Момиче падна от блок в Студентски град

Студентката е починала на място
29 авг 2012 22:15,
206
Момиче падна от блок в Студентски град
Работата по случая продължава. Снимка: архив Булфото

20-годишно момиче загина на място, след като падна от блок в Студентски град, предаде bTV.

По първоначална информация студентката е туркиня, която учи в Софийския университет "Св. Кл. Охридски". Паднала е от блок номер 8 в Студентски град, където живеят чуждестранни студенти.

Разследващите разпитват свидетели. Близките на студентката отказват коментар.

Причините за трагичния инцидент се изясняват в момента. Едната от версиите е, че става въпрос за самоубийство, другата, че момичето е било бутнато.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плювачите на българите могат да спрат вече - в други сайтове написаха за какво става дума и българско участие няма.
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Миткоako e tolkova hubavo da se premestq da jiveq tam
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Освен че е чиста загуба на време и прахосничество на пари да изпратиш детето си студентЕми не го изпращай, направо да започва на някой строеж или в склад, страшно бъдеще ще му подсигуриш.
101
5
 
10
 
! Отговори
Митко преди 11 години
Та само не разбирам как може нормален родител да си пусне детето в тая помия наречена "Студентски Град", там студентите или се самоизбиват или някой ги пребива. Освен че е чиста загуба на време и прахосничество на пари да изпратиш детето си студент, и без това като завърши, ако завърши ще е на борсата безработно. Е какъв е смисъла?
100
5
 
28
 
! Отговори
Митко преди 11 години
В това гето наречено "Студентски Град" има само наркомани, чалга=***, алкохолици-пъпчивци. Студентите са по-малко от 2 процента, говоря за истинските студенти, които учат и ходят на лекции. Заведенията с ана всяка крачка, предлагащи алкохол на половин цена, менте разбира се. Лее се чалга, друсащи цици начинаещи-***, дошли от провинцията. Това представлява Студентския Град - Град на разврата, Греха и проституцията.
99
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти живял ли си в студ град, бил ли си студент изобщо, колко хора живели там познаваш. Говориш някакви пълни глупости и приказки наизуст. Хората, които пият, друсат, продават наркотици и проституират обикновенно не са изобщо студенти. И ги има навсякъде из София.
98
5
 
11
 
! Отговори
до 142 преди 11 години
Брий, ти пък все едно си роден и отрасъл на Шанз Елизе. Какви студенти, повечето в Студентски град не знаят защо са там, кажи ми колко често посещаваш лекции. Повечето идват в големия град да пият, да се друсат, да продават наркотици и да проституират. Малкото свестни свършват като това момиче и със сигурност я е бутнал някой дрогиран и*иот!
97
14
 
10
 
! Отговори
студент преди 11 години
Аре, стига сте плюли по студентски град, комплексари смотани. Там живеят много свестни млади хора, а *** има навсякъде. Големите софиянци, тръгнали по студентите да плюят, не си гледат грозните квартали и колко са прости половината. Студ град е едно от най - нормалните места в София.
96
2
 
23
 
! Отговори
до 138 преди 11 години
Ами като си роден на майната си и не ти пука за София, много ясно, че ще си хвърляш *** прлез балкона.
95
1
 
7
 
! Отговори
МИ6 преди 11 години
до 137 / В такъв случай трябва да кажете "***" , а не "***,***" или "*** селянин" и няма да е неоходимо да се извинявате. Думичката е "***".
94
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за 133Само в студентски град лиси хвърлят *** от терасите?Цяла София е една мизерна "Клоака"!
93
1
 
28
 
! Отговори
от 133 преди 11 години
искам да се извиня на всички хора родени и живеещи по селата и в провинцията, ако съм ги обидил....под ***, *** селянин имам предвид менталитет и начин на поведение, а не местораждане
92
1
 
26
 
! Отговори
Прост преди 11 години
Колко ли жалко същество трябва да си ,че да са гавриш с паметта на умрял човек при това млад! ! Жалък ,безмозъчен ,комплексиран,болен...Нямам думи! Почивай в мир , дете! А вие псевдонационалистчета или за каквито се мислите там си стойте у дома да ви хранят мама и тате, пишете против този или онзи ,но помнете :Всичко се връща в този живот - рано или късно по един или друг начин ! Не си позволявайте да скверните коя да е памет защото вие и вашите близки също сте тленни! ПС:Тук остана само ***!
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, наистина що за човек би казал "Дано не е изцапала плочките". То това звучи бая бейски
90
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за 128Има, има София!
89
12
 
19
 
! Отговори
до 130 / шопии преди 11 години
явно никога не си ходил в Ст. град и за това ще те просветля:Ст. град няма нищо общо със София и със софиянци !!!!!там са вашите прости, селски, провинциални чавенца и осират всичко...софиянци не им трябва да живеят на общежитие, мисля че трябва да е близко до акъла, но за съжаление ти май нямаш такъв- ***, *** селянино
88
1
 
11
 
! Отговори
Bognostrokulum преди 11 години
Пет години съм живял в осми блок на ст. град и за това време какво ли не съм видял там. Само за времето, в което аз живях там имаше регистрирани 4 смъртни случая, двама от които "паднали" през прозореца. Единият беше ***, който в опит за бягство от полицията скочи от 321-ва стая и се преби, а другият богослов, който се хвърли от 524-та. По някаква ирония, след това бях настаняван и живях и в двете стаи. Също така бяха открили един труп на тавана и един под площадката на ресторанта в блока.
87
6
 
28
 
! Отговори
Blago преди 11 години
По коментарите се вижда кой е "животно" и кой "човек". Не е нормално да загине млад човек, и да има коментари от сорта на "Дано не е изцапало плочките".Мариане, с извинение, ти като се изходиш си забърсваш анусчето с тоалетна хартия и си вдигаш панталоните. Единични са случаите на българи, които си мият задните части след голяма нужда или си взимат душ. После ми говорите за хигиена. Българските жени се контят и глезят за дискотека, но не могат да изгладят една риза, да сготвят една супа.
86
12
 
31
 
! Отговори
шопиии преди 11 години
Родители непращайте децата си да учат в София.В чужбина по добре или в друг град но не в Шопия.
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ревност и завист, по-далече от такива, в другите сайтове има повече информация. Започвам да разбирам кой така неистово плюе по България, Европа и т.н.