *** среда, вероятността за това е 99.99%, ако го осиновят - "само" 80%. Просто *** ГЕНЕТИЧНО са ***, нисша раса... и самите "родители" на полусъществото го доказват.Останалото е зловреден пишманхуманизъм. Значи ви е жал за гъгнивите зверове, за които отиват 3.1 милиарда годишно, а за собствените ви деца и стари родители не ви е жал?
17
1
 
3
 
! Отговори
of преди 12 години
do 16. Принципно те подкрепям в мнението, но докато не се види ясно, че не са под държавна протекция такива *** така ще е.
16
5
 
9
 
! Отговори
Стига с омраза ..! преди 12 години
До кога в този сайт ще се лее омраза, ненавист към етносите в България? Нормално ли е това? Защо тези простотии не се премахват моментално, а може би някои е заинтересован в нагнетяването на етническа омраза ..До кога това ще продължава, до кога ..?
15
0
 
7
 
! Отговори
Валя преди 12 години
Във връзка с думата "полусъщество", бих искала да отбележа, че когато бях на около 10 и карах колело, едно *** на около 6-7 ме подгони с нож...........Има хора и хора, *** и ***....
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия са животни!
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно - майката от Каменар, живее в Аспарухово... *** и си пребива детето...*** история.Дано се оправи детето, макар че в такава среда и след това животът му няма да е живот.И все пак, *** - нециганче - дете си е. Дано оживее. Лошият му късмет е, че и родителите му са ***. Към тях - никакви симпатии, дано си получат заслуженото.
12
0
 
12
 
! Отговори
Димитрова преди 12 години
Всеки, който започва да плюе, без да мисли, трябва да си даде сметка, че е късмет, а не решение или постижение да се родиш в не-*** семейство и със свестни родители.Аз имам прекраси родители, но не мога да твърдя, че съм ги заслужила, а само да се опитвам всеки ден да се отблагодаря на тях и на Господ за добрината.Всеки от нас можеше да е на мястото на това дете... А най-страшното, мисля си, не е това, което му се е случило сега, а всичко, което му се е случвало до сега...
11
4
 
1
 
! Отговори
до Българка преди 12 години
Ами не всичко е цветя и рози, инвалид - *** ,нуждаещо се от грижи пребито от родителите си *** -с маика ***.Не виждам нищо стращо или строго да не кажа изродско ,че 8 е казал полусъщество , ами напрактика ,това дете ще живее само на човешката състрадателност следващите 60-70 годиниизродско е *** които го е осакатил.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** - да си седят в ареста .........
9
4
 
29
 
! Отговори
Българка преди 12 години
Какъв *** трябва да си, за да наречеш едно тригодишно дете "полусъщество"!? Толкова си оскотяхме, че в душите ни остана само омраза, дори към най-беззащитните? За мен ти самият си полусъщество. За това дете, ако оцелее изобщо, още има надежда да попадне в дома на свестни хора и да постигне нещо СТОЙНОСТНО в живота си. За теб няма НИКАКВА НАДЕЖДА.
8
11
 
14
 
! Отговори
8899 преди 12 години
Спасението на майката бащата и детето е газовата камера
7
28
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Колко струва лечението на полусъществото ?!? Доктори, защо пилеете парите, с които би могло да бъде спасено някое болно Българско дете ?!?
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kakuv izrud trqbva da si za da biesh 3 godishno dete....