Обир за милиони. Като на кино

Спретнаха заградителни КПП-та за залавяне на обирджиите
Обновена: 12 апр 2012 14:39 | 12 апр 2012 09:00,
254
Обир за милиони. Като на кино
МВР направи КПП-та, за да издирва обирджиите. Снимка: Impact Press Grouр

Полицията в страната все още издирва наглите обирджии, които снощи разрязаха и обраха инкасов автомобил, съобщиха от МВР.

В района на обира, в община Севлиево, са изградени контролно-пропускателни пунктове.

Нападението над инкасовия автомобил е станало в района на село Петко Славейково. Сигналът за кражбата е подаден около 19.45 часа снощи на телефон 112.

По първоначални данни на разследващите, докато автомобилът с парите пътувал от Севлиево за Ловеч, от страничен път изскочил микробус, който умишлено се блъснал в инкасовия и го блокирал.

Още по темата

От микробуса излезли двама маскирани, облечени в полицейски униформи, които били въоръжени.

След минути се появили още два автомобила, от които също изскочили двама, облечени като ченгета.

Те заплашили шофьора на инкасовия автомобил и охранителя, който пътувал до него, и с помощта на флекс направили разрез в каросерията, откъдето взели част от наличните пари. По предварителни данни са превозвани около 2 млн. лева.

Непосредствено след подаването на сигнала за кражбата, са предприети заградителни действия от четири областни дирекции на МВР – Ловеч, Габрово, Плевен и Велико Търново.

Микробусът, който е предизвикал умишлената катастрофа с инкасовия автомобил, е намерен малко след инцидента опожарен. От обриджиите засега няма и следа.

Пред Нова телевизия вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че в момента се прави втори оглед на мястото на кражбата.

Той увери, че са предприети всички необходими действия по разкриването на обира, но изрази учудване защо инкасовият автомобил не се е движил по първокласен път, каквито са изискванията по закон.

Цветанов допълни, че за момента разследващите не откриват съпричастност към обира на шофьора и охранителя, пътували в автомобила.

Министърът каза, че подобен обир с разрязване на автомобила се извършва за около десетина минути.

Открадната сума се уточнява, но "може би се говори за около един милион", призна МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ако дарят някой лев на църква или сиропиталище спокойно ще станат народни любимци!
44
1
 
53
 
! Отговори
танашиба танахака преди 12 години
браво пичове,с радост си ги харчете
43
12
 
45
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Станишев е виновен !
42
2
 
54
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Браво браво евала на пичовете.... така трябва взимайте парите на тия кръвопийци взимайте !!!
41
13
 
40
 
! Отговори
Червен Домат преди 12 години
Поздравявам Червения Партизански Командир ТРАКТОРА за смелата нощна акция на партизаните от мафиотското крило на БСП с новата песен на стар глас: На всеки сантиметър - мелодията е същата от на На всеки километър: Венсеремос другари, ние ще победим и пак ще се върнем във властта!!!!Нас червена *** роди!Ние сме на всеки сантиметър,ние сме на всеки сантиметъри така до края на дупката на ***!Пада вътре другарката-хлебаркатапада в теб, червена смрад!Трактора е нашия командир!Трипера е нашия богатир!Станишко е нашия ***!Кутев е нашия кътил!И така до края на смешната ни *** партия!Ура другари, ура ***!Ние ще победим, ние ще победими дружно в *** ще полетим!Евалла, машалла, аферим-оригна се Доган ефендии всички БСП-*** ги нахендри!Така завърши таз позорна историяза червената *** партия и тяхната беззъба аудитория!
40
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди седмица обир от въоръжен с автомат, сега пак въоръжени с автомати=абе то тия автомати да не са ги пуснали в кварталния супер. Иначе бравос. Няма само тези костюмарите да крадат я. Трябва да има някакво разнообразие.
39
1
 
46
 
! Отговори
Копирано преди 12 години
jitan: Ония двамата от студентски град от 200 бона раздадоха 50 на хората ,па тия нито стотинка не изтървали.....басссси скрънзите !!!
38
0
 
44
 
! Отговори
--- преди 12 години
Сценарйй от Холивуд,сериозни обирджии.
37
0
 
53
 
! Отговори
Миусук Акура преди 12 години
Джакпотът падна!
36
1
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Мафията в България обедня!Вече не може да цица от народа, защото е обезкървен и едва диша!Затова посяга на банките.
35
0
 
50
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Всеки ден новини за престъпност. Правителството на какъв телевизор ги гледа? Дано не ги хванат, за да си поживеят хората - добра им е сумата, да се оправдае рискът и смелостта им.
34
1
 
54
 
! Отговори
Цуцьо-брокера преди 12 години
Това не е вярно.В моята родина ГЕРБоландия,такива неща не стават.Тва Севлиево Ситй е някъде в БГ.А ние тук в ГЕРБоландия живеем щастливо.Хората вместо оръжие носят цветя,пишат песни и стихотворения,които прославят вожда от Банкя!Реките са от мляко,а магистралите от кехлибарен асфалт и един мармот загъва щоколад в станиол!
33
1
 
47
 
! Отговори
Дядо Йоцо гледа! преди 12 години
Парите са на дядо Йоцо от същото село... Или май на Цветето Бориславова?
32
1
 
44
 
! Отговори
Петко Славейково преди 12 години
Тоз Цветанов явно не знае, че пътят към П Славейково не е първокласен!
31
3
 
55
 
! Отговори
Никол преди 12 години
Браво на момчетата в България се оцелява по този начин Хора нямат пари и се прибягва до крупни обири.САМО ТАКА !!!!!!!!!
30
0
 
66
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Крадци, облечени като депутати, са откраднали доста повече за последните 10-тина години. ---------------В миларди в повече......
29
0
 
35
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Naposledak na Cecko dosta cesto mu se nalaga da kazva ce kolegite v momenta rabotiat i vzimat vsicki merki ama to si e kato da nalivash pusto v prazno,amozebi tezi hora sa reshili da podpomognat tasta i tastata mu,Cecko pak e reshil da kupuva Apartamenti
28
3
 
57
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Дано инкасото да е било на някоя банка! Те ограбиха народа, че какво ми пука, че им задигнали 2 милиона - бълха ги охапала. Трябва по-често да се обират банки, че да се научат! А може и бензиностанции, там отново съм ЗА :)
27
8
 
52
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 12 години
100 % са били апаши от тройната коалиция !
26
0
 
61
 
! Отговори
да-да,ама не преди 12 години
Какъв обир,какви пет лева ???Това според Цветан Цветанов е битов инцидент...За правителството на мутро-милиционерите от ГЕРБ обир без гранатомети,базуки,танкове и пр. армейски играчки си е детска игра...Според кучкаря от Банкя,министър-председателят мутрата от СИК с фамозния прякор "ТИКВАТА" Бойко Методиев Борисов в България няма престъпност и си живеем добре,даже по добрео гърци,словенци и тн. ... ДА,АМА НЕ !!! Бог да пази България.