Загинал и 5 ранени при верижна катастрофа на входа на София

Временно автомобилите се пренасочват през обходен маршрут
Обновена: 18 май 2012 08:10 | 18 май 2012 08:09, Красимир Ангелов
55
Загинал и 5 ранени при верижна катастрофа на входа на София
Един човек е загинал при катастрофата. Снимка: Архив Булфото

Един човек е загинал, а петима са пострадалите при верижна катастрофа на входа на София, в района на "Църна маца", съобщава МВР.

Един от пострадалите при пътния инцидент е с опасност за живота.

Тежката катастрофа е станала рано сутринта, около 5.30 часа на автомагистрала "Тракия", посока вход към София.

По първоначална информация поради несъобразена скорост са се ударили 2-3 леки автомобила, а след това в тях товарен автомобил и още няколко леки.

Движението в участъка е временно е спряно. Екипи на КАТ насочват автомобилите по обходния маршрут през Верила, съобщават от "Пътна полиция”.

Движението ще бъде пуснато отново когато се отстранят всички катастрофирали автомобили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Софиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kakvo vi stava be hora,ta vie dori neznaete to4noto mqsto na katastrofata,nito znaete kakvo to4no se e slu4ilo,napravo obqvihte horata za maloumni,a vsy6tnos maloumnite ste vie.Ostavete horata na mira,zagubili sa blizkite si vse pak.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ба си - що е недостъпна услугата? Какво и кой го написа, та го махнахте?
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Верно бе... Що покриват Николайчо? Да не би той да е виновен? Сега казаха по ТВ-то, че по това време бил в чужбина. Той да не е открил машина на времето?
36
0
 
36
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Михайлов е бил там, но полицията го ПОКРИВА!Тук полицията покрива престъпниците и тези които не спазват закона, щом не са нормални трудови граждани!Ако си известен спортист, певец, актьор , "бизнесмен" или ***(евреин и турчин) то може да убиваш без да си наказан.Само ако си нормален българин тогава жална ти майка!
35
4
 
4
 
! Отговори
Радо преди 11 години
до 44Пич явно не си запознат, че в градски условия караш в лентата, която искаш и ти е удобна ! Вземи научи законите, че аман от "разбирачи" като тебе !!!!
34
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сутринта казаха по новините, че в една от коли е бил и Ники Михаилов. А на обяд - "колата е на семейство Михаилови, но в нея видиш ли нямало представител на семейството". Да неби да се опитват да прикрият инцидент с "известна личност". Ако беше друг инцидент досега щяха да обявятпричината и виновния. Май нещо намиривсва!!!
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мисля, че това което го казваш изобщо е мнение!!! Недай си Боже твой близък да е пострадал или починал в катастрофа едва ли ще дрънкаш врели некипели!!! Дано всички се оправят и да се установи истинската причина за приоизшествието!
32
15
 
2
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Не 1000 а 10 000 трябва на година да умират че да се оправи тая държава.По улиците е пълно с *** . Като не могат да карат да *** !
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно ограниченията на скоростта са с работно време и между 10 и 7 сутринта си почиват. Извинявам се за черния хумор.
30
0
 
26
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
Щом там почнаха да *** хора работата е сериозна. Всеки знае за караулката, ограниченията и пак карат като ***... Отвратително. Бог да прости починалият човек.
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много са бързали да хванат асансьорите в Пирогов.
28
7
 
20
 
! Отговори
МИТКО преди 11 години
КАЗВА СЕ "ЧЕРНАТА КОТКА"!!! "ЦЪРНА МАЦА" Е В СЪРБИЯ, ПРОДАЖНИЦИ НЕЩАСТНИ!!! (ПОСЛЕ СЕ ЧУДИТЕ, ЗАЩО НИЩО НЕ ВИ Е НАРЕД В ДЪРЖАВАТА - ТОЧНО ОТ ТОВА СЕ ЗАПОЧВА!....)
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отдавна не съм пътувал там. Вярно ли е, че там има някаква шахта, която трябва да се заобикаля?
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По информация на БНТ в една от колите, участвали в катастрофата, е пътувал вратарят на националния ни отбор по футбол - Ники Михайлов.
25
1
 
11
 
! Отговори
софиянец преди 11 години
Освен някой да е отнел предимство (от посоката Горубляне-Гара Искър) , просто не виждам как може да стане такава катастрофа с жертви на това място .
24
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено, че много трябва да си ***. Но за *** с лачените коли камерите и ограниченията не важат. Жалкото е само, че заради тяхната простотия и безотговорност често страдат други хора............
23
4
 
27
 
! Отговори
sharky преди 11 години
Каквото и дасложат (знаци, камери, полицаи и др.) имат ограничен ресурс, но човешката тъпота и малоумие за съжаление са безкрайни. п.с. естествено за малоумието и тъпотата на хората са виновни ГЕРБ и Б.Б.
22
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5 км преди мястото скороста е ограничена на 80 км/ч, 3 км преди мястото е 60 км/ч.Още 3 знака до мястото потвърждават тази скараст от 60 км/ч, радарите са включени постоянно ,има 7 камери и постоянен полицайски пост . И това е от 30 години така !!!Колко ли *** трябва да си ,та да се размажеш точно там ?
21
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
21 е много прав - почти липсва каквато и да е толерантност на пътя. Нито се спазват знаците за предимство (според мен едно от най-сериозните нарушение), нито се спазват правилата като цяло. Всеки се бута да влезе, да се вмъкне, да изпревари и разчита, че другият е по-хрисим и ще го пусне или ще се откаже от "борбата" за място. В нашия квартал не се спазват дори еднопосочните улици и често става к.р-капан. Никой не го боли и тва е.
20
19
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 11 години
Гласувах си за поредната мафия и си трай! Недейа да даваш акъл на другите - той и без това не ти достига.