23-годишен полицай се самоуби в Русе

Сложил край на живота си след като го отстранили от длъжност
8 авг 2012 18:10,
142
23-годишен полицай се самоуби в Русе
Снимка: Impact Press Group

23-годишен полицай сложи край на живота си, минути преди негови колеги да го посетят в дома му в Русе.

Той се хвърлил от шестия етаж на блока.

Трагедията се разиграла в момент, когато към апартамента му се запътили други полицаи да отнемат оръжието му след като бил отстранен от длъжност.

Срещу полицая било образувано дисциплинарно производство, след като през нощта участвал в пътно произшествие. Дрегерът отчел, че е употребил алкохол, но впоследствие той изпратил друг човек на свое място за кръвна проба, съобщиха от МВР.
 
Заради измамата самоубилият се е бил отстранен от длъжност.

След скока от около 18 метра полицаят е закаран в болницата жив, но впоследствие е починал от травмите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
4
 
! Отговори
дребни душици преди 11 години
Ей в червата сте гадни , хем за нищо не ставате хем и ла...на ядете Лека му пръст на момчето!
103
3
 
8
 
! Отговори
Йордана преди 11 години
Стига вече! Сипахте толкова много помия върху името и паметта на този човек! Не ви ли е срам, толкова млад човек си отива, а вие го нищите - психо тест дали е минал, тъпо ченге бил, лесно било да обикаляш с патрулката... Засрамете се! Ники беше един прекрасен човек, радвам се, че го познавах! Съжалявам за това, че така нелепо сложи край на живота си, че се предаде. Утре много хора ще го изпратят и ще му кажат последно "Сбогом!. Почивай в мир, Ники!!!
102
6
 
1
 
! Отговори
r преди 11 години
тези ченгета на минават ли психо и iq тестове преди да постъпят на работа , там по принцип се забелязват отклонения , ,,,, какво би си помислил човек,компроментиращо а?
101
1
 
3
 
! Отговори
мария преди 11 години
Искрени съболезнования на близките.
100
1
 
7
 
! Отговори
мими преди 11 години
Айде стига сте ги плюли тези полицаи. Който не е там не знае за какво става въпрос. Свикнал би да обикаля с патрулката до номер 112, ти знаеш ли на каква длъжност е? Посягат на живота си и напускат тези които имат съвест. Нямате си напредстава какви нагли са някои
99
5
 
10
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Ами така е когато човек е свикнал на леко ,да обикаля с патрулката по заведенията ,да кара пиян ,и какви ли не още екстри !!! Какво му пречеше да започне някъде да работи ,в някой строеж и пр. ?! Да ама там трябва да се работи !
98
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bravo 96 qvno si poznaval mom4eto,brat mu e 4oveka dal krav mesto nego,no dali brat mu e nastoqval za da mu(pomogne) ili niki e nastoqval,6te si ostane zagatka za" vas"... Mom4eto ima6e moral malko ili mnogo,moga da kaja 4e ne zlopotrebqva6e s slujebnoto si polujenie..
97
0
 
12
 
! Отговори
az преди 11 години
жалко, защо бре човече, се ликвидира, голяма работа - изгонили те, като се затвори една врата, се отварят две
96
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
23 годишен посеркьо се мисли за шофьор и полицай-тарикат, като му вземат картата остава кръгла нула и няма смисъл да живее. Ако си беше избрал някоя по-честна професия можеше и да изкара много повече
95
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така е в Русе ако не си луд другите ще те побъркат, младите по малките градове са тотално изперкали от простащина и безделие!!!
94
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е така ми харесват полицаите
93
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако при всяко уволнение се самоубивахме...в България нямаше да останат хора.(само роми, щото те така или иначе не работят) Жалко за младото момче...което още нищо не е видял на този свят!
92
0
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
96, добре съгласен съм, може да не му е вървяло на човека, съболезнования на близките.Искам да кажа че мина времето когато всички бяха извън закона. Трябва да се научим да го спазваме и това важи с още по-голяма сила за тези , които го съблюдават - полицаи, магистрати и дори военни. И аз смятам че карането на къси през деня в толкова светла страна като нашата и то през лятото е ПЪЛНО МАЛОУМИЕ - за това и карам велосипед основно, но ще си монтирам устройство за дневни светлини на автомобила...
91
0
 
23
 
! Отговори
с. преди 11 години
Какво като го отстранят от длъжност!???А и да го уволнят какво толкова!??Ще си намери друга работа!Да се бастисаш млад и зелен заради глупости!
90
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно мястото му не е било в полицията? Самоубийството доказва, че е негоден да понася ударите на живота.
89
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
103 - абсолютно точно описание за МВР,само с едно не съм съгласен-макар и малко-има и некорумпирани,които са хора и макар,че им пречат-си вършат работата.
88
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за момчето..Истината за тази институция МВР не е никак лицеприятна,там гъмжи от мръсотия,кал и помия,на всяка крачка се дебнат един друг,кой кой да изпорти,за да се изяви.Влизаш чист и след 2-3 години ставаш или мръсен копел...к или *** на ***,най-често и двете едновременно,но неизменно всички са подкупни и нещастни с бедните си душички..Знам за мъже,които сами се отказват да бъдат ченгета,защото предпочитат да си останат хора..Съболезнования на родителите
87
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Постингът на 96 ясно обяснява трагедията, и в личн план, и в системата.
86
7
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 11 години
Да е живо и здраво момчето. Някой лев по СМС ще пуснете ли на близките, че идват избори.
85
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не човек, а полицай