14-годишни бягат от вкъщи заради гаджета от Facebook

Момиче отшило в София при криминално проявения си приятел
28 юни 2012 20:15,
40
14-годишни бягат от вкъщи заради гаджета от Facebook
Снимка: архив, Булфото

След упорито издирване служители полицаите откриха изчезнало 14-годишно момиче от с. Петърч, съобщиха от МВР.

Издирването на 14-годишната започнало във вторник, след като същия ден около 10.00 часа момичето излязло от дома си, за да се яви на поправителен изпит и до вечерта не се прибрала вкъщи.

Разтревожените родители алармирали в районното управление в Костинброд за изчезването на дъщеря си.

От проведените разговори с родителите и близките се установило, че момичето редовно общува с непознати младежи в социалната мрежа.

Полицейските служители разпитали най-близките й приятелки и те споделили, че тайно от родителите си 14-годишното момиче се е запознало в социалната мрежа с 22-годишен мъж от Козлодуй.

Криминалистите се свързали с мъжа, който обяснил, че живее на квартира в столицата в района на централната жп гара.

Полицаите му наредили да изчака идването им, но той не бил открит там.

Униформените проверили всички хотели в района, показвали снимки на двамата, разговаряли с персонала на хотелите, но никой не ги разпознал.

Вчера обаче след почти 24-часово непрекъснато издирване изчезналото момиче било намерено в апартамент в столичния квартал “Банишора” в компанията на 22-годишния И.В. от Козлодуй, криминално проявен, с условна присъда за грабеж.

Пред инспектор от Детска педагогическа стая 14-годишната разказала, че умишлено е избягала от дома си, за да се срещне с новия си приятел.

И.В. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Докато работели по случая полицаите от Костинброд намерили и друго издирвано 14-годишно момиче от Добрич.

Малолетната се запознала в социалната мрежа със свой връстник от Костинброд, изчакала лятната ваканция, тайно от родителите си се качила на автобуса и пристигнала в града.

Автопатрул засякъл "бегълката" и приятелят й, докато се разхождали в центъра на града, и двамата незабавно били доведени в районното управление.

Момичето е преведено в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в столицата.

Изчезнала 16-годишна девойка пък беше открита миналата нощ в Сливница. По данни на бащата тя излязла от дома си във вторник около 18.00 часа и не се прибрала в обичайното време, а когато й звънели по телефона, затваряла.

Униформените се заели с издирването на непълнолетната и около 3 часа през нощта я намерили в компанията на 19-годишен криминално проявен младеж от същия град, с когото наскоро подновили връзката си. Девойката е предадена на родителите й.

Последният случай е от тази нощ, когато служителите на областната дирекция установили 11-годишно момиче от Самоков, обявено за общодържавно издирване по молба на баща й.

Криминалистите разкрили, че момичето е в София с майка си и с втория й съпруг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
edi koq si преди 11 години
Eiiiiii kak moje da ste tolkoz glupavi be momicheta. Maikoooooi na 14 godini da trugne muj da si tursi.i zashto .Osuznaite se na vreme.e v tozi sluchai kusno e veche za osuznavane.mnogo skuchaii takiva ima.Primer ne si li vzimate aaaa.
26
0
 
5
 
! Отговори
Nikolay_H преди 11 години
И всичко започна от дома... От възпитанието на родителите и от обкръжението на приятелите... И за жалост тези родители за абсолютно неспособни да отгледат деца - отгледани в мутренските години и пика на чалгата... Какви ценности имат тези хора, че да възпитават деца... На тях им дай да пият на масата, да слушат планета и да плюят как те са много умни и неоправдани, а всички други са ***... Няма как да стане по този начин. Децата са огледало на родителите си ( има и изключения! ).
25
0
 
5
 
! Отговори
Бойковист преди 11 години
*** работа,бате :))
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Toя 22 годишния, май не е от нашата етническа група. Живее в района на ЖП гарата.Приласкава 14 годишна. Особеностите отговарят на *** "ценности" и обичаи.
23
0
 
2
 
! Отговори
д.никак не боли преди 11 години
доктор сократес-психолога от бразилията,него търсете,моми4енца.
22
1
 
5
 
! Отговори
A fan. преди 11 години
So pedobear is real indeed.
21
5
 
3
 
! Отговори
дедо пич преди 11 години
Те и 50 годишни гаджета бягат ,но заради Skype!И какво означава бягат?Просто са намерили по добрия вариант за живота си.
20
0
 
9
 
! Отговори
dancho82 преди 11 години
tova sa va6ite deca,skapi roditeli!!Izmetta na na6ata strana i vie ste q vazpitali!!
19
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ееех, сърбежът, сърбежът... И престанете да пишете девойката това, девойката онова, тези ако са девойки, аз съм трамвай. И много ясно си спомням, че когато аз бях на 14 години, което не беше чак толкова отдавна, момичетата даже ни беше срам да си говорим за момчета, камо ли нещо повече. Акселерация, разбираш ли..
18
2
 
10
 
! Отговори
ан преди 11 години
КОГАТО НА 14 ГОДИШНИТЕ ДЕВОЙКИ ИМ СЕ ДОПИКАЕ ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ИМ СЕ Е ПРИЕБ..ЛО. ЗАТОВА ТЕЗИ СЛУЧАИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАЧЕСТЯВАТ. МОМЧЕТАТА ВЕЧЕ НЕ СА АКТИВНАТА СТРАНА ВЪВ СВАЛКИТЕ. ДЕВОЙКИТЕ СА ВЕЧЕ В РОЛЯТА НА МОМЧЕТАТА. ТЕ СА ПО АКТИВНИТЕ. МОМЧЕТАТА НЕ СА ОНЕЗИ МОМЧЕТА КАКВИТО БЯХА МОМЧЕТАТА ПРЕДИ НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ. НА ДНЕШНИТЕ МОМЧЕТАТА ИМ ДАЙ ХАШИШЧЕ АМФЕТКИ КОКА ХЕРОИНЧЕ И НЕ ГИ ТЪРСЕТЕ ЗА НИЩО. ТОВАЕ БЪДЕЩЕТО НА МУТРЕСТАНИЯ. УНИЩОЖЕНИЕТО НА МУТРЕСТАНИЯ ВЪРВИ ПО ПЛАНА РАН-ЪТ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ.
17
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така е, излизайте с по 10 години по-големи от вас... и другата мода - криминално проявени - в България за да си вървежен трябва да си мутра, играч, гъзар, бияч... е така дге, к*рвенска работа! пиша го от град прочут, град на к*рви и на студ!
16
2
 
5
 
! Отговори
GSMчик преди 11 години
само да питат операторите къде са :)
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"момичето излязло от дома си, за да се яви на поправителен изпит"" в компанията на 22-годишния И.В. от Козлодуй, криминално проявен, с условна присъда за грабеж.""момичето е в София с майка си и с втория й съпруг."Изобщо ... родители, деца, приятели - търкулило се гърнето, та си намерило похлупак. От възпитанието идва всичко
14
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спокойно, скоро като зачестят гей парадите и като почнат децата да учат в учлище че това е нормално, тогава ще почнат и момченца да бягат при криминално проявените си приятели в други градове...
13
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, родители.. Иначе пишете коментари, че никога няма да позволите децата ви да изучават религия в училище.. за да не ги манипулират.. Давайте тогава смело в нет-а деца!
12
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жените за един х** ако трябва и в друга планета ще варят!
11
4
 
14
 
! Отговори
пепи преди 11 години
Родителите са споко, като децата им са вкъщи пред компа. Обаче това е същото като всяка вечер да се напиват в Биад. Даже по-опасно
10
5
 
37
 
! Отговори
а така ся преди 11 години
Аз познавам Мъж на 50 години гаджето му е 90-ти набор и имат дете.... на 2 годинки.Добре ли е питам ВА ?а че няма свестни момичета вече ... няма за жалост в БГ нз как е по Европа.
9
2
 
31
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
ммм Тигре Тигре.... имаш ли пари ?
8
9
 
11
 
! Отговори
... преди 11 години
То в Петърч друго освен роми няма...