Откриха буса на Николай, от младежа няма и следа

Белият "Мерцедес Вито" е намерен в уличка в кв. "Банишора"
23 юни 2012 09:00,
99
Откриха буса на Николай, от младежа няма и следа
Изчезналият Николай Йорданов

Бусът на безследно изчезналия Николай Йорданов от София, когото полицаи и близки издирват от 8 дни, е открит, но без младежа в него.

Белият "Мерцедес Вито" е намерен изоставен в глуха пряка без изход на ул. "Струга" в столичния квартал "Банишора".

На буса се натъкнал полицейски патрул, който видял зарязания между дърветата автомобил. Когато приближили до него, полицаите видели, че регистрационният номер съвпада с този на буса, с който последно е забелязан 22-годишният Николай.

Още по темата

Униформените веднага се свързали с колегите си от СДВР и на място пристигнали криминалисти, които снели отпечатъци от мерцедеса.

Преди дни началникът на сектор "Издирване" към СДВР Ивайло Димитров съобщи, че не е изключено Николай да е станал жертва на тежко престъпление, без да уточнява какво е то.

Той поясни единствено, че едва ли момчето е отвлечено. Нямало и свидетели, които да са видели подобно нещо.

Основното предположение на близките е, че детето им е станало жертва погрешка, защото Николай носел у себе си едва около 1000 лв. от дневния оборот.

До момента никой не се е обаждал на семейството му за откуп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
15
 
5
 
! Отговори
Кина Ясновидката преди 11 години
Станишев е отвлякъл сладура и го е замъкнал в Лас Вегас, където са сключили брак. Предстои събитието да бъде официално оповестено на нарочен конгрес на стоклетницата. След приключване на официалната част, цоциалистите ще се включат в празненствата, закачливо обявени като "чай с танци и полови изненади.
35
2
 
8
 
! Отговори
до странжата преди 11 години
Абе СТРНДЖА ли си странен ли си , не че съм гербаджия , ама какви щуротии говориш , ?! Кого и как Бойко е участвал активно във възродителният процес ? Като е гасел пожарите на посевите предизвикани от братята мусулмани ? И кога е бил БОС в подземният свят ? Не си изобщо в час ! Сигурно не знаем кои са били босовете ?! И какво бръмчиш с тоя възродителен процес , само може да съжаляваме че твоите хора върнаха имената на тези които сега искат предизборни кампании в РБ на турски език ! ДТиБ Сранжа !
34
8
 
11
 
! Отговори
До Калинчо ! преди 11 години
Г-н Калинчо Георгиев , ако бях на ваше място , щях да инструктирам служителите си , при откриването на МПС-то , да не бързат с огледите и шумотевиците , а да осъществят активно наблюдение , /ако знаете какво значи това / , защото този бус е единствената следа която може да ме отведе до съучастник на "престъплението" . Защото рано или късно , някои свързан със случая ще доиде да огледа и ще ме отведе до развръзката , а медиите изяви ...по късно !? Да живее Веско Маринов !!!!
33
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
я..Странджа...ти се появи бе? бяхме започнали да се притесняваме вече за тебе -:)))
32
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
еййййй..за някакви мизерни левчета човека затриват в БГ...едва ли е невредим та да не се прибере момчето след толкова дни..нямам думи
31
3
 
8
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Ооо,то има *** дето не за 1000 ,а за 10 лева може да са го разфасовали на чейреци. Да обиколят там мазетата и канафките и да гледат какво разнасят бездомните кучета. Странно за толкова време как един не забеляза изоставеният бус.
30
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано скоро да намерят и тялото...
29
1
 
26
 
! Отговори
Ляльо преди 11 години
Бяха намерили някакъв който се беше обесил на някакво дърво в някаква нива в другия край на България и казаха че това е момчето от Търговище. Баща му каза че това не е той, дрехите не са неговите, но Цецо и Бойко казаха - неее, това е сина ти. И край всичко приключи.
28
0
 
21
 
! Отговори
Владо преди 11 години
Народа сега е изгладнял, и такива доставчици, на които им се плаща на ръка са мишена. В моя квартал в радиус от 300 кв.м за последните 2 месеца станаха 7 обира.
27
0
 
5
 
! Отговори
Kro преди 11 години
mnogo umno,naistina e taka :))) ushite v uniformi da se hvashtat i da gledat,a i da snimi na busa pusnete moje da ima i vsqka kola si ima sobstven oblik i neshta koito i po koito moje nqkoi da e zabelqzal po nego kato se razminavat, moje nqkoi da se seti i da e zabelqzal shofior i tn
26
0
 
35
 
! Отговори
1234 преди 11 години
за да стигне буса до там е минал поне покрай 5-6 камери /с високс резолюция / що не ги прегледат от кат и ще се види кой е карал буса????
25
0
 
19
 
! Отговори
дивия изток преди 11 години
Жертва на обстоятелствата е този младеж в бедната ни страна с 22% официална безработица,и 45% в сивия сектор и 65% престъпен контингент в дребното хулиганство,само по селата колко банди вилнеят и убиват за жълти стотинки,това е резултат е безполезната политика,която се провежда през тия години на преход,всичко се прави на парче,като *** ден да мине друг да дойде...
24
0
 
11
 
! Отговори
Kro преди 11 години
Dano da go Otkriqt momcheto i nai nai veche da e Jivo i zdravo.Stiskam palci vsichko da e nared.
23
0
 
4
 
! Отговори
Kro преди 11 години
V Ovcha kupel ima mnogo propadnqci,narkomani i (nqkvi psevdo plasiorcheta) duljashti pari na drugi(uj igrachi v kvartala koito sa samo silni,uj v kvartala i vurtqt samo v 2 kafeta i si karat samo kolite v skapaniq ni kvartal),te moje da sa go nadushili i da sa go pognali.Tuka i za 2 leva shte prebiqt.am 100% ima i zameseni i Ushi v uniformi.
22
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"КОМУНИСТИТЕ са на власт! Ето ти истинския въпрос: КВО СТАНА С ТАЯ ДЪРЖАВИЦА БЕ КОМУНЯРИ?!!"Мутрата от Банкя кой я избра бе, шугав? Казваше ви се, че са циркаджии, мафиоти и са некадърници, но пак го избрахте най-голямия антикомунист в България.Видяхте, че са циркаджии, мафиоти и некадърници, и им лепвате етикета ***. :)Т.е. не сте виновни, излъгани сте. Нещо познато ми се струва, що ли така?А, може би заради предишните ви избори - първо Костов, после Симеон, Сидеров, сега Бойко. :))
21
1
 
25
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Няма срамни професии, колко време е нужно българинът да стане човек бе? Това нещо комунизмът само идиотизми ви е влял в каратуните.
20
8
 
6
 
! Отговори
екс преди 11 години
Комунисте, да искахме я, ама твойте хора - КОМУНИСТИТЕ са на власт! Ето ти истинския въпрос: КВО СТАНА С ТАЯ ДЪРЖАВИЦА БЕ КОМУНЯРИ?!! Нали вапите хора управляват от вече бая време?! Ей ви ся комунистическо управление!
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искахте да стигнете америката. Готови сте да убиете човек за 500 евро. Поне в това ги стигнахте.
18
0
 
11
 
! Отговори
до номер 5 преди 11 години
Същото си го помислих и аз...В Бантустана наистина има хора, които ще си те претрепят за 1000 лв. Ама съвсем сериозно.Дано не съм прав за това, което мисля че се е случило. Много смелост на близките и приятелката му.
17
12
 
1
 
! Отговори
11 преди 11 години
Според мен е отишал да гледа Европейското...