Британски турист открит в тежко състояние в Слънчев бряг

Той е настанен в болница с множество контузии и опасност за живота
10 юни 2012 19:03, Красимир Ангелов
130
Британски турист открит в тежко състояние в Слънчев бряг
Британецът е настанен в болница с опасност за живота. Снимка: Архив Булфото

Британски турист е открит в тежко състояние в курорта "Слънчев бряг" тази сутрин, съобщават от полицията в Бургас.

47-годишният мъж е намерен в безпомощно състояние в тревната площ край хотел "Поморие", в близост до външното аварийно стълбище.

Мъжът е с 6 счупени ребра, перфориран бял дроб, фрактури на десния крак и таза, контузен бъбрек. Настанен е в болница с опасност за живота.

Все още не е ясно как е пострадал чужденецът - дали е бил нападнат, или е паднал от аварийните стълби или терасата на стаята си в хотела.

Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: туристСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
7
 
17
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Ленчето *** вурста за една коричка хлебец!А германецът сто процента е дърт чичо, невидял сносна жена.Пошло...
82
2
 
50
 
! Отговори
........ преди 11 години
Борисов да спре да пази мутрите по морето и да си наляга парцалите. Какво трябва да стане за да смаже тия ***. На мача Лудогорец - ЦСКА се видя как ръгат хората с ножове и не последва нищо. Да взима мерки веднага. Дори един шамар не трябва да има по морето. Или ще сме нормална държава или да се разпускаме и кой накъдето хване
81
11
 
10
 
! Отговори
До 95 преди 11 години
Ми не, по к.ви не ходя. Аз излизам с дами. Въпрос на класа и вкус.
80
4
 
8
 
! Отговори
95, преди 11 години
Ти не се ли напиваш или пък по к*рви не ходиш може би? Да не си аскет? Да пази Господ да не се случват такива неща, иначе могат просто да затегнат мерките полицаите вместо да се умилкват на чужденците.
79
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво търси британец в България? Дошъл да се напива като *** и заради евтините к.ви... Е намерил е каквото търсел, следващия път ще знае(ако оживее).
78
0
 
7
 
! Отговори
До someone...... преди 11 години
Абе someone , в продължение на едимесец пишеш , че преди точно толкова си се върнал някъде си там от България !Ако не можеш да смяташ , кажи си !
77
6
 
11
 
! Отговори
Emigrantka преди 11 години
Aman or takiva deto samo na pomoshti razchitat! A az se gurba po 9h I patuvam po 3h, plashtam danuci 35% za da mogat e takiva cenni emigranti da sa dobre. Neka ima pomoshti ama za hora koito sa doprinasiali niakoga. Rabotia v edna chujdbinska obstina, vseki den gi gledam jalvashtite se - edna duma na angliiski ne znayat no zaslujavat I kushti I suma pari. Eiiiii, alchnost I murzel!!
76
9
 
3
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
не е искал да плати на "случайно" разхождащите се ***(туркини)
75
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте плюли по Елена от 10 години живея в Германия и се прибирам за 20 дена в БГ за да видя родители и приятели.Само аз си знам как ги издържам тези 20 дена ,на 5-я ден вече нямам търпения да се върна в Германия.Само една дума ще кажа за БГ --трагедия.
74
5
 
13
 
! Отговори
Една жена преди 11 години
Елена, то е ясно, че гладна няма да умреш понеже си омъжена за германец. :) А въпросните помощи дали не ги получаваш понеже си омъжена за него, а? Не ми отговаряй, защото познавам хора, които работят там и идея си нямат че имат право на подобни неща - а те нямат подобни права. Никой нищо лошо не иска да ти каже, просто се изхвърляш с неща, които откровено не са за хвалене. За това хората те вземат за подбив. По-добре се поспри с време... с всеки следващ пост се закопаваш още повече.
73
2
 
2
 
! Отговори
Shutzstaffel преди 11 години
Не ставаш. Ja се пише, а яаяа произнесено слято означава една доста лоша работа. )
72
2
 
0
 
! Отговори
Shutzstaffel преди 11 години
Не ставаш. Ja се пише, а яаяа произнесено слято означава една доста лоша работа. )
71
18
 
4
 
! Отговори
Eлeна преди 11 години
мила, в Германия има социални помощи 1000 евро 1 год и след това по 800, аз гладна няма да остана! И в България съм работела както споменах, сега имам намерение и тук да започна някаква работа, но поне съм искрена и не се изхвърлям колко съм умна, с кариера и само успяла във всичко!
70
4
 
19
 
! Отговори
Една жена преди 11 години
Значи искаш да кажеш, че основната функция на жената е да паразитира върху мъжа си? И да е изцяло зависима от него? Наистина си глупава миличка, един ден ако мъжа ти спре да печели ти какво ще правиш? Не живеем в Средновековието все пак и жените трябва да печелят пари, но явно си прекалено наивна, за да го разбереш. Да е жив и здрав мъжа ти, че ако се случи нещо с тази твоя философия или ще умреш от глад или ще търсиш друг богаташ дето да те издържа...
69
1
 
6
 
! Отговори
Ya Ya преди 11 години
Shnele, vunda ba, fantastish! Vsichko nauchih ot visoko intiligenten kanal. Da li stavam za nemski zet?
68
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bravo Elena,mahnala si se ot tazi e.ana darjava !!!
67
20
 
13
 
! Отговори
Елена преди 11 години
само ще кажа, че функцията на жената не е да работи и да прави "кариери" това е функция на мъжа, а да си гледа семействотои и да дава уюта на дома!
66
2
 
20
 
! Отговори
Една жена преди 11 години
Елена, никой не се заяжда с теб. Просто анализираме написаното от теб - а то е, че смяташ за върховно постижение, това че си се омъжила за богат съпруг. Тоест предпочиташ да отидеш на готово без да си мръднеш пръстта за нищо. Това не е за хвалене. За хвалене е да отидеш сама в Германия да се докажеш, да работиш и там да се омъжиш - а не да се захванеш като кърлеж за първият появил се германец и да се махнеш с него. Сега разбра ли защо хората не смятат постижението ти за нещо велико?
65
3
 
23
 
! Отговори
Станимира преди 11 години
Елена, глупава жена си, затова всички се заяждат с теб. Просто си намерила кой да ти плаща сметките, което е радостно, но не е повод за хвалене!
64
20
 
7
 
! Отговори
Eлeна преди 11 години
какво се заядохте с мен, обичам мъжа си си и съм благодарна за това, което направи за мен! Не всички туристи, които идват в България са ***. Немецът е много отдаден на семейството си и се грижи по всякакъв начин за него