Масов бой между българи и роми в тервелско село

Един в болница без опасност за живота, полицаите охладили страстите навреме
Обновена: 31 май 2012 15:43 | 31 май 2012 15:43,
175
Масов бой между българи и роми в тервелско село
Снимка: архив, Булфото

Полицаи от Тервел спряха масово сбиване между българи и роми в тервелското село Каблешково, съобщиха от Мвр-Добрич.

Скандалът избухнал снощи малко след полунощ. Пристигналите на място полицаи охладили страстите и спрели мелето.

Станало ясно, че около полунощ група граждани от български произход след употреба на алкохол решили да потърсят обяснение от друга група граждани от ромски произход.

Причина за разправата бил по-рано възникнал скандал между близки на двете групи.

Няколко българи влезли в дома на 46-годишния Д.М. от селото и нанесли побой на него и семейството му.

След побоя агресивната група се отправила към дома на 40-годишния Т.Н от същото село. Пред дома на 40-годишния мъж възникнал и сбиването между живущите в къщата и групата.

Собственикът на жилището е приет в „Неврохирургия” на МБАЛ-Добрич с леки наранявания по главата и без опасност за живота.

По случая са задържани двама мъже от Добрич и един от Тервел.  За да не ескалира напрежението и да не се повтори случаят, в село Каблешково има засилено полицейско присъствие.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: Каблешковомасов бой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
12
 
! Отговори
гурбетчия до 104 преди 12 години
А виж тук правилно си го написал : И на снимка да го видиш *** шибни му един шамар ! На снимка и по интернет мошеш да ги млатиш *** както си искаш и колкото си искаш ,но в действителност се иска яко дупе и юнашко сърце ! А като ви знам какви пилешки сърца имате направо те подкрепям с 2 ръце ,че 90% от вас ще бият *** само на снимка и в интернет ! Не ми се сърдете ,казвам го от дългогодишни лични наблюдения !
84
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
balgarite kato se napiat neznaqt kakvo pravat.no 6te gi opravat samo turcite o6te 500godini
83
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе еййй Българи, вижте се с кого се сравнявате. Не ви ли е срам да паднете на нивото на *** и да спорите кой кого ще набие. Кой колко *** бил набил, кой какво бил направил :) говорейки тези неща каква разлика остава между вас и *** ? Имайте малко достойнство, не бъдете с *** ***, с животното животно...
82
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"урбетчияпреди 2 минутиДо 92. Аз ако те хвана брат найш ли къв бой ще ядеш....със *** шамари" До сега не са ме били *** - ставало е обратното но не се хваля с това. Защото не съм се бил като българин с *** а като мъж с мъж . Явно си гоолем комплексар ***. И наистина заслужаваш сериозен бой. Знам че има здрави *** но правилото е че са гладни и мършави и мноооого страхливи!
81
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
рома е за пиене, *** за биене
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
96, абе ***, какво не ти харесва в написонто
79
0
 
16
 
! Отговори
ДО 91 преди 12 години
ЧЕ ТО Е СУПЕР ВСИЧКИ *** НА САТУРН - ЩЕ БЪДЕ СУПЕР
78
1
 
31
 
! Отговори
до 79 преди 12 години
ЕИ АКО БЪЛГАРИТЕ ИЗРИГНАТ,ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ТЯСНА БЪЛГАРИЯ.ЛОШОТО Е ЧЕ КАПУТИТЕ ОТ ВЛАСТА ВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ
77
16
 
4
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Абе момчета по форумите сте големи мъже ,ама 90% от вас в действителност хич ви няма ! Не ги възхвалявам *** ,не ме интересуват ,но пиша това което съм виждал ! В залата по бокс идваха и българчета и *** и турчета и арменчета ! Знам кой какво представлява ! А при неопитните ,които въобще не са тренирали ,пак *** са по-големите побойници ! Не знам ,това може да си има и логично обяснение ,че са необразовани и малко по-големи диваци!Но пак казвам ,в уличния бой не мерете х.. с цига
76
8
 
2
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
До 92. Аз ако те хвана брат найш ли къв бой ще ядеш....със *** шамари
75
0
 
22
 
! Отговори
Лъжеца преди 12 години
Абе алабаш.ГУРБЕТЧИЯ ли си какъв си не те знам ама май си ***.Аз не съм видел *** да бият българи.Виж да бият 2-3-*** българи 20-3- *** може.Но иначе никога.Аз съм лежал и в затвора 3 години.Това е мит за *** че били ехее в затвора.Ядат бой за здравей здрасти.*** се по между си.Миризлива пасмина Когато да бъдат избити все ще е късно
74
1
 
21
 
! Отговори
o! преди 12 години
EEE edin put bulgari da biqt *** :)hubava novina
73
1
 
16
 
! Отговори
uuu преди 12 години
гурбетчия , живея сред *** които са нормални хора и не правят престъпления , търсят си работа и се справят с живота си. Затова всеки интелигентен човек от моето село казва - ние немаме ***. Затова и не мога да говоря срещу *** въобще. Разбирамте че си държиш на отбора но не съм забелязъл това което казваш да е правило . Точно обратното е в болшинството от случайте. А такива като тебе заслужават един хубав бой за да разбереш че боя между българи и *** не е спорт !
72
0
 
27
 
! Отговори
лао дзъ преди 12 години
Бий *** докато му омекне главата!
71
0
 
29
 
! Отговори
до гурбетчията преди 12 години
В германските училища съвсем не е рядък случай родителите германци да забранят на детето си да седи до ромското дете, макар че довчера двете са се разбирали добре и дори са били приятели. Някои германчета дори носят в чантата си дезинфекционно средство, за да напръскат с него чина, на който до преди малко е седял ромският им съученик.
70
1
 
14
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Аз съм резак,но обратен.Редовни кленти са ми неумитиу роми,пълни с въшки,а фалосите им са сиренясали.Но това не ми пречи да им правя разкошни бърдуци.
69
0
 
20
 
! Отговори
до гурбетчията преди 12 години
В Германия живеят над 100 000 роми и синти. Според изследване на института Аленсбах 68% от германците не желаят да имат за съседи ромски семейства, защото се страхуват да не ги окрадат; защото смятат, че те излъчвали нещо лошо.
68
0
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
"Гурби" (64) , ти недей да даваш акъл от Германия, че ние тук живеем и ние всеки ден с тях се занимаваме. Не е лесно да се разправяш с мързеливи маймуни, които смятат че всичко около тях е от природата и се "взима", а не се "краде", които всяка власт толерира, като най-послушен електорат, които най-добрите адвокати защитават безплатно срещу теб за техните "човешки" права, а хонорара си взимат от някакви *** организации от Европа и САЩ за права, на крадене, убийства и изнасилване.
67
0
 
11
 
! Отговори
до курбетчията преди 12 години
или никога не се е бил и има комплекс , че е мижитурка или той е бил този , чиято майка са разплакали :DD и сега хейтва , хейтва
66
1
 
13
 
! Отговори
до 79 гурбетчия преди 12 години
аре да се бият само с ръце,а *** веднага зимат брадви,ножове и други,на ръкопашен бой ще ги смачкаме