Открито е тялото на обявения за издирване мъж от Малорад

Красимир Нановски е бил с прострелна рана в слепоочието
Обновена: 22 яну 2012 19:34 | 22 яну 2012 14:48, Елка Василева
65
Открито е тялото на обявения за издирване мъж от Малорад
Снимка: архив, Булфото

Открито е тялото на обявения за общодържавно издирване Красимир Нановски /53 г./, жител на врачанското село Малорад, съобщиха от Областна дирекция /ОД/ на МВР във Враца.

Пенсионираният полицейски служител бе в неизвестност от 11 януари, когато излязъл от дома си, по данни на близките си.

Тялото му е намерено в гориста местност край Борован, известна като "Мара Врачанка", след предприето издирване от служители на районно управление "Полиция" в Бяла Слатина и с помощта на следово куче, допълват от ОДМВР.

Още по темата

Мъжът е открит с прострелна рана в лявото слепоочие. При огледа на тялото е установено, че в лявата му ръка се намира законно притежавания от него пистолет "ТТ", калибър 7,62, уточняват от полицията.

Трупът е изпратен за аутопсия във врачанската болница. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурният прокурор в Бяла Слатина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
26
 
! Отговори
89boy преди 12 години
Избери ГЕРБ стани труп!
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ашколсун.Поне няма да има смешен съдебен процес,с неявили се свидетели,внезапно увредено здраве на обвиняемия,отлагания,простотии...
32
3
 
28
 
! Отговори
Браво!Копаме здраво преди 12 години
Браво на МВР ! Още едно разкрито убийство по логиката на Бойко Борисов !Той неслучайно преди време беше казал в Германия, че с Цецо само копат трупове с багерче. Там германците му се смяха, мислейки, че това е някаква шега на нашия премиер.Уви, не беше шега !У нас под разкрито престъпление управляващите разбират не да спасят отвлечен или да открият ЖИВ изчезнал, а да му изкопаят трупа отнякъде ...
31
22
 
12
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
С перо ли да ви гали Полицията.С такива Адвокати като Марковски .не ви е чисто положението въобще.Марковски защитава само престъпници
30
1
 
21
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Станишев е виновен.
29
4
 
29
 
! Отговори
гримм преди 12 години
българя най страшната приказка която даже не бих помислил да напиша.. там децата изчезват и казват на родителите им че пиели дайкири, учени се завързват да се подпалват с газ , хора изчезват, ритат се врати на хора без нищо.. неее не се пищше за ужас в страната на ужасите.
28
7
 
20
 
! Отговори
динко преди 12 години
такива не6та са без коментар бойко вън оставка
27
12
 
20
 
! Отговори
динко преди 12 години
бойко вън
26
5
 
17
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
Борисов, в случаи като тоя, може би е най-добре да се приложи принипа на административната санкция :) Който е организирал излишна операция да поеме разходите по нея, както и всички пасиви и щети в хода на нейното провеждане :) Нека оня дето пусна спецчастите да плати операцията (а не МВР) , да плати и хонорара на Марковски (ако делото бъде спечелено) , да плати и обезщетението на Начкови :) Така друг път няма да се харчат държавни пари за безсмислени акции! :)
25
6
 
20
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
Ами аз пожелавам успех на Начкови и Марковски! Независимо от каквото и да било, в случая явно е имало употреба на сила и нанесени леки телесни повреди без оказана съпротива. Само въз основана това, делото е спечелено.. Дано Марковски си напише по тлъст хонорар и МВР да му го плаща.. За съжаление от НАШИТЕ данъци, Борисов...
24
8
 
28
 
! Отговори
ужаса ГЕРБ преди 12 години
Маскирани с оръжие крещяха : По очи! Не мърдай!. Беше страшно! Четири часа и половина продължи акцията им вкъщи. После откараха татко и майка, и аз хукнах след тях към Второ. Никой нищо не казва, просто бях в шок. Били са ги, ритали сиДва часа и половина седяха в полицейското управление без никой да обясни нещо. Като питах, ми крещяха и заплашваха: Млъквай, да не ти се случи нещоРалица е основателка на групата Аз НЯМА да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ! Във Фейсбук. От време на време през часовете на акция и арест, тя успява да напише по няколко думи на стената на групата.Близките се обаждат и на адвокат Марковски, който също тръгва към Второ полицейско управление. Към полицията отиват и членове на групата.Родителите на Ралица и Габриела са освободени от полицейското управление. Адвокат Марковски коментира , че когато той е поел случая и е отишъл във РПУ, полицията е освободила родителите на Ралица Начкова, и че няма данни за извършено престъпление и срещу тях няма да бъде повдигнато наказателно производство.Това е поредната шокираща акция на ГДБОП, за която е пуснат ресурс от десетки ченгета и барети, заради тоя дето духа.Или по-скоро, заради тоя, дето не харесва Бойко Борисов.
23
3
 
36
 
! Отговори
ДО 21 преди 12 години
И АЗ ЧЕТОХ ЗА ТАЗИ АКЦИЯ СРЕЩУ сем.НАЧКОВИ.ПРОСТО НЕДОУМЯВАМ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ.
22
1
 
24
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
20 , споко - кучетата им сичко четат :) Не че има полза ама...Въпросът не е да се плюе, дереджето в страната хич не е цъфтящо! Жалкото е, че Борисов се бие в гърдите какво бил направил пред парадния вход , ама спестява издънките на правителството си в задния двор! И мое лично мнение е , че сичките пасиви на това правителство идват от финансовия и вътрешния министър! Най-големите проблеми на държавата са бедността и престъпността!
21
2
 
43
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
Борисов, току що прочетох за "ювелирната" акия срещу сем. Начкови :) Явно тя е била по по грешка или е завършила с неуспех.. Това бял кахър! Обаче какво ще стане, ако с документ от съдебен лекар, Начкови осъдят българската държава (МВР) - кой ще плаща? Ние нали - от данъците! Защо ни харчиш парите заради некадърността на твоите ченгета ?! Нашите данъци затова ли ще отиват бре? Преди да биете мислете! И после да плащаме данъци нали? Ми да, ама в друга държава !
20
5
 
14
 
! Отговори
ДЯДО преди 12 години
ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА-БОГ ДА МУ ПРОСТИ.А УПРЕЦИТЕ КЪМ БОЙКО И ЦВЕТАНОВ СА НАПРАЗНИ.ТЕ НАДАЛИ ЧЕТАТ ТОЗИ ФОРУМ.
19
3
 
42
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
Тъй... Борисов - зачестиха убийства - изчезват деца, намират ги убити, изчезват хора - намират ги убити... Ко прайм? Какви магистрали какви 5 лева- убийството е най-тежкото престъпление - в България то зачестява! Защо? Можем ли да живеем спокойно в държавата, управлявана от твоето правителство? Децата ни в сигурност ли са? Убиха бедно дете - да не кажеш, че е било отвличане за откуп? Борисов, а какво става със стандарта нин а живот, баце ? м?
18
10
 
25
 
! Отговори
Спокоен преди 12 години
Замислете се, колко полицаи приятели имате. Истински приятели. С които можете да се отпуснете, да се забавлявате. Нито един, нали ? Същото е и с пенсионираните такива. В присъствието им разговори секват, закачките и случките се премислят по няколко пъти. Принципно, полицаите ни са дълбоко комплексирани и силно самотни хора.
17
31
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Доброто в новината е, че няма да плащаме пенсия бог знае колко години, на човек който през скапания си живот не е внесъл и стотинка за пенсионно или здравно осигуряване.
16
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много често пенсионирани милиционери и ***,като изхарчат парите на куп дадени им при пенсионирането,разбират че са безполезни и не се вписват в обществото,и най-вече стават пазачи,алкохолици или свършват като този от статията
15
26
 
6
 
! Отговори
Ъъъ, моля ? преди 12 години
Ей за това, тъпите куки трябва да се пенсионират на 65. Те станат на 45, пускат ги в пенсия, ама то тъпо бе. Милиционер. Съседите си обръщат главите на другата страна като мине, храчат зад гърба му. И то, добичето с фуражка не може да си осмисли живота. Седи, почесва се, пък вземе че се гръмне.