МВР спря еротични масажи с "щастлив край"

При спецакция полицията разкри клубове за сексуслуги в София, Варна и Бургас
Обновена: 31 май 2012 14:43 | 31 май 2012 13:54,
129
МВР спря  еротични масажи с "щастлив край"
Снимка: Reuters

При мащабна спецакция полицията разкри четири помещения за сексуални услуги, маскирани като клубове за масаж в София, Бургас и Варна, съобщиха от МВР.

Задържани са 15 души, от които 11 са момичета на възраст между 18 и 22 години, двама мъже – единият – собственик на фирмата, наемала момичетата, а вторият – управител на дейността. Двама клиенти също са били арестувани, но след разпит са освободени.

Помещенията функционирали като клубове за масаж с наименованията „Релакс” и „Екзотик” и са били под наем в различни кооперации. Фирмата, която ги наемала, е регистрирана в Несебър от 34-годишния В.Ц. от Бургас. В официалната й дейност фигурирали и масажни услуги.

В.Ц. действал заедно с 36-годишния И.И., като двамата започнали да развиват противозаконна дейност по предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Фирмата обявила свободни работни места в интернет и вестниците за масажистки, като в обявите са посочени няколко телефона и снимки на голи момичета.

Клиентите си запазвали час по телефона и са посрещани в интимна атмосфера с горящи свещи.

Предоставяна им е услугата еротичен масаж с така наречен "щастлив край”, при която клиентът получавал сексуално удовлетворение единствено чрез масажни действия.

Стандартната тарифа за „щастлив край” била 50 лв., като при добавяне на второ момиче (което също извършвало еротичния масаж по „евино облекло”) се доплащало още 30 лева.

В случай, че клиентът пожелаел и предоставяне на сексуална услуга, цената се качвала на 100 лв. за час.

Полицията засекла незаконната дейност в студията през месец февруари тази година и започнала разследване. Дейността на масажните клубове започнала още през ноември миналата година.

На собственика на фирмата и на неговия съучастник са повдигнати обвинения.

До момента е констатирано, че мъжете наели на работа общо 14 момичета, като полагайки грижи за тях (напр. по придружаване, охраняване и задоволяване на ежедневни нужди), ги използвали за развратни действия, независимо от съгласието им.

По време на специализираната полицейска операция, проведена паралелно в Бургас, Варна и столицата, са иззети множество веществени доказателства.

Разпитани са свидетели и пострадали от противозаконната дейност. Двамата бургазлии са задържани с прокурорско постановление за срок от 72 часа, като предстои гледане на мерките им за неотклонение вероятно в съботния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
16
 
! Отговори
Дедо Шишарко преди 12 години
Язък, отнеха радостта на клиента! Сега трябва да препира на ръка!
58
1
 
12
 
! Отговори
АЗЕ и ТИЗЕ преди 12 години
Като се има в предвид ,че дрогата и подобна проституция вървят ръка за ръка ,....то това ще е и резултатът --ЛЕСНИ ПАРИ ,СИЛИКОНОВИ ЦИЦИ,ДЖУКИ,АЛКОХОЛ,АГРЕСИЯ,НЕГРАМОТНОСТ,НАГЛОСТ,ДАЛАВЕРА,ТЪРГАШ,.......и всичко отрицателно ,което съществува по света!ТОВА Е ---Бг,*** ДО ШИЯ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИТЕ---ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ ,ЗА 23години---ПРЕХОД !Следва в Бг -----още 23г.,---ПРЕХОД И ОКОНЧАТЕЛНА----*** !Европа не иска ---*** !
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"90% от мърморещите и недоволните тук ако имаха възможност да управляват страната нищо нямаше да променят а единствено щяха да си пълнят джобовете.Българинът мисли единствено за себе си не му пука за обществото."Не. Ти мислиш по този начин и затова автоматично приемаш че хората около теб мислят като теб.Което е погрешно.
56
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борбата с проституцията - най-древната професия - е безмислено харчене на обществени средства. Особено когато се води в бедна, корумпирана държава управлявана от мафиоти.Нормалното развитие е да се задължи регистрирането на публичните домове, да се установи здравен контрол над проститутките, както и дъжавата да измести сутеньорите в охраната.Иначе, за да се пресече проституцията трябва или да се скопят мъжете или жените да получават такива доходи, че да не им се налага да се продават.
55
3
 
13
 
! Отговори
ЕС преди 12 години
В Бг ,*** ИНТЕГРИРАХА БЪЛГАРИТЕ ,А СЕ ОЧАКВАШЕ ОБРАТНОТО !МАНТАЛИТЕТЪТ в Бг Е ***!
54
1
 
9
 
! Отговори
нали! преди 12 години
И в ПарАламента има,................за 23г., доста минаха и минават и сега!
53
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България е държава на *** и мутри - ето така се правят пари в България... Жалко - подобен начин на забогатяване не води до просперитет за нацията!
52
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво за акцията!
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Родното МВР се намесва когато...........всички са доволни:))
50
1
 
37
 
! Отговори
50055 преди 12 години
Истинските *** са около ПАРЛАМЕНТА там продават държавата ни в разни ГОЛЕМИ ШЛЕМОВЕ ,цанкови каманаци,даже и ФОРМУЛА едно искаха да ни уж направят за около половин милиард лева!!!!Тва са *** доказани от години работещи ЛЕГАЛНО
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно кои са пострадали от противозаконната дейност. Клиентите ли? *** ли? Съседите от "странен шум ли"?
48
2
 
37
 
! Отговори
Иванчо преди 12 години
Защо си играете на спец.акции,а не решите проблема глобално така и така не можете да спрете тая порнография,поне направете така както е в белите Европейски държави да печелите от техните наеми и данъци.В Белгия в един град като Банкя на една улица видях близо 10-ет публ.дома,дебели,черни,руси,червении пр.и всички са на отчет на държавата,а тук всички работят за мафията и сивата икономика,докога бе тиквеници...
47
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който не си плаща на когото трябва ОРГАНИТЕ го хващат,за да си оправдаят заплатите.
46
2
 
27
 
! Отговори
тъпчо преди 12 години
Ходил съм на такъв масаж с двечки / не в България/. Ми ко да си кривим душата ся........баш си е убавичко:)))
45
2
 
15
 
! Отговори
ЕС преди 12 години
Проблемът на младите ----научиха се на ''ЛЕСНИ'' ПАРИ ,не им се мисли и не им се работи ПОЧТЕННО!След 23г.----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ----,какви са ценностите ?
44
3
 
32
 
! Отговори
тируриру преди 12 години
Абе кога ще спрете с тази простотия МВР - то, на какви се правите, разкрили 3 клуба от 1003. Легализирайте ги тези дейности най - накрая, сложете по един касов апарат и всички ще са доволни. Хем пари в хазната, хем край на това театро по медиите. Достатъчно е услугите да са само за пълнолетни, и момичетата да работят доброволно и няма нищо нередно. Това си е пазарна ниша като всяка друга. И е най - старата женска професия.
43
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
голяма работа станало, че ти направили една 'ръчанка' подир масажа..........смешници
42
3
 
14
 
! Отговори
Лек преди 12 години
Това е лъжа! Ние в Бургас сме почтенни хора, при нас такива работи не се случват!
41
6
 
2
 
! Отговори
Bravo преди 12 години
VSQKA prestupnost e degradivna za edno obshtestvo! Tq vinagi ima otricatelno vliqnie! Zatova trqbva da se spira.
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може да има щастливи !А сигурно са и пушили.....