Четирима души изгоряха при тежка катастрофа

Загиналите са мъже на възраст от 28 до 34 години
3 юни 2012 13:13, Елка Василева
452
Четирима души изгоряха при тежка катастрофа
Четирима души изгоряха при катастрофа край Шивачево. Снимка: архив, Impact press Group

Четирима души са загинали вчера при тежка катастрофа на пътя Бургас - София край град Шивачево. По първоначални данни висока скорост и неправилно изпреварване са причините за трагедията.

В 13.50 часа на главен път София - Бургас в близост до пазара на „Караасаноска чешма”, южно от град Шивачево, община Твърдица, лек автомобил „Мерцедес” G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва неизвестен автомобил от дясната страна, по банкета.

От високата скорост водачът губи контрол над автомобила, пресича насрещната пътна лента и се удря в крайпътно дърво, вляво по посока на движението.

След силния удар автомобилът се запалва и в него изгарят четиримата пътници.

Трима са установени по документите намерени в тях, а четвъртият е с неустановена самоличност.

Автомобилът е шофиран от мъж на 32 години, негови спътници са били мъже на 28 и 34 години, всички от София. По случая е назначена съдебномедицинска експертиза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може да напишеш минус наПочивай в мир, Ники! Вие хора се самозабравихте
291
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се радвам, че са загинали - Бог да ги прости! Радвам се обаче, че не са се блъснали в друг автомобил, защото тогава щяха да изгорят невинни хора с някой автомобил за 5 бона, а тези "герои" с G класата щяха да си пият тази вечер уискито в някоя чалготека и да им е през оная работа за загиналите! Справка - Йоско!
290
1
 
47
 
! Отговори
Хаджията преди 11 години
Сега някоя чалгарка ще ги увековечи в поредния си "хит",и в чалготеките ще пазят по минута мълчание за загиналите "герои" !
289
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Господ да ги прости и тях и половината от коментиращите.Доста злоба са насъбрали хората и сe радват някой апап като се утрепе с G 500.И на мен ми идва да се зарадвам,правилно ли е обаче...тя луда работа нашата българска.
288
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо им спестяват имената на жертвите,явно са били от Богоизбраните.Ако бяха обикновени българи,отдавна щяха да напишат имена,житие-битие и всички останали подробности.Бог да ги прости.
287
1
 
40
 
! Отговори
drtagunov.7.62 преди 11 години
Какъв *** трябва да си за да изпреварваш от дясно и то в банкета . Каквото повикало такова се обадило.
286
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дарвине,Дарвине...ако знаеш колко си бил прав...
285
9
 
10
 
! Отговори
Габриела преди 11 години
Почивай в мир, Ники!
284
5
 
11
 
! Отговори
Dani преди 11 години
Нека почива в мир 17-годишното момче! С нищо не е заслужило такава съдба. Мир на праха му и съболезнования на родителите му. Почивай м мир, Ники!
283
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Загиналите са на възраст от 28 до 34 години"С изключение на един, който е на 17 :/// Как убягва тази информация от редакторие или са твърде заети да играят Farmville
282
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"... В София ми е по лесно шофирането отколкото в провинцията..."Ми то и в Сф както ходят пеша, така и карат. *** си е *** без значение дали е в кола, с колело или пеша.
281
4
 
6
 
! Отговори
до 326 преди 11 години
това, че регистрацията е ВТ не означава че са от Велико Търново!
280
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутри, физионимии, Мерцедеси, G 500 ли е 600 ли. 2 Х 1 Х 2 и 3 кубика пръст отгоре. Жалко за загиналите, да му мислят живите. Някои хора така и не разбраха, че и Мерцедеса е направен от тенекия и пластмаса, и въпреки всичките му там брони и ABC-си, SRS-си, GPS-си и т.н. е подвластен на законите на физиката и като се запали изгаря.Просто спазвайте закона и правилниика за движение по пътищата.
279
2
 
18
 
! Отговори
DHL до 310 преди 11 години
Не съм съгласен за "ВТ",там са може би най-толерантните и дисциплинирани шофьори! Задължително спират на пешеходец,дори да не е стъпил на платното,дават предимство да се включиш от някоя малка уличка и т.н. И карането във Велико Търново си е трудно-тесни,стръмни улички и немалък трафик. А зимата си е изпитание. Пътувам из цяла България и имам впечатления,но няма да кажа откъде са най-лоши. Ще обидя някой свестен човек от въпросните области!
278
3
 
21
 
! Отговори
до 300 преди 11 години
Приятел,а помисли малко и кажи,като "неволно" навиеш ляв волан в обрисуваната от теб ситуация,ще се окажеш от дясната страна на изпреварваното превозно средство ????!!!!???? Колкото до случая , какво да коментираме , всичко е от ясно ,по-ясно . Действието на шофьора на мерцедеса е супер неадекватно , и ако нямаше жертви в тази ситуация , можеше да влезне в класациите за най голям късметлия . Хора ,не си играйте на руска рулетка , особенно когато сте участник в движението !!!!!!!!!!
277
1
 
41
 
! Отговори
? преди 11 години
Кой нормален кара G 500, това е символа на мутрите.Изпреварване от дясно,всичко е ясно... Мутри.
276
7
 
17
 
! Отговори
Абитиурен преди 11 години
Едноооо,двеее,триии,четириии......УРРРААААААААААААААААААА!
275
3
 
22
 
! Отговори
Дарвин преди 11 години
Не тъжете. Нищо не е станало!"Естествен подбор", какво да правиш...
274
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 310 Не приятелю не си прав . Не съм софиянец но от 30 г. живея в София . В София ми е по лесно шофирането отколкото в провинцията . Там както ходят пеша така и карат. Имам чувството , че винаги си мислят ,че са с предимство .
273
1
 
34
 
! Отговори
Е. Г. преди 11 години
На човека от "неизвестната" кола както пишете по долу коментари няма какво да му тежи при положение, че са били 2 коли единия "състезател" го изпреварва от ляво, тоя с мерцедеса от дясно. Виждате последствията какви са.. Какво е виновен човечица който си е карал с 80км ?