БФС отрече, полицията го разпозна на 80%, Михайлов си призна

Полицията в комична ситуация, вратарят е избягал от катастрофата сутринта
Обновена: 18 май 2012 21:00 | 18 май 2012 20:45,
336
БФС отрече, полицията го разпозна на 80%, Михайлов си призна
Михайлов не се появи днес и на тренировка на стадиона на Левски. Снимка: Булфото

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е бил сред участниците в катастрофата тази сутрин на АМ Тракия на входа на София. При тежкия инцидент, в който се сблъскаха леки коли и бус загина един човек, а петима бяха ранени и приети в болница. Един е с опасност за живота.

Михайлов е бил в джип, но футболистът не е шофирал, а се е возел отзад.

По-рано през деня от БФС обясниха, че колата, която е участвала в катастрофата, може да е на баща му Борислав Михайлов, но той и синът му не са били в нея. Вратарят пък си бил в София и си почивал след края на сезона в Холандия.

Още по-комично бе обяснението на полицията.

Още по темата
Началникът на група "Тежки ПТП" към КАТ кап. Иван Златанов каза, че пострадалият при верижната катастрофа приличал на Николай Михайлов на 80%, но бе категоричен, че той нито е шофирал, нито е бил пътник при тежката катастрофа.

По-късно и други представители на полицията обясниха, че нямат данни Михайлов да е бил в колата. Спътникът на футболиста също заяви, че е бил сам в джипа.

След катастрофата номерата на возилото били свалени.

Колата се е движела с над 150 км/ч, а Михайлов се прибирал от дискотека в Пловдив, където до 4 сутринта се веселил с песните на Преслава, пише пък Стандартнюз. Неговото гадже Алисия не е била с него, тъй като по същото време е била на участие във Варна.

Стражът на Твенте и националния ни отбор се е отървал без наранявания, съобщи неговият пиар.

Остава загадка защо е напуснал местопроизшествието и през деня от различни места се отричаше неговото присъствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
5
 
7
 
! Отговори
мислещ преди 12 години
В крайна сметка се оказва , че другарите на Цвъко нищо не знаят.И какво значение има кой е бил в колата , като не е карал?Ако е така , разбира се...
260
1
 
10
 
! Отговори
7 преди 12 години
PENEV izgoni tozi P*DAL.VEDNAGA
259
0
 
40
 
! Отговори
мишо преди 12 години
всичко е номера и трикове, Кат не знаело, ама знаело, бил ли е михайлов, не бил, Бфс имала само една такава - луксозна кола, ама не били информирани, че къде е джипа бе човек, нали е само един, да нямаш 20 бр. че да не знаете къде е конкретно. извода е - михайло в бил пиян или дрогиран и искат да го покрият.мутрата в затвора директно-щом покрива шефа си, трябва да го отнесе, и бащата с шефа на КАТ оставки директно без обяснения, така все някой ще бъде порязан.
258
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпия, пиян чалгаджия, които мухлясва по чалготеките до сутринта, че си е бил пръчката като един ***, добре, ама защо цялата полиция се е втурнала да забърсва след него вместо да му потърси отговорност?Много ми е интересно ако това го направи обикновен човек - бяга, крие си номера, канво ли ще го напрявят?Онзи ден най-спокойно си караме посред бял ден, овързани с колани, без нарушения, като се втурнаха с едни лампи, то не беше проверка, противно държане, като че Брендо са хванали!
257
0
 
15
 
! Отговори
7 преди 12 години
Ami kak da nese vozi ot zad kato e bil pian kat govedo.???.....
256
0
 
23
 
! Отговори
5q преди 12 години
До 262Богопомазаните не искат да разбират! Ако ще и всички нас да изтрепят и в БГ да останат само те! Единственото нещо за което съжалявам е, че не напуснах страната когато бях млада! Сега горчиво плача, но няма връщане назад! Живея в блато и тинята скоро ще ме погълне, ако преди това не ме помете някой Богопомазан на пещеходна пътека..или на тротоара..
255
2
 
25
 
! Отговори
бб преди 12 години
Никой няма да бъде прикриван ако извърши престъпления, или нарушения- Гарантирано от ГЕРБ. Мафията и богопомазаните / от Бойко / продължават да си имат държава !
254
0
 
0
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 12 години
*7 000 000 :)
253
0
 
22
 
! Отговори
hdkiru преди 12 години
Щибаният и вмирисан *** е същия *** като баща си - ДОЛЕН И СТРАХЛИВ ***!!!....всъшност , няой да е виждал *** С ДОСТОЙНСТВО??? - НЕМА И НЕМА КАК ДА ИМА!!! Гнусна история!!!!!!
252
0
 
19
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 12 години
По света Държавите си имат футболисти, в България футболистите си имат Държава :D И имайки предвид колко е трудно да се рита кълбо пълно с въздух съвсем ставаме въздухари. Истината е, че 76 000 000 могат да смажат 6000 много лесно. Въпросът е - кога, а не Дали.
251
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
съшито е с бели конци , на катаджиите са им наредили , сещате се кой , сега ще има експертизи двойни тройни , адвокати , дела , и след време протакване всичко ще се потули в съда няма да има доказателства
250
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И синчето и бащата ***!Ама той камата ще ги оправи в най-скоро време!
249
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каквато и е да е истинската версия едно е ясно - тоя е пълен ***. един истински мъж би останал да на мястото на инцидента първо да помогне с каквото може дори само с показанията си и второ би понесъл всички негативи с каквото и да е прегрешил. а *** първото което прави е да се чупи и после "пр"-а и да дава обяснения вместо нея. и такива *** ни занимават ежедневно вместо да ги заплюят и посочат с пръст на младеите - ето така на трябва да правите защото не е редно...
248
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
-Ало Боко, Боби съм,абе изпратих ти смс.......-...да ,звъннах на номера ама ми казва грешен номер....-абе това не е номер бе, това е ЕГН-то на сина ,виж там оправи го че напраил няква бела....бил тренкен пиян и ....дооообре, добре айде мерси, ша черпя после агне нали знаеш....аре чао,чао
247
0
 
37
 
! Отговори
Иво преди 12 години
ШЕФА НА КАТ - ОСТАВКА!!!
246
0
 
20
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
Светло бъдеще чака футбола ни , светло като биричката пред телевизора.
245
0
 
12
 
! Отговори
! преди 12 години
селска работа
244
2
 
8
 
! Отговори
до 264 преди 12 години
когато си купуваш кола струваща примерно 100 000 лв. се интересуваш от миналото и. Още повече, когато е на известна личност. Все едно да си купиш джипа на Анелия, за който постоянно пишат, че е катастрофирал...
243
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Дидо ти кат си купуваш кола да не ходиш със списък с номерата на катастрофирали автомобили, дето си ги виждал по ТВ-то... То е ясно, че са искали да го покрият младежа, щото най- вероятно той е карал и е бил пиян. Сега гарда ще отнесе някоя малка глоба, дето не е спазил дистанция и е карал малко по- бързичко и всичко ще се размине. Те така стават нещата в държавата ни. Всичко се покрива още на ниво дребни полицаи и катаджии.
242
0
 
30
 
! Отговори
bez ime преди 12 години
Страхливците бягат Сигурно е лъгал АЛИСИИКА или служебния джип не е за лични нужди,аможе и да е бил пиян .НО и трите вероятности на куп са по вероятни.