Мъж ограби болница "Токуда" с гумена палка

Ударил служителка на регистратурата и задигнал 30 бона
Обновена: 24 яну 2012 15:13 | 24 яну 2012 12:23,
71
Мъж ограби болница "Токуда" с гумена палка
Снимка: архив, Булфото

Неизвестен мъж нахлу и обра оборота на  болница "Токуда" в София, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал вчера около 20 часа. Нападателят е влязъл като обикновен пациент, бил е с качулка на главата, но без маска на лицето.

Нападателят ударил с гумена палка служителка на регистратурата и докато тя се превивала от болка, успял да задигне парите от оборота. 

По данни на болницата отмъкнатата сума е 30 хиляди лева. Пострадалата служителка е с фрактура на ръката и е прегледана в болница.

Направен е оглед на местопроизшествието, а обирджията се издирва.

Нападателят обаче е заснет с камери, като записите са предоставени на полицията, съобщиха от болницата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
i pravilno napravil shtom ia ograbil ,xalal da sa my parite.ot mizernite balgari.
55
0
 
3
 
! Отговори
До 58 преди 12 години
Като не ти харесва имаш две вариянта учиш медицина и се лекуваш сам себе си или отиваш на лекар... Ако не ти харесват си оставаш болен. Интересно ми е как ще се държат хора като теб под ежедневния стрес на голяма част от лекарите. Не всички са кадърно то е ясно, но се постави на тяхна позиция и си помисли... Частните болници са ясно, но замисли се какви заплати взимат държавните, който ги спукват от работа всеки ден ... End of story
54
2
 
4
 
! Отговори
fck преди 12 години
Ако хората имаха пари щяха ли да обират болници.. НЕ МИСЛЯ! Е сори ощипаха и токуда с 30 хилки дреме ми... като няма кво да сложиш на масата да ядеш така е! А ония тиквундели в Парламента да го духат! на тях им е добре ядът само пържоли и кебапчета КРАДЦИ и ИЗМАМНИЦИ !
53
3
 
6
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
Глад , Глад , и по-лошо ще става !
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тъй ще е като не им се дава пари за охрана сега накуп ще си платят заплатите от скатаването
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
63, точно така е.и то източванрето на здр. каса е под формата на скалъпени диагнози прецизирани така, че да се източва по-добре. а отделно си искат доплащане под формата на "дарение". и накрая се чудиш що не са те излекували - щото диагнозата, която им е била най-изгодна финансово се е разминавала с истинската ти диагноза.... да не говорим, че и на здрави хора им измислят диагнози, особено важи това за деца - като са притеснени родителите вярват на всичко и айде още парички за тях..
50
3
 
6
 
! Отговори
До 55 преди 12 години
Плащат друг път. Само грабят от хората. Като са частна болница да спрат да източват Здравната каса
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко са ги ограбили. Жалко, че е пострадала жената. Да бяха пребили Масларска, тази некадърница.....
48
3
 
4
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Ей къде сте бе Станишев Миков да защитите този човечец - сега ще вземат да го съветват в полицията и пак полицаите виновни.Защо тези престъпници да могат да нападат невинни хора а полицаите да ги галят с перце.
47
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО НА ТЕЗИ БОЛНИЦИ С ТАКЪВ ОБОРОТ ЗА ЕДИН ДЕН ,ПОСЛЕ СИТИЯ НА ГЛАДНИА ВЯРВАЛИ ,ТЕ НАДМИНАХА БАНКИТЕ
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ти си голям човек нали? Никой не иска когато се разболее да отиде на лекар и там да го доубият шайка некадърници.
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие сте били големи хора няма що. Много сме болни и търчите, когато нещо се случи, но после плюете лекарите и защитавате крадците. Слезте на земята и се позамислете малко преди да говорите безумия
44
2
 
3
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
То, това хубаво, ама що па требваше да и чупи ръката? Не можеше ли само да я зашемети?
43
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютно съм на страната на обирджиите, защото да крадеш от крадци не е престъпление. В тази болница работят най-некадърните и корумпирани лекари в България. Всички са бивши партийни секретари и комсомолски секретари. Убиват те без да се замислят нищо че си плащаш осигуровки. Един от убийците-лекари преди време ми каза че погледът му струвал 1000 лева. Какво значи това някой да ми обясни моля?
42
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тъпана*и,що за хора сте,да защитавате бандит,обрал болница?Нали тая тиква още довечера ще изхарчи хилядарка в кръчмата и по *** бе,а после и останалата плячка!Токуда е ЧАСТНА БОЛНИЦА,плаща си данъците,пациентите се таксуват НА КАСА И СИ ПОЛУЧАВАТ ФИСКАЛЕН БОН.И недейте да злобеете да сумата 30 бона.Срещу тия 30 бона,дето една луксозна *** ги вади за седмица,в болницата СТОТИЦИ БЪЛГАРИ СА ПОЛУЧИЛИ ЗДРАВЕ И ЖИВОТ ДНЕС!
41
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А, браво на човека! И без това в тая балница са се събрали само търгаши. Намерили са си майстора. Макар че, като ги знам как лъжат и крадат там, сигурно е откраднал най-много 10 хил, а останалата част от сумата са си прибрали те. *** нищо, пак добре е направил.
40
0
 
7
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Тази болница има ли охранителни камери?А жива охрана?
39
4
 
21
 
! Отговори
ДОКТОР ВАГИНЯН преди 12 години
ТОВА Е САМО ДНЕВНИЯ ОБОРОТ И ТО НА КАСАТА Т.Е. ПЛАЩАНИЯ НА РЪКА.. А ПЛАЩАНИЯ НА ОПЕРАЦИЙ И Т.Н. Е ОТДЕЛНО ПО СМЕТКА ! ЩОМ 30 БОНА Е ДНЕВЕН, Я ГИ ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ СА ДЕКЛАРИРАЛИ 30 ДНИ ПО 30 000 ЛЕВА = 1 000 000 ЛЕВА ЗА МИНАЛИЯ МЕСЕЦ И ДАЛИ СА ПЛАТИЛИ ДАНЪЦИ ?! СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ !!
38
0
 
8
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Ренета Инджова беше премиер а не премиерша.Премиерша е жената на премиер.
37
3
 
17
 
! Отговори
true преди 12 години
Токуда може и да е помогнала на някои пациенти, но лично на мен не. Даже обратното - разболяват те за да те лекуват и да си вземат пари от НЗОК и от пациента, разбира се. За горния случай личи, че не е професионалист. Възможно е да е някой пострадал от "лекуването" в Токуда.