Откриха три деца, живеещи в пълна мизерия в гората

Едното е без ЕГН, защото било родено в местност край Слънчев бряг
Обновена: 28 авг 2012 22:05 | 28 авг 2012 21:15,
194
Откриха три деца, живеещи в пълна мизерия в гората
Снимка: архив, Булфото

Три деца, живеещи в пълна мизерия в гора край курорта Слънчев бряг, са били открити от полицията, съобщиха от МВР.

Най-малкото, двегодишно момиченце, дори е без акт за раждане и ЕГН, тъй като е родено в гората.

Трите деца - две момиченца и едно момченце, на възраст съответно 2, 11 и 9 години са живели в гориста местност под ресторант "Ханска шатра" в Слънчев бряг.

Те ще бъдат настанени в специализирани институции със заповед на директора на дирекция "Социално подпомагане" - Поморие.

Две от децата – 9-годишното момченце и 11-годишното момиченце, са брат и сестра, като утре ще бъдат настанени в Дом за деца "Юрий Гагарин" – Ямбол.

А двегодишното момиченце ще бъде настанено в Дома за медико-социални грижи за деца в Бургас.

На децата ще им бъдат издадени и съответните лични документи по Закона за гражданската регистрация.

Децата са открити при проведена през миналата седмица на територията на Слънчев бряг специализирана полицейска операция, целяща издирване на обявени за общодържавно издирване деца, склонявани към просия, проституиране, извършване на джебчийски кражби от малолетни и непълнолетни лица и такива, в риск и състояние на безнадзорност.

По време на акцията за склоняване към просия са образувани преписки към един баща и две майки, които карали синовете им системно да просят. Децата са съответно на 9, 12 и 14 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: горадецаСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 11 години
За всякакви *** ***, дето си захвърлят *** или ги отглеждат в кочини - само принудителен труд !!!*** - в интернати под грижата на възпитатели, за да се направи последен опит за очовечаването им - *** - в мината или в каменоломната - да им плащат издръжката - който отказва да работи - лишаване от храна и бой с тояга !!! Разбира се - мъжките и женските *** отделно - за да не могат да цвъкат нови *** !!!
80
1
 
20
 
! Отговори
ха-ха преди 11 години
До гурбетчия до 97 като гледам кокло упорито повтаряш и си вярваш, ми е ясно защо си избягал от БГ и защо си безработен там.... германците се възползват от интелигентни хора, а не скотове, като вас с жена ти..., но понеже така или иначе сте там ви подмятат подаяния и вие оскотели от кеф се радвате на изхвърлените от швабата ***...
79
0
 
14
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До гурбетчия до 92Много се радвам, че хора като Гурбетчия са напуснали страната! Така има голям шанс да останат стойностни хора и да изплуваме:)Честити да сте им на германците, хахаха:))
78
13
 
2
 
! Отговори
гурбетчия до 97 преди 11 години
"Глупаво е да си го мериш с човек ,който не си виждал..."! По принцип си прав ,но аз споменавам как живеят повечето работещи в бг. и как живеят безработните на запад ! Ти си рядък случай за българия 1 : 100 000 . Това ,че малцина като тебе са добре ,не прави живота в бг. добър ! Ти се мери със себеподобните си в Германия и ще разбереш ,че си нищо пред тях ! А аз и жена ми сме безработни в Германия ,но дори можем да се мерим с двама работещи в българия ,та и 100% сме по-добре! Разбра ли разликата
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***? На това ми мирише. Айше решила, че чаветата не изкарват достатъчно от просия и ги натирила в гората. Или може би те пак си просят в Слънчев бряг, но за да си спести Айше парите за квартира, решила, че лятото чаветата могат и в гората да живеят. Абе, класика в жанра с две думи.
76
18
 
2
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
А там при вас ,който има кола дори и за 1000 лв. ,спират му помощите ,понеще сте из.роди и главорези ! Тук безработните могат да си купят кола до 5000 евро и пак не им спират помощите ,защото според германеца ,не е богат човек ,който има кола до 5000 г. , не означава ,че има някакви доходи ,може да си ги е спестявал тези пари 5-6г. ! Вижте какви хубави разбирания имат германците ,а вие сте обирджии ,ще отмъкнете и последната стотинка на хората !
75
18
 
3
 
! Отговори
гурбетчия до 92 преди 11 години
"И на Луната да отидеш да живееш ,пак ще си останеш примитивен.."!Малее и това ми го казва "Човек" живеещ в "европейска българия" ! Да ,примитивен съм със всичко необходимо да живея нормално имам кола струваща 4000 евро ,два лаптопа всеки по 600 евро и пр.,а сме безработни !А ти ще се ровиш в магазините за дрехи втора употреба ,ще си купуваш комп. втора употреба или нов за 1000 лв.,но на изплащане за 24 месеца ,понеже не можеш да ги видиш топтан в ръцете си!Ще си останете с мизерията и злобата!
74
3
 
27
 
! Отговори
един "работещ&q преди 11 години
До ГУРБЕТЧИЯ *** си там, *** си бил и като си бил в БГ. И с коментара си всъщност, доказваш, че ти си изтъкан от злоба и комплекси... имал 2 лаптопа - най-вероятно си ги открил, докато си ровил в някоя кофа за смет изхвърлени, защото собственика им си е взел нещо за 3000 евро. и за протокола...за нас "работещте мизерници" лаптоп за 600 евро е "щайга", а 2 лаптопа за по 600 евро са 2 "щайги"
73
1
 
11
 
! Отговори
До 87. Прав си! преди 11 години
*** вече влияят върху бъдещата съдба на Бг. Видно е,как благодарение на тях българите започнаха да преосмислят и положението си по време на Втората св. война, и шансовете,които биха имали, ако Германия беше победила.На косъм е било да приключат създаването на ядрени оръжия и тогава Европа щеше да е друга - *** в нея нямаше да има,а България щеше да е на три морета,без да е пратила нито един войник на фронта!Ромските безобразия тласкат Бг към фашизъм. Познай кой ще си изпати пръв тогава.
72
19
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Ееееййй ,много завист и злоба към живеещите безработни в западна европа ! Ами истина е ,живеем много по-добре от работещите в българия ! Имам си два нови скромни лаптопа ,всеки от тях струва по 600 евро ! А вие работите и си купувате компютри /щайги/ от втора употреба ! Мизерници сте и затова завиждате и злобеете ! Не съм тук да ви дразня ,а да ви кажа как се живее на запад и как живеят повечето хора в българия "модерната европейска държава"! Ще си останете със злобата ,завистта и мизерията !
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО КАПИТАЛИСТИТЕБАНКЕРИТЕСТАЛИНИСТИТЕ(ЕЛИТА)(СДС БКПБСП ГЕРБ СИМЕОНЦРУ ФЕД МВФ ЕЦБ КРАЛИЦАТАПОЧИТАТЕЛИТЕ НААЙН РАНДМАСОНИТЕ) Нов живот серажда на този святи веднага е сломен.Постояннонаранявано иунижавано, момчето научитехните правила. Свремето се вписа втехният свят.Момчето нямашеизбор и направи грешка, която голиши от волята му.Но успя да сепребори с това, вкоето се бепревърнал и си обеща,че никога повеченяма да направинещо противволята си. Това,което чувствах, това, което знаех,никога не гопоказах. Никога небях себе си, никогане разбрах,не исках да знам, какъв можех дабъда. Това, коеточувствах. Това,което знаех.Никога не гопоказах. Никога не бях свободен дабъда себе си.Това наричамнепростимо.Прекараха животаси поддържайки всичко това. Той сеопита да гиомилостиви. Тозиизмъчен човек, вкойто се превърна,с този мъчителен живот, честопобеждаван,в една битка, коятоне може даспечели. Виждаха,че старецът няма да издържи дълго итой се приготвида умре сразкаяние Тозистарец, това съмаз... Това, което чувствах, това,което знаех,никога не гопоказах. Никога небях себе си, никогане разбрах, не исках да знам,какъв можех дабъда. Това, коеточувствах. Това,което знаех.Никога не го показах. Никога небях свободен дабъда себе си.Това наричамнепростимо. Вие мидадохте име Затова и аз видавам Нарича сеНепростимо
70
2
 
9
 
! Отговори
До 68 преди 11 години
*** нещастен!Ако тези полуживотни, които са те създали, бяха изградили у теб навика да четеш, щеше да знаеш, че отдавна е направена класация по отношение на средния коефициент на интелигентност на всеки народ: Начело на тази класация са евреите и БЪЛГАРИТЕ, а след тях са всички останали народи, които съществуват в наше време!
69
2
 
17
 
! Отговори
Браво бе, браво! преди 11 години
Още три гърла ще храни данъкоплатецът!И защо?!?! Защо ние да храним още три ***, а негодните им за нищо, но здрави родители, да продължават да лапат социални помощи?!Такива като тях - с ритници да ги закарат да работят по направата на магистралите, които ГЕРБ се изтрепа да строи. Но да не им се дава никаква заплата - ще работят за хляба си и за издръжката на децата, които са нацвъкали и които ще живеят в държавни социални домове.
68
2
 
27
 
! Отговори
Стига преди 11 години
Може ли животните да се грижат за малките си ,да ги хранят , обучават и защитават,а тия *** да си хвърлят децата си в гората,да ги принуждават да просят , проституират и крадат.Време е държавата да спре с протекционизма към такива ***,да ги вкара във възпитателни лагери с принудително самоизхранване .Стига с грешната политика бедните българи да опъват жили до скъсване от работа и мизерия и да изхранват и подпомагат социално тази паразитна прослойка.Погледнете наглостта на 70
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами нали тези, чиито деца живеят като животни в гората, са от твоята религия, бе, гурбетчийо! Нали им внушавате, че и те са турци! Навремето сте се довлекли на Балканите, за да не умрете от глад по родните си места. Сега, когато България закъса благодарение на червените крадци и некадърници, част от вас хукнаха на Запад - защото там има папо, а онези, които останаха, членуват в ДПС - сателит и помощник на бандитската, кокошкарска комунистическа партия!Така че, всеки да говори, ти да мълчиш!
66
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименМоля, преди да ми обиждате държавата и сънародниците, се научете да пишете!!!
65
2
 
9
 
! Отговори
до гурбетчия преди 11 години
Защо си гурбетчия ? Да ти имам лицемерието !!!
64
34
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Боже каква трагедия съществува в "европейска" българия ,хората са принудени да просят,крадат и проституират ,дори и работещите не живеят нормално ! А ние тук на запад сме безрабонти,а се надпреварваме колко повече месо ,плодове и зеленчуци да ядем , капризничим, не искаме да пием само бира Кронбахер ами купуваме и от по-скъпичката Бергадлер ! Благодаря ти Боже ,че спаси мене и най-вече децата ми от тази *** наречена българия !
63
0
 
7
 
! Отговори
SOS преди 11 години
НАИСТИНА,ЗАЩО ВИЕТЕ ОТ ИСТИНАТА.ИЗБРАЛИ СТЕ НАЙ-ПРИМИТИВНИТЕ ЧОВЕЦИ ДА ВИ РЪКОВОДЯТ ЖИВОТА И СТРАНАТА.НЕ САМО ПРОСТИ,НО И НЕПОЧТЕНИ И АРОГАНТНИ.ТОВА ВИ ХАРЕСВА,ДОВОЛНИ СТЕ.ВАШЕТО Е ШИЗОФРЕНИЯ.
62
1
 
51
 
! Отговори
Гб преди 11 години
*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива същества са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и финансов ресурс