Масов бой между българи и роми в тервелско село

Един в болница без опасност за живота, полицаите охладили страстите навреме
Обновена: 31 май 2012 15:43 | 31 май 2012 15:43,
175
Масов бой между българи и роми в тервелско село
Снимка: архив, Булфото

Полицаи от Тервел спряха масово сбиване между българи и роми в тервелското село Каблешково, съобщиха от Мвр-Добрич.

Скандалът избухнал снощи малко след полунощ. Пристигналите на място полицаи охладили страстите и спрели мелето.

Станало ясно, че около полунощ група граждани от български произход след употреба на алкохол решили да потърсят обяснение от друга група граждани от ромски произход.

Причина за разправата бил по-рано възникнал скандал между близки на двете групи.

Няколко българи влезли в дома на 46-годишния Д.М. от селото и нанесли побой на него и семейството му.

След побоя агресивната група се отправила към дома на 40-годишния Т.Н от същото село. Пред дома на 40-годишния мъж възникнал и сбиването между живущите в къщата и групата.

Собственикът на жилището е приет в „Неврохирургия” на МБАЛ-Добрич с леки наранявания по главата и без опасност за живота.

По случая са задържани двама мъже от Добрич и един от Тервел.  За да не ескалира напрежението и да не се повтори случаят, в село Каблешково има засилено полицейско присъствие.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: Каблешковомасов бой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
25
 
! Отговори
румен221 преди 12 години
АЛО-О-О, БОКО И ЦОКО, ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ СПРЕ ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ И УБИВА САМО ЕДИН *** (НО НЕ КАЗВАТ МУ ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! - БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор??? Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди *** (Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО, ПО ПРИЗНАНИЕ НА УБИЙЦИТЕ от семейството на царя на местните бандити КИРИЛ РАШКОВ), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ЯВНО ОТ ОССЕ и ПОЛИЦИЯТА РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има задължението да изнасилва, граби и убива, а българина право да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯТА ПАК ГИ ПАЗИ..., а ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е ***,от *** ще ни избави,ако му се даде власт и на суджуци ще ги направи ама за политик не става.
43
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
време е за расова хигиена
42
21
 
6
 
! Отговори
emir преди 12 години
българо-*** простотии, само ни мърсите Османските зземи, за нищо не ставате. Добре, че всяка година намалявате с по 50 хиляди и края ви се вижда.
41
7
 
19
 
! Отговори
do 13 преди 12 години
ВЕЧЕРЕН ЧАС ЗА *** И ТУРЦИ ТРЯБВА ОТ 18 ДО 6 ЧАСА .Imashe go edno vreme i zatova ste na tova derece ( gladni i jadni)
40
22
 
9
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
48 е прав ! Защо за убийствата извършени от българи като Митьо очите ,кобри и незнам си кви други никой не вдига врява ,а за цар Киро се сформира национален протест ?! балъци сте всички в тази държавица !
39
11
 
10
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Хахаха....ще ме търсите вие, ама ще е късно. Като ви разправях аз да ме изберете....на ви сега боко тикво4а - циганопокровител и закрилник. Нищо, не е късно - на следващите избори дано да ви дойде акъла.
38
11
 
11
 
! Отговори
... преди 12 години
*** крадат и убиват старци от време- на- време по селата и вие се възмущавате- с право, ама българското правителство убива, изнасилва и измъчва стотици хиляди деца, възрастни и болни- и вие си траете- голям парадокс, неразгадан!
37
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
цялата страна ви гледа искаме победа ! :))
36
9
 
3
 
! Отговори
bilgar преди 12 години
bylgarite ste naj strahlivata nacia v sveta,kato vidite romi i navejdati glavi,ei tui e istinata,az sym rom ama ne sa biq,prost sym ,ne sym uqil ama rabotq mnogo .
35
3
 
36
 
! Отговори
Aлов преди 12 години
Браво на момчетата ,че за профилактиката ! Ако по всяко време на денонощието им се правят такива неочаквани посещения на *** ,няма да имат много време за правене на *** и кражби. Бой по кратуните пак то все ще има за какво.
34
9
 
15
 
! Отговори
! преди 12 години
С риск да бъда оплют, ще кажа- по селата и малките градове има много работливи ***, има и търтеите; хората се разбират помежду си и си помагат. Последно време упорито се насажда вражда между хората по професиите, по вероизповяданията, по етносите, като нарочно се бутат пред очите на хората негативните събития и отрицателните постъпки. Не бъдете овце, които лесно се манипулират- крайностите никога не са нещо добро, все пак горе добре усвоиха приказката за разделянето и владеенето.
33
12
 
2
 
! Отговори
до 40 абе в нета си преди 12 години
голям "мъж" ! Кой знае как се молиш по-бързо да се разминете като се срещнеш лице в лице с някой *** в тъмното ?!
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
затова не искам да плащам данъци(плащам си де) защото парите отиват само за *** и за бонуси на чиновници които нищо не вършат
31
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Plodovete na ataka ,oshte po gladni shte stanete.
30
11
 
11
 
! Отговори
Боко Тиквоча преди 12 години
Ромите са основния електорат на ГЕРБ!!!Няма да допуснем някакви си *** славянски да се *** с тях!!!
29
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от години като видя *** в тъмното и му тегля един бои - все има защо
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Затова всички други държави са нормални и се развиват защото нямат циганиПри нас уж на помощи живеят а вдигат палати по 3 етажа Кога ще ги погнат за данъци, ток, вода , глоба за тютюнопушене , глоба за билетче за градския транспорт, секс с малолетни , търговия с хора , кражби списъка е безкраен Толерират ги и маи ние станахме по-*** от тях ...затова само бои и никакви безплатни услуги В Германия сигурно не си плащат нали ? ама там не можеееееее
27
1
 
29
 
! Отговори
.уку. преди 12 години
АКО ХВАНАТ НЯКОЙ БЪЛГАРИН ДА ПРЕБИЕ *** ЩЕ ГО СЪДЯТ ДО ДУПКА ТАМ ПО РАЗНИТЕ МУ ЕТНИ4ЕСКИ ПРИ4ИНИ.АМА КАЗВАМ ВИ НАМИРА НЯМА ДА ГО ОСТАВЯТ РАЗНИТЕ МУ ТАМ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ПРАВА.НО ВИЖ В ОБРАТНИЯ СЛУ4АЙ,ПРИМЕРИ МНОГО.ПЪЛНА БЕЗНАКАЗАНОСТ.
26
1
 
23
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Ако има арестувани българи - пуснете ги веднага. Те нямат вина.Вина имат *** по върховете.За да се случи това нещо има причина. Причината всички я знаем.