Открито е тялото на обявения за издирване мъж от Малорад

Красимир Нановски е бил с прострелна рана в слепоочието
Обновена: 22 яну 2012 19:34 | 22 яну 2012 14:48, Елка Василева
65
Открито е тялото на обявения за издирване мъж от Малорад
Снимка: архив, Булфото

Открито е тялото на обявения за общодържавно издирване Красимир Нановски /53 г./, жител на врачанското село Малорад, съобщиха от Областна дирекция /ОД/ на МВР във Враца.

Пенсионираният полицейски служител бе в неизвестност от 11 януари, когато излязъл от дома си, по данни на близките си.

Тялото му е намерено в гориста местност край Борован, известна като "Мара Врачанка", след предприето издирване от служители на районно управление "Полиция" в Бяла Слатина и с помощта на следово куче, допълват от ОДМВР.

Още по темата

Мъжът е открит с прострелна рана в лявото слепоочие. При огледа на тялото е установено, че в лявата му ръка се намира законно притежавания от него пистолет "ТТ", калибър 7,62, уточняват от полицията.

Трупът е изпратен за аутопсия във врачанската болница. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурният прокурор в Бяла Слатина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
работник преди 12 години
Живота става все по труден не само за редовния трудовак а и за отработилия се пенсионер.
53
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пържолки?
52
20
 
4
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
А И ЧЕСНО КАЗАНО НАЙ ДОБРИЯТ ПОЛИЦАЙ Е МЪРТВИЯТ ПОЛИЦАЙ
51
7
 
4
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
САМОУБИЛИ СА ГО
50
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** GERB !!!!!!!!!!!!!!!
49
11
 
7
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Какво пише в статията бе червени мехури,има ли нещо общо тя с вашите злобни простащини които редите тук по съвсем други теми,защо не отидете да целувате мумията в кремъл и да и се молите да ви прибере,че както се гневите и пените тук става ясно за близката ви кончина и колкото по-скоро е това толкова повече спестени минути на гняв ще спечелите.Хайде дано Свети Петър ви обърне най-после внимание и на вас и оттърве светът от червени античовеци,че много сте се застояли на майката Земя.
48
6
 
0
 
! Отговори
Nema преди 12 години
Taka 6e e ve4e...
47
45
 
21
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Не не срамувам че гласувах за ГЕРБ!Напротив,даже съм горд че изметохме крадливите комунисти от властта!И пак ще гласувам за тях-колкото и престъпници да бъдад бити и пребити от полицията!Само не ми е ясно защо зад всеки крадец,убиец,престъпник има по един комунист да го защитава!Да не сте заедно в кюпа,другари?Що ли питам като знам че комунист=престъпник!Дерзайте другари!И между другото,няма никакъв бой,барети,автомати и кучета!Има двама полицаи,които са сложили принудително белезници на бандита
46
0
 
17
 
! Отговори
Мила преди 12 години
Самоуби се жената на френски министър на образованието.Все по-трудно е навсякъде, когато си искрен и чувствителен
45
1
 
2
 
! Отговори
ДО 31 преди 12 години
АЛООО 31 ТИ ДА НЕ СИ ЛАЙ....О,ЧЕ СА ТЕ НАКАЦАЛИ МУХИТЕ.КАКВО ИСКАШ ОТ ДЕДОВЦИТЕ.ПРСТАНИ ДА СЕ ЗАВИРАШ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ЛОШО.
44
3
 
8
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Ти да не би да си Демократ бе Комунистически цирей
43
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
49-влечуго, боядисано червено влечуго
42
17
 
19
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
По добре Тоталитаризъм отколкото Анархия
41
4
 
26
 
! Отговори
дядо преди 12 години
пържолки за кучето
40
40
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само ГЕРБ
39
14
 
5
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
Глезена Сополана с далаверите на родителите
38
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Откакто това правителство е на власт има политически затворници.Властва тоягата.Целия държавен апарат е впрегнат да преследва изстрадалия ни народ.
37
5
 
22
 
! Отговори
МЕНЦА преди 12 години
СТРАНДЖА ТИ КВО НАПРАВИ БЕ ? СМЕНИ ЛАГЕРИТЕ ЛИ БЕ ? БРАВО НА ТЕБЕ ОСЪЗНА СЕ НАКРАЯ. БРАВОСССССССССССС. ДО ВЧЕРА БОКО ТИ БЕШЕ ИДОЛ, А СЕГА ГЛЕДАЙ КАКВИ РАБОТИ ПИШЕШ. Е БРАВО СТРАНДЖА СЛЕД КАТО И ТИ ИЗНЕВЕРИ НА ГЕРБ СЕГА ВЕЧЕ СЪМ СПОКОЕН , ЧЕ СИ ОТИВАТ. СТАРНДЖА ДОБРЕ ДОШЪЛ В ГРУПАТА НА ОСЪЗНАТИТЕ БЪЛГАРИ. ДАЙ БОЖЕ ОЩЕ МНОГО КАТО ТЕБ
36
0
 
25
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
33, то затова са адвокати :)Но полицията преди да кърти врати да мисли колко струват, преди да бие, да мисли кого бие- защото ако се окаже че чупи имущество и нанася телесни повреди на лица БЕЗ виновно поведение, трябва да има възстановяване на щети нали ? Иначе щяха ежедневно да се инсценират акции срещу бивши любовници, неприятно комшии и т.н. :) Трябва да има ред и винаги виновните да си понасят заслуженото, та били те и служители на МВР, които не са си досвършили работата :)
35
5
 
33
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
КВО СТАВА БЕ ? САМО ТРУПОВЕ НАМИРАТ МИНАЛАТА СЕДМИЦА МИРОСЛАВА , ВЧЕРА ТОВА ДЕТЕНЦЕ СТАНИСЛАВ , ДНЕС ТОЗИ КРАСИМИР , КАК ИЗЧЕЗВАТ ТЕЗИ ХОРА? ЗАЩО ИЗОБЩО СЕ ДОПУСКА ДА ИЗЧЕЗВАТ ДЕЦА ???? НАЛИ ЦЕЦО СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ С РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ? ТАЗИ ПОЛИЦИЯ КАКВА И Е ЦЕЛТА ДА ОПАЗВА ДЕЦАТА НИ ИЛИ ДА ИМ НАМИРА ТРУПОВЕТЕ? НАВСЯКЪДЕ Е ПЪЛНО С МУТРИ , ПЕДОФИЛИ , ГАНГСТЕРИ И КВИ ЛИ ОЩЕ НЕ *** . ЩО ВЕДНИЗ НЕ ЧУХ , ЧЕ НА НЯКОЙ ОТ ТЯХ Е НАМЕРЕН ТРУПА , АМИ САМО НА ДЕЦА ? *** ДЪРЖАВА