БФС отрече, полицията го разпозна на 80%, Михайлов си призна

Полицията в комична ситуация, вратарят е избягал от катастрофата сутринта
Обновена: 18 май 2012 21:00 | 18 май 2012 20:45,
336
БФС отрече, полицията го разпозна на 80%, Михайлов си призна
Михайлов не се появи днес и на тренировка на стадиона на Левски. Снимка: Булфото

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е бил сред участниците в катастрофата тази сутрин на АМ Тракия на входа на София. При тежкия инцидент, в който се сблъскаха леки коли и бус загина един човек, а петима бяха ранени и приети в болница. Един е с опасност за живота.

Михайлов е бил в джип, но футболистът не е шофирал, а се е возел отзад.

По-рано през деня от БФС обясниха, че колата, която е участвала в катастрофата, може да е на баща му Борислав Михайлов, но той и синът му не са били в нея. Вратарят пък си бил в София и си почивал след края на сезона в Холандия.

Още по-комично бе обяснението на полицията.

Още по темата
Началникът на група "Тежки ПТП" към КАТ кап. Иван Златанов каза, че пострадалият при верижната катастрофа приличал на Николай Михайлов на 80%, но бе категоричен, че той нито е шофирал, нито е бил пътник при тежката катастрофа.

По-късно и други представители на полицията обясниха, че нямат данни Михайлов да е бил в колата. Спътникът на футболиста също заяви, че е бил сам в джипа.

След катастрофата номерата на возилото били свалени.

Колата се е движела с над 150 км/ч, а Михайлов се прибирал от дискотека в Пловдив, където до 4 сутринта се веселил с песните на Преслава, пише пък Стандартнюз. Неговото гадже Алисия не е била с него, тъй като по същото време е била на участие във Варна.

Стражът на Твенте и националния ни отбор се е отървал без наранявания, съобщи неговият пиар.

Остава загадка защо е напуснал местопроизшествието и през деня от различни места се отричаше неговото присъствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
0
 
3
 
! Отговори
Ivan82 преди 12 години
* пострадалитЕ , печатна грешка
280
0
 
39
 
! Отговори
Ivan82 преди 12 години
Нещастият бездарник е бил пиян и е карал.Вместо да помогне на пострадалити е избягал като мишка и се е обадил на тати да му избърше насрания ***.*** доли са всички!Няма ли справедливост в тази държава?
279
0
 
35
 
! Отговори
123 преди 12 години
"Спътникът на футболиста също заяви, че е бил сам в джипа" интерсно изказване!!!На шефа от кат му приличал на 80% на Никито. А останалите 20 сигурно са на Юсеин Болт
278
0
 
28
 
! Отговори
Кука преди 12 години
Еех де е Българския Пиночет да ни отърве от всичката тая ***.Крие се щото е карал пиян *** и ся татенцето перуково ще го покрие.
277
1
 
29
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
всичките ,които излъгаха да бъдат уволнени,или да си подадат оставката вклучително цялото крадливо и лажливо правителсрво,а на този *** ники да го съдят,че е избягъл от местопроизшествието.100 процента е бил пиян,и е карал тои.
276
0
 
11
 
! Отговори
TONDO преди 12 години
PARAZITA SIE ***
275
0
 
25
 
! Отговори
Житан преди 12 години
Полицията ще разследва инцидента,докато той бъде забравен а БФС ще се концентрира върху предстоящото през 2986г. световно първенство!
274
0
 
5
 
! Отговори
catenaccio преди 12 години
за съжаление НЕционалният ни отбор по футбол няма шанс да гостува скоро на Бразилия... да го видим никиту да направи такава глупост там... при коко боевски
273
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе чалгачийски моми ***, кво ме занимавате с това футболистсче?
272
0
 
5
 
! Отговори
олеле преди 12 години
сигурно е от цигарите, те са мнооооо вредни
271
0
 
21
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Не зная кой заслужава по-голямо презрение:Тези лай...ри спортисти,тъй наречени "елит" ,тези уяли се дебелосе...ци мафиоти от спортните федерации ,които още от спортните училища лапат парите на хората та до днесили това корумпирано МВР,което освен лъжи и далавери друго нищо не върши.
270
0
 
45
 
! Отговори
НАГЛОСТ.... преди 12 години
НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ....ПИЯН- на 100 процента зад волана...загинал човек...ранени....бягство и укриване ....а има труп и ранени...няма помощ ...има нагло укриване за спасяване на кожата ...е докога пияни *** ще раздават смърт по пътищата.....Следва скатаване от ПОЛИЦИЯТА...е сега къде си ПОЖАРНИКАРЮ.....айде да те видим.....
269
0
 
35
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
Достойна постъпка - НА ЕДИН БЕЗДАРЕН ***
268
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100% е сигурно че тъпия футболист е карал пиян и после е викнал някой да го скатае
267
0
 
14
 
! Отговори
,,LARI,, преди 12 години
ZAKONA:BQGSTVO OT MESTOPROIZSHESTVIETO,SAD,GLOBA ,ISTARPQVQNE NA NAKAZANIE.
266
1
 
63
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Псувахте Ставийки, но още тогава ви казах, че ако известен българин утрепе някой "простосмъртен", нито ще спре да му помогне, нито ще го съдят, нито ще плаща обезщетения след това! Май се оказах прав - на това плешиво *** нищо няма да му направят и след една седмица пак ще се качи да кара пиян!!!
265
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-голямото наказание за тези ще бъде всички да спрат да се интересуват от тях. Нека не се пише нищо за тези л***а и те бавно и славно ще потънат в забвение и ще си умрат безславно.
264
0
 
50
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
гузен негонен бяга.. кой знае колко е бил пиян или друсан
263
1
 
67
 
! Отговори
БоБо / михайлов / до преди 12 години
Ало Боби / Богдан Милчев - шеф на КАТ /,абе адаш , нещо там май Ники е поожулил джипчето , виж моля ти се там нещо по въпроса ,че той синчето нямаше време да остане там де , нали знаеш , тренировки това онова , аре пък после , нали знаеш там , ще оправим нещата , наши хора сме се пак , нема се излагаме ,,,,,,,,
262
3
 
29
 
! Отговори
iceboy преди 12 години
абе *** това ли е най-важното дали тоя нежния *** е бил там или не???ами през оная работа ми е дали е бил там.изписаха се повече статии за нежното ники отколкото за за това че има починал човек,че има други тежко пострадали...много *** народ сме честно....думи нямам...