Откриха три деца, живеещи в пълна мизерия в гората

Едното е без ЕГН, защото било родено в местност край Слънчев бряг
Обновена: 28 авг 2012 22:05 | 28 авг 2012 21:15,
194
Откриха три деца, живеещи в пълна мизерия в гората
Снимка: архив, Булфото

Три деца, живеещи в пълна мизерия в гора край курорта Слънчев бряг, са били открити от полицията, съобщиха от МВР.

Най-малкото, двегодишно момиченце, дори е без акт за раждане и ЕГН, тъй като е родено в гората.

Трите деца - две момиченца и едно момченце, на възраст съответно 2, 11 и 9 години са живели в гориста местност под ресторант "Ханска шатра" в Слънчев бряг.

Те ще бъдат настанени в специализирани институции със заповед на директора на дирекция "Социално подпомагане" - Поморие.

Две от децата – 9-годишното момченце и 11-годишното момиченце, са брат и сестра, като утре ще бъдат настанени в Дом за деца "Юрий Гагарин" – Ямбол.

А двегодишното момиченце ще бъде настанено в Дома за медико-социални грижи за деца в Бургас.

На децата ще им бъдат издадени и съответните лични документи по Закона за гражданската регистрация.

Децата са открити при проведена през миналата седмица на територията на Слънчев бряг специализирана полицейска операция, целяща издирване на обявени за общодържавно издирване деца, склонявани към просия, проституиране, извършване на джебчийски кражби от малолетни и непълнолетни лица и такива, в риск и състояние на безнадзорност.

По време на акцията за склоняване към просия са образувани преписки към един баща и две майки, които карали синовете им системно да просят. Децата са съответно на 9, 12 и 14 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: горадецаСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато *** не плъпнат на пълчища и не налазят цяла Европа,този проблем винаги ще бъде сритван под масата и всеки ще се прави ,че не го касае ! А той е не по-малко страшен от проблема с наркотрафика , контрабандата и търговията с хора ! В сегашното състояние на нещата Европа още веднъж доказа , че са ни прели и ни държат в ЕС , за да бъдем буферна зона за ***,пакистанци,бежанци от Третия свят и всякаква друга ***, с която никой не иска да си цапа ръцете !
60
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трудови училища за всички *** - малки и големи.Да си произвеждат прехраната - картофи,лук и т.н.,който не работи и не учи никакви помощи. Ние не можеме да ги храниме - много са ,и се въдят като зайци в гората. Това кажете и на французите.
59
3
 
12
 
! Отговори
до 69,70 преди 11 години
отговора е че си МНОГО *** ***(турчин)
58
1
 
12
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Толкова некадърни родители ! Не можаха ли да ги съберат в един чувал и в морето!?
57
4
 
9
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
"хубава работа" АМА ***(турска)
56
2
 
13
 
! Отговори
vivian преди 11 години
Като прочетох загравието си помислих, че майката е някоя активиска от БГ-Мамма, от форумите за раждане вкъщи, отказ от ваксини, хранене само с тревички и тем подобни. Въобще, тия дечица са еко отвсякъде!
55
0
 
18
 
! Отговори
ужасс преди 11 години
Горски деца...!Като в Англия... през 15ти век...
54
4
 
2
 
! Отговори
rument преди 11 години
62 - за каква борба говориш,за какви 5 лева?Срещу кой ще се бориш,срещу корупцията ли?Всички сме мишки,място за борба няма,колкото и да се бориш,все по навътре ще ти влиза,повярвай ми.Знаеш ли какво става с такива които се борят за нещо по-добро? Изпадат в немилост,или биват убити.За това ако имам възможност,изчезвам от ши...та държава,и ш....те чалгаджии,наричащи се българи.
53
4
 
22
 
! Отговори
До SOS преди 11 години
От нас? А ти? Къде си? В Щатите? В Англия? Къде?Всеки много знае но бягате и се криете като мишоци. Елате тук като сте толкова отворени да се борим заедно. Аз съм имал също възможности да работя в чужбина (не говоря за бране на ягоди), но съм останал тук за да се опитам да променя нещо. Ти си мишка, избягал си. Сега се оправдаваш пред себе си че си загърбил родината защото всички били мутри.Успех, но не мисля че ще ти олекне. Винаги ще ти тежи колкото и да се оправдаваш.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 57:::::ПРАВ СИ НЯМА ДЪРЖАВА.
51
1
 
5
 
! Отговори
rument преди 11 години
Муспи,я прочети какво си написал,и виж дали ще го разбереш,никаква връзка между думите,ТТ е прав,или си дрогиран,или си много пиян.
50
0
 
8
 
! Отговори
TT преди 11 години
Муспи, и да спреш амфетите, късно е.
49
15
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Говорете против чужда държава в правителствата на която няма нито един българин. Скоро ще дойде време когато ще ви убиваме само защото сте евреи. Ще плачете - че какво толкоз сме направили ние бедните пришълци канибали, само дето сме евреи? Шест милиона не стигат ли! Не стигат - защото не ги е имало, сега ще е наистина! Вашият край ще започне от България!
48
8
 
6
 
! Отговори
petter.bojinov преди 11 години
Държавата била винонва!?И какво според вас е държавата - ***, с който можете винаги да се обършите, дежурно оправдание за тъпотиите които правим.Къкво и кой според вас е държавата? Като не ви харесва държавата, в която живееете оправете си я. Така както са го направили всички народи на нормално държави!Няма да е лошо да се издирят и тези които са ги оставили в гората, че и те да си платят гяволъка!
47
15
 
7
 
! Отговори
SOS преди 11 години
ГАДНА,ГНУСНА ДЪРЖАВА.ТУК НЯМА ***,БЪЛГАРИ БЕ НЕЩАСТНИ ГОЛТАЦИ.ТОВА СА ДЕ-ЦА.ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ В 21 ВЕК ЖИВЕЯТ КАТО ЗВЕРОВЕ В ГОРАТА.МУТРИТЕ "СТРОЯТ" И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО,А ВИЕ НЕ ПИТАТЕ И СИ ТРАЕТЕ ГЛАДНИ ,БЕДНИ И УНИЗЕНИ КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.НЯМА ПО-ПРОПАДНАЛ И *** НАРОД ОТ ВАС.ГНУС МЕ Е ОТ ТАЯ МУТРЕНСКА ***.
46
2
 
8
 
! Отговори
до ганев преди 11 години
а да се делят на етнос като е за безплатни ток вода, медицинско обслужване и помощи може и трябва, нали сороска подлого продажна
45
9
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Ганев, изпражнение на дявола йехова, с име, да кажем Мардухей, - за какви деца мърмориш жаловно, когато твойто сатанинско племе изби 1/3 от българите за 20 години, като с децата беше най усърдно. Какво правиш ти в чужда страна където не те искат, че и акъл даваш, говориш с укор. Пиеш кръв на български деца (не ***), и им дъвчеш месото всяка събота в синагогата. А това "Peace от Европа" какво е? Парола от Ложата? Някакво *** проклятие?
44
10
 
5
 
! Отговори
ганев преди 11 години
Деца са. Интелигентните и развити държави в такъв случай ще се погрижат, ще ги приберат и ще им помогнат. Хората също. А, ***, глупаците и зяпачите само нареждат и делят хората на цвят и етнос. Дано, ако четеш това, не си от тях. Peace от Европа.
43
2
 
8
 
! Отговори
муспи преди 11 години
А по какво познаха (*** де) че тези деца са български? - документи нямат (чифутска лъжа е че голямите си носели кръщелни свидетелства), родители също няма? Защо да не са пакистанци, индийци или някоя друга от безбройните страни дето се ходи без документи, и да ги депортерат?
42
0
 
8
 
! Отговори
Ядосан преди 11 години
Няма да коментирам оправдаващите ДЪРЖАВАТА и съдещи ***, щото и аз не съм цитанолюбец и виждам нрава и мисленето им. Но....ако имахме нормална държава ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ И ЗАКОНИ които са валидни за всички! Ако нямахме продажни политици -нямаше заради обещания за гласуване и давайки им пари на ръка.......ДА НЕ ПРАВЯТ НИЩО ЗА ДА ИМА ЗАКОННОСТ ОТ МВР И ДЪРЖАВА!!!