Две жени премазани на пешеходна пътека в София

Таксито буквално ги е помело
25 мар 2012 13:29, Елка Василева
213
Две жени премазани на пешеходна пътека в София
Таксиметров шофьор е премазал две жени на пешеходна пътека в столицата. Снимка: архив, Булфото

Таксиметров шофьор е премазал снощи две жени на пешеходна пътека в столицата.

Според разследващи таксито се е движило с бясна скорост по бул. "Евлоги Георгиев", когато на кръстовището с ул. "Крум Попов" буквално помита пресичащите жени.

Едната е починала на място, а другата - минути по-късно в линейката.

Таксиметровият шофьор не е бил употребил алкохол, съобщиха за БНТ от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: пешеходна пътека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да се случва, на никой не му пука. Това е.
149
5
 
13
 
! Отговори
183 преди 12 години
185Определено не съм в ред.Днес нормалните "не са в ред"."В ред" са само ***(предимно фенове на Тиквата).
148
0
 
12
 
! Отговори
ЗДП преди 12 години
Няма светофар,първите 2 имат,тази е третата зебра преди Христо Смирненски.Всички са допуснали грешки според мен за да се стигне до такава беля-водача,че си е позволил да кара по-бързо през пътека без видимост към тротоара(в 90% от случаите като минавам от там има паркирани коли до самата пътека),общината,че не вдига тези неправилно паркирали автомобили,пешеходците,които изкачат на пътеката откъм прикриващи ги обекти без първо да се огледат внимателно.
147
1
 
19
 
! Отговори
до ЗДП преди 12 години
Там живея, нямаше паркирали коли по тротоара снощи. Чисто и просто малцинственият елемент (внимавам да не ме изтрият) има такси, но няма книжка, няма ум, явно и рефлекси няма. А от компанията са забранили всякакви коментари! На два пъти са ме возили техни шофьори от етноса, единият вонеше, а другият ме чакаше на съседен ъгъл, защото "не мога да разчета табелката, госпожо". Какво да кажа повече?!
146
1
 
8
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Грешка - светофарът е на Милин камък. Там има едно мостче и пешеходна пътека.
145
0
 
6
 
! Отговори
ЗДП преди 12 години
Знам я много добре тази зебра и се досещам как е станала белята.Проблема е че има паркирани автомобили на тротоара и до самата пътека(а не както е по правилник забранен престой и паркиране на 5 метра преди зебрата) и реално водача няма видимост дали има пешеходец на тротоара канещ се да пресече.Или е имало задръстване в другите 2 ленти(както впрочем е почти винаги) и те са пресичали от другата страна без видимост от празната лента.През тази пътека винаги с 30-40 км/ч и крака на спирачката!
144
2
 
2
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Там има светофар !Значи е минал не чревено.
143
3
 
0
 
! Отговори
инфо преди 12 години
Бакшишът Нищо чудно да е връхлетял нарочно! Народе?!
142
3
 
4
 
! Отговори
до 172 преди 12 години
Чуй ме добре, миличък. Жена съм, но ако НЯКЪДЕ НЯКОГА ми се изпречиш, съвсем ще си изгубиш топките. Разбра ли ме? Не предизвиквай съдбата!
141
1
 
13
 
! Отговори
vrv до 169 преди 12 години
Спокоен човек съм и уравновесен, но когато застрашават здравето на мой роднина или на децата ми, направо откачам (дори ми се губят моменти). Не те съветвам да се връщаш, защото с голи ръце ще ти избия стъклото и ще те изкарам от там и ако никой не ме спре може и да те просна на пешеходната пътека и да мина с твойта кола отгоре да видиш дали е хубаво и как е чувството да си прегазен пешеходец.
140
10
 
6
 
! Отговори
до171 преди 12 години
Не е затова ве колега - махнал си се от БГ. защото си негоден и нищо не можещ ***! Ето затова си се махнал, както и повечето *** които отиват за да крадът!
139
14
 
0
 
! Отговори
до 170 преди 12 години
Ама нервира ме - ще ми удара колата, кой си ти да ми удараш колата, ти ли си ми дал пари да я купя? Това ми е най-ценната вещ която имам - направо те пребивам за нея, вадим щангата от колата и започваме да се дулираме докато се не станеш само кръв
138
5
 
4
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
poradi 99procenta koito ziveeiat v balgaria se maxnax ....kak moze6 da obiasni6 ili da se razbere6 da re4em s edin bak6i6 .....ami toi prost i nagal trebe da go trepe6 na mesto 6toto ina4e 6te se obadi na drugite da nee sam za tova ili trepete bak6i6ite ili ne se ka4vaite na taksi..... i tova e samo primer ami *** ami policaite ami mutrite ami dana4nite , mitni4ari , DOKTORI......i taka na tatak ....
137
33
 
0
 
! Отговори
до166 преди 12 години
Какво казваш, ще ми удариш колата с чадъра? Е нали ще побеснея и включвам задна и те газим, заклевам се! Ти нещо май си търсиш съдбата алооо, ако ми удариш колата газим те майката ти , честно. Ти си луд, ако това правиш няма да живееш дълго уверявам те, малеее кви психопати има на тоя свят ....
136
1
 
5
 
! Отговори
aMuH преди 12 години
Предствете си ако беше детето Ви !!! Давайте път на пешеходците ! Миг не внимание цял живот страдание !
135
0
 
31
 
! Отговори
vrv до 161 преди 12 години
Теб сега трябва по IP адреса да те хванат и ти вземат книжката поне за 2 години, като след това минеш не листовки ами правилника да чуруликаш наизуст. На теб кой ти е дал книжка, а? Не стига, че си *** ами си и нахален. Миналата година с детето пресичахме на пешеходна пътека и един като теб не спря. Счупих си чадъра в колата му. Ако беше спрял щях да му го набутам в гърлото.. Не може да си толкова *** и тесногръд, че за теб живота на другия нищо да не струва.
134
1
 
19
 
! Отговори
Костадинов преди 12 години
Тези бакшиши се мислят за господари на пътищата, колкото пъти ги напсува човек няма да сгреши.
133
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навсякъде в цивилизования свят пешеходеца е с предимство на пешеходна пътека. Отворко
132
0
 
15
 
! Отговори
твърдо нйе преди 12 години
След този случай да не почнете да спирате на пешеходци, да спрете да карате в насрещното, да изпревате петорно с газ до ламарината, да спрете да паркирате както и където ви падне и да не почнете да давате мигачи като завивате, че съвсем ще се изложим като нация пред чужденците!
131
55
 
5
 
! Отговори
шофьор до пешеходци! преди 12 години
Значи цял ден ви чета глупостите! Защо - защото пътното платно е само за коли, а тротоара е само за пешеходци! Той не се е качил на тротоара с колата си, а те са слезли на пътя! Не го оправдавам, но не е и такъв звяр какъвто го изкарвате! Тези бабички е трябвало да видят че този лети с колата срещу тях и да изчакат, но не, и те както повечето гледат телевизия и си казват - а тоя трябва да спре така казаха по телевизията!