Двама младежи загинаха след удар с мотор в дърво

Лошото време взе три жертви днес
26 май 2012 18:42,
88
Двама младежи загинаха след удар с мотор в дърво
Катастрофата край Благоевград по чудо не взе жертви. Снимка: Булфото

Двама младежи на около 20 години загинаха на място след като с мотоциклета си се удариха челно в дърво. Трагедията се е разиграла на третокласен път, на изхода на ямболското село Александрово.

Моторът MZ бил без регистрационни номера, най-вероятно е бил управляван от неправоспособен. МВР ще установява защо се е стигнало до този жесток инцидент.

Така за деня жертвите станаха три. Рано тази сутрин, отново след удар в дърво, загина 36-годишен шофьор, а 82-годишен пътник е бил приет в болница. Катастрофата е станала на пътя Русе-Варна край кв. „Мътница”.

Две тежки катастрофи станаха и на главен път Е79. При едната жена предприела изпреварване на мокър път, след което се е блъснала в мантинелата и насрещно движещо се такси. Тя е приета със счупени крайници в болницата, а тежко пострада и нейният спътник, който е с обезобразено лице и фрактури.

Край Кресна лек автомобил "Нисан" също се е блъснал в предпазна ограда, като за радост няма загинали. Пострадали са момче и момиче, които са откарани в болница без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: загиналикатастрофи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
9
 
! Отговори
до алов преди 11 години
трябвало е да имат каски и специална екипировка
54
11
 
9
 
! Отговори
към Алов преди 11 години
Ей девствен,жалък,задръстен червей.Цял живот ще си останеш нищожество
53
24
 
18
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Втори път да внимават момчетата !
52
1
 
27
 
! Отговори
Не преди 11 години
Не философствай. Няма да убедиш никого в нищо . С мотоциклет си много по уязвим затова и трябва да внимаваш 10 пъти повече, защото в кола шанса да оцелееш е много по-голям отколкото с мотоциклет. Знам го от опит...
51
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пич аз в университета измежду другото учих статистика, ти какво си учил не знам. Правят се проучвания и анализи на различните видове транспорт разбира се, ти в какъв свят живееш?, Затова и се казва, че въздушния транспорт е най-безопасен (жертви за милион часа път, милион километра). Моторите са десетки пъти по-опасни от автомобилите. Жалки са тези които ти цъкат плюсчетата и поощряват необразованите коментари. Твоя си е работата дали караш мотор или не, но не изкарвай черното бяло.
50
2
 
7
 
! Отговори
Прав си преди 11 години
Много *** младоци карат на ппринципа - Виж как не мога да карам!
49
17
 
1
 
! Отговори
До 52 преди 11 години
Безопасността не прави разлика между моторист, автомобилист, велосипедист или дори скиор!Но как да ти го обясня на теб, с този ограничен мироглед? Не може да кажеш, че при мотористите смъртносттаа е в повече, отколкото на автомобилистите! Няма логика, бе - елементарно е... Но по презумция ограничените комплексари си плямпат глупости и дават някакви определения за мотористите... То и аз мразя тираджиите, но не хвърлям лиги и енергия всеки път, щом някой ги спомене!!! Смешни сте вече, даже жалки
48
17
 
3
 
! Отговори
До 55 преди 11 години
Дай име и адрес, отворко анинимен - ще дойда да се пробваш!!! Не обиждай рокерството, защото изобщо не си в час, а и после да не се окажеш на тъмно и да се чудиш какво ти прави главата в ***!!! Апропо - има ли какво да навираш или е умрял отдавна? Хахаха
47
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чалгария е абсолютен *** ! Горете в собственните си *** *** !
46
10
 
5
 
! Отговори
ГАНЮ БАЛКАНСКИ преди 11 години
Това е част от рокерството братство ,вдъхновявано , окриляно и пазено от МВР/ПОЛИЦИЯТА /! С ДРУГИ ДУМИ КАЗАНО -АМЕРИКАНСКИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ ! ПОЧВАЙТЕ ДА МЕ ПЛЮЕТЕ - ЧАКАМ ,ЗА ДА ВИ ГО НАВРА ЕДИ КЪДЕ СИ !
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лошо...
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От обща култура трябва да се сетиш как е удачно да се мери безопасност. Да кажем примерно, че на година има 150 тежки катастрофи с мотор и 1500 с кола това не значи, че са по-безопасни защото реално има да речем 100 пъти повече шофьори от мотористи (същото с примера пияните). Затова се смята на изминати милион километра да речем с различни превозни средства по колко катастрофи стават средно. Вярно объркал съм се не е на колко километра средно става катастрофа, но то може да се сметне от другото.
43
14
 
3
 
! Отговори
До 48 преди 11 години
Ти ми кажи бе, отворко... :) И обясни термина "на колко километра средно става катастрофа"!Айде, не откачай и не измисляй поредната глупост във форма на статистика ;) Катастрофите стават не на километри бе, човеко - няма такава зависимост! Мотористите катастрофират много по-малко, но понеже са ви все трън в очите на комплексарите и за това си мислите, че с тях инцидентите са повече... Айде не ми се спори с теб, не си в час, за да се напъвам да ти обяснявам :)
42
1
 
3
 
! Отговори
ДАЛАЙ ЛАМА преди 11 години
ОБИЧАМ ДА КАЗВАМ САМО УМРЕЛИЯ НЯМА ДЪЛГОВЕ...
41
1
 
12
 
! Отговори
Еми-Ямбол преди 11 години
тези дни са много тъжни за град Ямбол, само за последните дни в катастрофи загинаха 3-*** млади хора, първо Галка сега и двете момчета! Бог да ги прости!
40
1
 
5
 
! Отговори
До 44 преди 11 години
Не се прави така статистика, *** човеко, по същата логика мога да кажа, че трезвите причиняват 75% от катастрофите, а пияните само 25%.На колко км средно става катастрофа с кола и на колко с мотор?Колко от шофьорите на коли катастрофират и колко от тези на мотори?
39
6
 
2
 
! Отговори
S&é преди 11 години
Тия на мотора дали ги боли главата още!?
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Утре като пекне слънцето,то ли ще е виновно?Айде, стига простотии.Всички виновни,само човешката мърлявщина не е !
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дървото защо не се е преместило по-вляво?
36
7
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 11 години
Моторите са за това, за да има такива *** като теб и да дават подобни констатации!Ти на този принцип ще обезсмислиш всички превозни средства!!! По 1000 човека загиват в катастрофи на година в БГ, айде сметни и колко от тези са загиналите на мотори, ***!!!