Четирима души изгоряха при тежка катастрофа

Загиналите са мъже на възраст от 28 до 34 години
3 юни 2012 13:13, Елка Василева
452
Четирима души изгоряха при тежка катастрофа
Четирима души изгоряха при катастрофа край Шивачево. Снимка: архив, Impact press Group

Четирима души са загинали вчера при тежка катастрофа на пътя Бургас - София край град Шивачево. По първоначални данни висока скорост и неправилно изпреварване са причините за трагедията.

В 13.50 часа на главен път София - Бургас в близост до пазара на „Караасаноска чешма”, южно от град Шивачево, община Твърдица, лек автомобил „Мерцедес” G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва неизвестен автомобил от дясната страна, по банкета.

От високата скорост водачът губи контрол над автомобила, пресича насрещната пътна лента и се удря в крайпътно дърво, вляво по посока на движението.

След силния удар автомобилът се запалва и в него изгарят четиримата пътници.

Трима са установени по документите намерени в тях, а четвъртият е с неустановена самоличност.

Автомобилът е шофиран от мъж на 32 години, негови спътници са били мъже на 28 и 34 години, всички от София. По случая е назначена съдебномедицинска експертиза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
21
 
16
 
! Отговори
трабант преди 11 години
Ей злобари,нищо,че не сте с джипове.Повечето от вас потенциално могат да изпреварят по банкета и да направят куп рисковани глупости.Когато ви падне не само,че се държите като мутри,но избивате мизерното си съществуване като се правите на мъже на пътя!И това е ФАКТ!После си изливате тук *** и се опитвате да ни убедите,колко добри и морални хора и шофьори сте,да ама не!
271
5
 
10
 
! Отговори
4око преди 11 години
Изсипвам един "Камаз" с *** върху главата на 311 за трогателния коментар.Аз приятели от текезесето нямам!!!
270
12
 
19
 
! Отговори
аз преди 11 години
Жалко колко злоба има у вас хора и как всички си мислите,че сте справедливи и красноречиви.За ваше съжаление вие не сте Бог и не наказвате,а понякога в тоя живот си отиват не точно тези,които трябва.Скоро като извадят снимките на тези момчета,обаче ще познаете и себе си и собствените си деца и приятели,но за да се успокоите и да продължите да мразите - защото това е вашият начин да оцелеете - ще си кажете - тия си го заслужаваха,тия бяха мутри!
269
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4ETA, SOFIQNCI BILI NAI-LO6ITE VODA4I A HORATA OT PROVANS PO-DOBRI?!? V SOFIQ SE KARA TRUDNO, TRQBVA DA SE VNIMAVA, BRONQ V BRONQ I KOITO NE E SVIKNAL DRAZNI OPITNITE VODA4I.NE ISKAM DA KAZAJ, NO SE SMEQ S GLAS NA NOMERA PK,M,BH,VT,CO I T.KOITO ZA DA POKAJAT KAK SE KARA V SOFIQ KARAT PO NAI-TUPIQ NA4IN, ZASI4AT, NAGLO IZPREVARVAT I T.N. DA NE GOVORIM KAK PARKIRAT SELTACITE, NA MESTATA ZA 3 KOLI.REAKCIITE SA IM KATO NA KRAVITE V TEHNITE SELA. I ... VODA4ITE V NAI-NATOVARENIQ GRAD SA NAI-LO6I?!?
268
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На шофьорът от неизвестната кола ще има де му тежи цял живот.Който и да е ясно е защо не е спрял!
267
1
 
10
 
! Отговори
КАТ преди 11 години
Ей, водачите не се научиха да слагат колан, поне щяха да изглеждат като живи.
266
5
 
13
 
! Отговори
Г 500 преди 11 години
Ама бръже кара нашио мерджан а ?!
265
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Господ да прости момчетата и пишещите във форума
264
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
PREDSTAVQTE LI SE NQKOI OBIKNOVEN 4OVE4EC S "OPEL" - 4E SI KARA SUS SEMEISTVOTO SI I GO VRUHLETI TOVA GOVEDO?!? UMIRAT OBIKNOVENITE HORA A TEZI S DJIPOVETE SI PLA6TAT I SE OTURVAVAT. KARAM VSEKI DEN I TEZI S DJIPOVETE, PONE 90%, VKLU4ITELNI I JENITE, TE SA OSOBENO NAGLI, NE SI DAVAT SMETKA ZA OSTANALITE S "GOLF4ETA"."OPEL4ETA", "FIATI" I T.N. ZA TQH NIE SME NI6TOJESTVA.TOVA VSEKI GO E RAZBRAL NA PUTQ. ETO ZA6TO NE GI JALQ, NE SE RADVAM NO DANO E ZA UROK NA VSI4KI OSTANALI S DJIPOVE KOITO KARAT K
263
9
 
24
 
! Отговори
4око преди 11 години
Аз ,ако си карам нормално и видя в страничното огледало някакъв овчарин да ме надминава по банкета и се забие в някакво дърво ,направо ще умра от смях.Ще си пусна някоя любима песен на висок тон и ще си кажа: "Днес беше един добър ден!"
262
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия са някви мутри
261
15
 
25
 
! Отговори
Leslie преди 11 години
Гади ми се, като чета повечето коментари...Не защитавам безумното каране, но както и да е карал - жив се е изпепелил, а вие тук пишете радостни възгласи по повода... Да не говорим, че шофьорът на колата е един - а на другите пътници вината е, че са от София, знам ли? Абе ей, това са четири човешки живота, четирима души, дето имат семейства, приятели... Спрете се, вижте в собствената си паничка и се замислете как ВИЕ ще карате. Срам ме е, че са ми такива сънародниците... Да почиват в мир хората.
260
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има, там, едни награди "Дарвин".....
259
21
 
7
 
! Отговори
до 283 преди 11 години
Абе ***, откъде си сигурен че 'този отдясно' не е засякъл Мерцедеса ?! 100 пъти поне ми се е случвало някой селски гурльо както си кара с 20 годишния Опел вдясно, да реши че в последния момент без да пуска мигач иска да изпревари някой, след като Аз вече съм предприел маневрата и точно го задминавам ? Неволна реакция да не удариш този пред теб е да свиеш с волана вляво, който не му се е случвало само той не знае за какво става дума !
258
5
 
10
 
! Отговори
морето преди 11 години
по малко шопи на морето
257
5
 
13
 
! Отговори
нещо не е ясно? преди 11 години
какво е това Ж500 моля снимка да се ограмотя. тая кола трябва да е много скъпа.джип ли е? мутри с бухалки ли са пътували. от нсо ли са? май много лоши дела са били извършили и господ ги е наказал. вие как мислите? това ще да е наказание? добре е че няма други пострадали. тия да не са крали бензин? пълно затъмнение! ко правим сега гадаем на сляпо. НСО, ГДБОП, охранители на ***, мутри от СИК, ВИС, Бойковите, на президента, пияни ли са били? талибани на външното?Сирийски талибани?Турски талибани?
256
2
 
11
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
По същия маршрут съм виждал G класи как си карат през нивата докато има задръстване.Много яко.
255
0
 
31
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
най-обичам обобщаващи коментари от типа 'софиянци и варненци са най-лошите шофьори',а тези от Перник и Толбухин са върхът в безопасното шофиране !!!!Най-лошите шофьори са безумците,които не зачитат живота си и този на другите,тези,които си мислят,че скъпата ламарина е предимство на пътя !!!
254
6
 
2
 
! Отговори
DOKO преди 11 години
AMA OTDQSNO NEMOGE LI DA SE IZPREVARVA
253
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** по пътищата се множат пропорционално на чалгата струват ми се около 30-40 процента вече