Британски турист открит в тежко състояние в Слънчев бряг

Той е настанен в болница с множество контузии и опасност за живота
10 юни 2012 19:03, Красимир Ангелов
130
Британски турист открит в тежко състояние в Слънчев бряг
Британецът е настанен в болница с опасност за живота. Снимка: Архив Булфото

Британски турист е открит в тежко състояние в курорта "Слънчев бряг" тази сутрин, съобщават от полицията в Бургас.

47-годишният мъж е намерен в безпомощно състояние в тревната площ край хотел "Поморие", в близост до външното аварийно стълбище.

Мъжът е с 6 счупени ребра, перфориран бял дроб, фрактури на десния крак и таза, контузен бъбрек. Настанен е в болница с опасност за живота.

Все още не е ясно как е пострадал чужденецът - дали е бил нападнат, или е паднал от аварийните стълби или терасата на стаята си в хотела.

Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: туристСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
5
 
! Отговори
Работещ преди 11 години
В Слунчев Бряг се пие много. И туристи и персонал ръгат яко.
62
9
 
22
 
! Отговори
до Елена преди 11 години
Елена, ми замисли се що си нямала нищо ...Щото *** и бащати са били прости и мързеливи, и са го предали и на теб...С една дума, продала си се за жълти стотинки, просто защото си *** както и родителите ти. За работливия и кадърен човек, във всеки един строй ще има място. Комунизъм, капитализъм, фашизъм...И подобре че си се махнала, да изчистинм България от *** като теб. Не се връщай никога, и си дръж дъртия немец за кожата дето му виси..
61
2
 
30
 
! Отговори
Една жена преди 11 години
Елена, не бих се хвалила, че съм се омъжила за богат съпруг. Не мисля, че това което си постигнала е голяма работа. А ако това е върха на живота ти - говори много лошо за теб. Всяка жена, която има достатъчно амбиция и хъс може да замине сама и да се реализира, а не да разчита на мъж-чужденец, да й оправи положението. Така, че не се хвали точно с това, защото не се изисква много да омотаеш чужденец. *** ни дори перфектно го правят - виждала съм го, дори на развален английски или немски...
60
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кво се жалвате, що ви е такава клиентелата в бг-свинеморието, а? Малко ви е за дето го унищожихте! ***, бг-стански хотелиер-мутро-милюц-комюнета! Дано само такива клиенти да имате!
59
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
напил се е като *** и сигурно след това е искал да консумира женска плът но са го пребили сводниците ако не е искал да плати.ми така му се пада.
58
2
 
21
 
! Отговори
Дъблин преди 11 години
Не им се сърдете... те са си такива отдавна. От времето, когато са си таковали кравите, защото жените им не ставали за нищо. И оттогава все бъркат дупките...
57
16
 
2
 
! Отговори
Елена преди 11 години
за човек, който е нямал нищо в живота си е успех
56
1
 
22
 
! Отговори
:) преди 11 години
66, Браво ! Огромен успех си постигнала :) Айнщайн репи да рупа :)
55
2
 
20
 
! Отговори
до Елена преди 11 години
Браво. Ха сега го помоли да те спаси и от испанските краставици.
54
3
 
26
 
! Отговори
Като скакалци са ! преди 11 години
Поредната английска ***, която се е наср***ла от пиене и после се е пребила ! Не ни трябват тези *** в България !
53
32
 
6
 
! Отговори
Елена преди 11 години
и аз съм работила в хотел на рецепцията, където се запознах с бъдещия ми съпруг германец, който ме спаси от мизерията в БГ
52
5
 
21
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 11 години
Във Англия като чакаш автобус,пейката е разположена така че го чакаш с гръб към улицата, сбъркана работа. Абсолютни индианци всичко буквално всичко е наопаки за Лондон специално не искам да разказвам каква *** е, навсякъде мизерия и мръсотия а в пик тайма в метрото е такава блъсканица все едно гледаш индийските железници, мамуни няма само на покрива. И се ръгат със лакти да се набутат, че да не го изпуснат случайно.
51
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бивша администраторка съм - нагледала съм се на какви ли не пумии от англичани. Умирала съм от страх сама по нощните смени, когато поредният пиян до козирката инглиш мен залита докато стигне до асансьора или лази на четири крака. И подобни свинщини ги правят само у нас, защото знаят, че номера минава и никой копче няма да и каже понеже били "чужденци". Я в Англия да се държат като *** от ареста със седмици няма да излязат, ама тука понеже няма закони се осират като за последно...
50
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само бой за ингилизите. Те от друго не разбират..
49
9
 
29
 
! Отговори
Европеец преди 11 години
По- големи селяни от англичаните - няма. Те са обратни във всяко отношение, не само в движението по улиците! Те единствени се противопоставиха на Еврото, което не учуди никого!!Да *** в кофите!!!
48
3
 
8
 
! Отговори
ti преди 11 години
изглежда си патриот , който от обич към родината е пропуснал да научи български в училище , останал неграмотен . Селянче , върни се в 6-ти клас и вместо да си пиеш бирата , научи буквите!
47
0
 
21
 
! Отговори
do dnes.bg преди 11 години
От тази новина всъщност нищо не може да се научи. Защо въобще пишете, като не знаете какво се е случило?
46
4
 
38
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Проблема на англичаните е не че пият а че не могат да пият,нация която се напива с тва дето ние изтрезняваме за кво говорим изобщо!
45
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до всички хотелиери и подобни тук:Е добре кво искате вие? Те биле пияници, мръсни били, шумни били. Е на почивка отиват хората вие кво очаквате? Според вас туристите трябва да идват, да не пият, да не ядат, да си вземат белъо от дома, за вие да не чистите и на края да ви платят.Не стига че идват в тя ваша мизерия там и изкарвате пари от всичко това. Мрънкала
44
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този британец99% е нападнат от наш ***.Жалко за човека.