МВР погна нощните клубове в София

Антимафиотите попаднали на масажно студио, ама за секс услуги
Обновена: 31 авг 2012 18:28 | 31 авг 2012 18:28,
55
МВР погна нощните клубове в София
Снимка: МВР

Специализирана операция в нощните заведения в столицата беше проведена тази нощ, съобщи МВР.

Екипите са извършили проверки за издирвани лица или присъствието на непълнолетни в нощните заведения, контролирали са касовите апарати, нарушения, свързани с трудовото законодателство и продажбата на акцизни стоки без бандерол, злоупотреби по Закона за защита на авторското и сродните му права и др.

Задържани са двама – един за хулиганство, един без документ за самоличност. Съставени са 5 протокола за предупреждение по ЗМВР.

Проверени са общо 7 обекта – 3 стриптийз бара, 3 нощни клуба и клуб за сексуални услуги.

В един от проверените стриптийзбарове служители на НАП са изготвили  протокол за установената разлика при засичане на касовия апарат с наличността.

На управителката на заведението е връчена призовка от Инспекцията по труда във връзка с нарушения на трудовото законодателство.

В друг стриптийзбар е съставен фиш от Агенция „Митници” за нарушения, свързани с акцизни стоки. В нощния клуб е изготвен протокол във връзка с нарушения на Закона за авторското право и сродните му права.

В хода на операцията е проверен и столичен клуб на ул. „Цар Симеон”, който е регистриран като масажно студио.

В него са установени 4 жени и мъж, които предлагали сексуални услуги срещу заплащане. Цените били обявени в интернет сайтове и варирали между 100 и 200 лв. На петимата  са съставени протоколи за предупреждение по ЗМВР.

При проверките в седемте обекта не са установени непълнолетни и издирвани. В обектите не са намерени наркотични вещества.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
diusbigalou преди 11 години
publiznite domove samo v sofia sa okolo 300,neregistriranite sa nad 600,a moze i nad 1000 da sa,niama nishto losho ako edin zovek iska da otide na k*rva i da raztovari naprezenieto,loshoto ,e ,ze tia prostitutki i kompanionki ne plashtat danuk,prostituziata pri nas vse oshte ne e legalizirana i zenite preglagashti liubov triabva da plashtat danuzi
46
0
 
1
 
! Отговори
NoBody преди 11 години
*** народ ..... слаба държава!
45
1
 
2
 
! Отговори
Валери преди 11 години
Поредната простотия сътворена от некадърници. Тези заведения са пълни само Петък и Събота, само в тези дни може да има резултат от проверката но ще хванат много политици и колеги в неудобно положение. Проверка на нощни заведения в Четвъртък е някакъв смешен виц.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз бях неволен свидетел , като влезнаха качулките ,неволно се изпонасрахме !! Добре че бяха добронамерени и освен лични карти друго не искаха !! Един тип от съседната маса цяла вечер се прави пред приятелите си на голема мутра и се пъчеше ,ама като влезнаха качулките пръв се *** ,баси *** !!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я пак не сфанаф : "клуб за сексуални услуги" законно ли се явява ? Сея, че журналистите някак си измислят по повече - ясно. *** да си уточнят понятията. МВР-то също. Значи отваряме такова нящо и ако не ни гепат Цвъцковите мутри-борци на конкуренцията, то мое чекаме да ни плашат с предупредителни протоколи...
42
1
 
2
 
! Отговори
--- преди 11 години
Кьде са травеститите,те не работят ли по нощните клубове.
41
2
 
6
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 11 години
абе оставете нощните пеперудки на мира,те са полезни за обществото...ако не са те да олабват жилата на мъжете,щеше да има много по-голяма агресия и престъпност в обществото...:)
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О не! Само не предупреждение по ЗМВР! Сега "няма да преместят бардаците" ;).Ахахаха! ***, ***.
39
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
:D
38
1
 
11
 
! Отговори
алоооооо преди 11 години
аве кютюци-като няма закон за проституцията кво искате от полицията-те сиромасите-ОСОБЕНО в тая насока не знаят НА КОЙ ГЕРБАДЖИЯ или ТЕХЕН си шеф ще настъпят опашката...или не знаете,че се плаща???и се праят такива "проверки4винаги когато идват европейски тузари...е сега освен с метро,ще се поФалят на барозу и с това-*** да ХВАНАТ истински бандити-или терористи-м там е друга работа...ептен ги нема
37
4
 
6
 
! Отговори
Допълнение към 19 преди 11 години
В България има 400 000 тежки АЛКОХОЛИЦИ , които никой не обгрижва: за тях не се говори:показват ги като симпатяги : никой не ги лекува:гледат им сеира:чакат ги да омрът
36
2
 
0
 
! Отговори
!!!!!! преди 11 години
НЕ ОЩЕ НЕ СА.ЧЕЛ ДА РИТА ТОПКА
35
2
 
4
 
! Отговори
До34 преди 11 години
И там минават често-често, но........ да ги охраняват......
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не моа фана нящо :"клуб за сексуални услуги" като каво законно нещо се явява, че да подлежи на пруверка, а не на затваряне, арести и затвори. Да не би проституцията да е легализирана и да си плащат лиценз каките от храстите ?
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве да въ питъм ена работа сея... у Софето 7 нощни клуба ли имате бе амсалаци ? У нащо село са 12-сит...
32
1
 
9
 
! Отговори
fiat ulisse 1.8i преди 11 години
Антимафиотите попаднали на масажно студио, ама за секс услуги....................където не се издавали касови бележки...................ама ако погнат и *** с цигарите по битаците,ще им признаем че са независими и си вършат работата....да ама не
31
2
 
18
 
! Отговори
Свидетел преди 11 години
Вчера по случайност присъствах на "акцията", изсипаха се куп цивилки, унифомени и 1-2ма инспектори и задържания "един без документ за самоличност" беше на нашата маса. Живееше срещу заведението, уж отидоха с куките до тях да си вземе личната карта, но явно не са могли да отчетат друга дейност и не се върнаха.
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интерестно , защо са подминали Студентския Град , това е мястото за постоянен контрол , там има и убииства . Или от там получават пари ..
29
2
 
15
 
! Отговори
DO 32 преди 11 години
ТИНКО ТИНКО МНОГО СИ ПРОЗЗЗ ВЕ ГЕВРЕК.КОМУНИСТИ ПОЧТИ НЯМА,А САМО ГЛАДЕН НАРОД *** ТАКЪВ.АМАН ОТ ТАКИВА ГЕВРЕЦИ КАТО ТЕБЕ ДЕТО ПОЛИТИЗИРАТ ВСЯКА ЕДНА НОВИНА
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Арестуваха ли Божинов?