Млада жена бе пребита до смърт в Дупница

В полицията са задържани двама заподозрени мъже
29 фев 2012 10:45, Красимир Ангелов
115
Млада жена бе пребита до смърт в Дупница
Нападнатата жена е починала в болницата. Снимка: Булфото

32-годишна жена бе убита в Дупница, съобщават от полицията в града.

Тя е намерена жива, но в безпомощно състояние, във входа на жилищния блок в който живее - в кв. "Дупница", към 23,25 часа.

При извършения оглед са открити дамската й чанта с документите, както и метален предмет, с който се предполага, че е ударена.

Жената е починала в Спешния център в града малко вследствие на травмите, които е получила.

Според лекарите тя е била ударена с твърд предмет по главата.

Задържани са двама заподозрени мъже, посочиха от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: Дупницаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
16
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
Възможно е, да сбъркаш малко,но толкова неразбираемо,неграмотно не бива.
87
0
 
15
 
! Отговори
popa преди 12 години
pro6tavaite dilgo vreme ne sam v bg i na vsi4koto otgore sam slujil v dupnitsa(stanke dimitrov)-kak e mazmiono i to dne6no vreme da se slu4vat-da se ubivat hora nasvyakade v stranata KADE E DARJAVATA,POLITSIATA,,,TOVALI E NA6ATA DEMOKRATSIA DA SE IZBIVAME''- DO KOGA
86
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ***, не ви ли е срам под такава тъжна вест да публикувате реклама на бизнеса си! СРАМОТА!
85
0
 
21
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
ами случват се,ама ги ловят и осъждат на 100 тина години затвор,или ги трепят за оказана съпротива...за разлика от тука,а ако не дай боже,нервите ти не издържат и се намесиш, си изгорел от разкарване по следователи и прокурори,и накрая в съда те изкарат крив тебе,така че тези неща ще зачестяват,предизвикани от безнаказаността и увеличаващите се нарко зависими сред младите хора....и сред ***
84
0
 
42
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
до 95Извинявай, но законите са ни такива. В БЪЛГАРИЯ НЯМАШ ПРАВО ДА СЕ МЕСИШ!!Дори самозащитата е забранена, освен ако не те нападнат с картечница, а ти успееш да се защитиш с голи ръце...Гражданското общество трябва първо да обърне внимание на тези факти!
83
2
 
35
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
Тези дебеловрати и едрогабаритни полицаи ги виждаме само постфактум.При направено убийство грабеж или народно вълнение.През другото време се спотайват кой къде намери.
82
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
възмутена със Шчупени пръсти - ха ха
81
5
 
21
 
! Отговори
grex e !!! преди 12 години
Bog e nad vsi4ko !!!
80
4
 
50
 
! Отговори
някво име там... преди 12 години
Питаш кой пази полицията? Как кой пази бе... мутрите пази! На тях има кво да им пазиш, коли къщи. На мен кво да ми пази полицията? Скъсан от работа *** кво да го пазиш!
79
1
 
41
 
! Отговори
Гери преди 12 години
Вече фобията и страховите неврози са нормално състояние на средно-статистическия българин, защото вероятността да ти се случи нещо лошо, докато правиш обикновени неща не малка! Напълно нормално е да се страхуваш да излезеш от дома си.. Егати!!
78
3
 
44
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 12 години
И какво толкова се е случило , пребили някакво момиче и то умряло , хора събудете се това е ежедневие в България и ще става още по-зле . Причините за това ? теса хиляди , за 20 години псевдо демокрация народа се *** .
77
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лъж, измама, инсинуации!!! Престъпност няма!!! Какви са тези твъртения? Сама се е пребила зада опетни власта!
76
4
 
31
 
! Отговори
ДО ВЪЗМУТЕНА преди 12 години
Е КАК НЕ ЗНАЕШ ЛИ КОГО ПАЗИ ПОЛИЦИЯТА,ЧЕ ПИТАШ.И ДА ТИ ПОМОГНА-НЕ ПАЗИ ТЕБ А ТИ СЕ ОПИТАЙ ДА ПОЗНАЕШ ДО ТРИ ПЪТИ КОГО.
75
2
 
57
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
Не мога да си нося бижутата.защото рискувам да остана със скъсани уши или шчупени пръсти или обесена от медальон.Полиция няма и затова всеки сам трябва да се спасява.Защо издържаме 80000хил. полиция .кого пазя тя.
74
0
 
60
 
! Отговори
До 92 преди 12 години
Аз познавам не 1 и 2 Софиянци /не съм ги питала от къде са роднините им/, които се държат добре само с жени, които имат пари и като ходят някъде все случайно са си забравили портфейла или пък банкоматът не работел. Трябва да ви кажа, че като бяха отрязани от девойката с парите то такава злоба избълваха по неин адрес - не беше дропла, не беше гъзла, не беше не е за приказване. Така че момичета, стойта далече от всички дето ви харесват заради нещо друго, освен заради душата ви!
73
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България насилието върху жени и деца стана ежедневие и като че ли много от хората по форумите започнаха да го подминават с пренебрежение. Ужасно е че ще го кажа, но на хората у нас вече им е все тая кого ще убият, мислят по Вутевски - важно е да не са те, пък другите... Ей за това ни е толкова зле държавата, защото дори и да видят че някой го пребиват просто се обръщат на другата страна, радвайки се че не са те. С една дума - няма гражданско общество!
72
5
 
21
 
! Отговори
do 79 i 92 преди 12 години
Vsi4ki li hora ot Dupniza poznavate, ta s takava lekota govorite koi kakav e i kakvi hora giveq v Dupnica. Do 79- ot tvoq komentar se vigda zlobata na balgarite i dokato horata razsagdavat kato teb Balgariq 6te e takava.Do 92 - Kato genena na Dupni4anin ot 14 godini moga da kaga, 4e nqma do gotin i dobar ba6ta i saprug ot maga mi.
71
9
 
17
 
! Отговори
Мойор Т.до 92 преди 12 години
Ей,отворко,в твоя град стават не по-малко гнусни престъпления.А и много ни харесват жените,защото много сладко ги таковаме.Ела да те зарадвам и теб.
70
7
 
48
 
! Отговори
До жените в БГ преди 12 години
Момичета, никога не се хващайте с дупничанин, нито с такъв на който някой от роднините му - майка, баща, баба, дядо е от това местенце. Че ще ви харесват докато им плащате сметките, а после ще ви пребият или те или ще платят на някого да го направи. Ужас! Да убиеш млада жена за апартаменти! Що за извратеняци има в тая държава и особено в някои градове?
69
2
 
18
 
! Отговори
Nikoi преди 12 години
Za sajalenie e taka vseki moje da te ubie prosto zashtoto e v losho nastroenie. Kato niama pravosadie koi shte go e strah. Oshte poveche detzata vsegi den ubivat hora igraeiki igri na kompiutara koeto mnogo lesno moje da se prenese v realnia jivot i posle ox lee kakvo stana.