Откриха буса на Николай, от младежа няма и следа

Белият "Мерцедес Вито" е намерен в уличка в кв. "Банишора"
23 юни 2012 09:00,
99
Откриха буса на Николай, от младежа няма и следа
Изчезналият Николай Йорданов

Бусът на безследно изчезналия Николай Йорданов от София, когото полицаи и близки издирват от 8 дни, е открит, но без младежа в него.

Белият "Мерцедес Вито" е намерен изоставен в глуха пряка без изход на ул. "Струга" в столичния квартал "Банишора".

На буса се натъкнал полицейски патрул, който видял зарязания между дърветата автомобил. Когато приближили до него, полицаите видели, че регистрационният номер съвпада с този на буса, с който последно е забелязан 22-годишният Николай.

Още по темата

Униформените веднага се свързали с колегите си от СДВР и на място пристигнали криминалисти, които снели отпечатъци от мерцедеса.

Преди дни началникът на сектор "Издирване" към СДВР Ивайло Димитров съобщи, че не е изключено Николай да е станал жертва на тежко престъпление, без да уточнява какво е то.

Той поясни единствено, че едва ли момчето е отвлечено. Нямало и свидетели, които да са видели подобно нещо.

Основното предположение на близките е, че детето им е станало жертва погрешка, защото Николай носел у себе си едва около 1000 лв. от дневния оборот.

До момента никой не се е обаждал на семейството му за откуп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
0
 
! Отговори
аре бе преди 11 години
кво стана с това момче - ало милицията ??
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По селата убиват старци за мизерните им пенсии. Как може, момчето да пътува само със стоката и парите, които събира. Фиримте-печалбари икономисват заплати.
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
доста бързо го откриха тоя бус
53
2
 
2
 
! Отговори
до 81 преди 11 години
По-скоро дано да е отишъл на море и да си трае ...
52
3
 
2
 
! Отговори
У-у-у преди 11 години
Ушев....прасе..оле,оле,оле !!!!
51
2
 
2
 
! Отговори
Чакай и аз... преди 11 години
Премахнат поради нарушение на правилата на сайта!!!
50
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано да го намерят живо и здраво момчето. Не мога да си представя какъв ужас изживяват родителите му. Е, ако е духнал с оборота по жени задължително трябва да си понесе последствията... да вдигаш цялата държава на главата си понеже искаш малко забавление е глупаво, дано всичко завърши добре.
49
2
 
56
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Гледам снимката на това младо момче и си мисля и се моля да не се е случило най-лошото.Но живеем в бананова република.Първо не за 1000 лева,а в Сливен бяха убили момиче за 5 лева.Полицията има разположени не знам си колко камери,по банки и други сгради има частни камери,дават се над 100 милиона за подслушване и те откриха автомобила чак след 1 седмица.С една дума полиция нямаме и трябва да се молим *** или мафията да не ни убият,полицията намира само трупове,а съдът раздава условни...
48
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано не е отишъл на море, и да си трае....
47
2
 
23
 
! Отговори
DONI преди 11 години
Не мога да повярвам, че има толкова ограничени хорица, които пишат такива пошли коментарчета.... Не искам и да си представям какво изживява семейството на момчето. Имайте малко уважение, на всеки може да се случи това, има толкова гладни ***, които са готови да направят всичко дори за жълти стотинки.
46
3
 
6
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
На испанската ми клавиатура "У' е до "О" и когато пиша не гледам пристите ми къде натискат,дали е същото като "оште" например а ?
45
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко много е прав 70 , като гледам оцветените със зелено " гениални мисли" на някои дежурни ТУПАНИ в този саит , направо ми се дохожда по голяма нужда . Но по добре да се занимават ТУК , че ако излязат на вън , ще настъпи задръстване по неделните софииски улици !Влизам в този саит , само когато имам запек .
44
3
 
3
 
! Отговори
Luboto преди 11 години
До 63Пише се пунктУация грамотни ми другарю!
43
3
 
7
 
! Отговори
до 63 анонимен преди 11 години
А като не е надеждна полицията,защо не предложиш на всеки гражданин да поставят полицай за охрана,та да пазят и тебе ,но не от бандюги,а от простотията ти.Колко трябва още да изпростее този народ та поне да спре да пише *** червени еднотипни изречения тук.
42
3
 
10
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Това е от "член на БСП" 57 : "ОШТЕ","ИСЧЕЗВАШЕ","ЧИШМА","ТИЧЕШЕ",абе комуни кога ще научите български бе неграмотници,този доказва колко сте неграмотни,да не говориме за пунктоацията и степенуването ви.Овчари сте и това е,дано още да ви се влоши животът,та да се стигне до революция и бъдете избити като пилци най-после.Дано да се намери живо и здраво момчето.
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лоши работи... Да пази Господ! Тя нашата полиция не е надеждна, затова да се молим Бог да ни пази!
40
2
 
43
 
! Отговори
Деметра преди 11 години
Що за хора сте?!Вие деца нямате ли?!Ако родителите на това дете четат коментарите ви ,как ли се чувстват?!На всеки може да се случи такова нещо и вместо да си помагаме и съчувстваме вие пишете отратителни неща!Ако утре това нещастие се случи на вас,това ли очавате да прочетете?!Дано се върне живо и здраво момчето,че не мога дори да си представя какво им е на неговите родители!
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
alov i stranjata na liniq kremena lipstva
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
alov znam 4e ti mu sveti masloto za da si sigoren v vsi4ko tova koeto pi6e6 samo ti si qsno i sega si gleda6 seira s vlasta
37
27
 
3
 
! Отговори
Aлов преди 11 години
Това ,че не е регистриран като криминално проявен не значи ,че не е такъв.Сам се е забъркал във всичко и вероятно са му светили маслото и ще го намерят едва когато тялото е в процес на разложение. До тук всичко говори ,че сам си е отишъл там и се е крил и по телефона.