Бивш полицай убил красивата Мария заради любовна афера

Михаил Менашки е главният заподозрян за кървавата драма в Слънчев бряг
Обновена: 4 сеп 2012 20:39 | 3 сеп 2012 17:41,
664
Бивш полицай убил красивата Мария заради любовна афера
Убитата Мария. Снимка: Facebook

Бившият полицай от РПУ-Несебър Михаил Менашки е задържан като предполагаемия убиец на 30-годишната Мария Златанова от Самоков. По-всяка вероятност убийството, което потресе тази сутрин Слънчев бряг, е заради несподелена любов и ревност.

Според запознати Мария и Михаил са имали краткотрайна връзка преди време. Красавицата обаче не страдала от липса на ухажори и скоро сложила край на отношенията с бившия полицай.

Влюбеният мъж неколкократно я молел да се съберат отново. Отговорът на Мария обаче винаги бил отрицателен.

Близки на убитата разкриват, че от известно време тя имала връзка с 18-годишния Симеон Куминков, също ранен в нападението. Момчето било дете на богати родители и футболист в местен футболен отбор.

Още по темата

В нощта на убийството той имал намерение да закара приятелката си до квартирата. Точно се качвали в колата му „Ауди Q7”, паркирана пред хотел „Гларус”, където Мария била управителка на бара, когато от храстите изскочил мъж. Той нападнал жената и я намушкал няколко пъти с нож в дясната половина на тялото. Симеон се опитал да помогне, но също бил ранено в дясната ръка.

Няколко часа след нападението приятели на убитата Мария казаха, че са знаели кой е нападателят. Малко по-късно от полицията в Бургас потвърдиха информацията, че това е техен бивш служител, отстранен дисциплинарно заради продажба на фалшиви винетки.

Преди две седмици, по време на кастинг за сериала „Под прикритие”, Михаил Менашки е бил сред записаните за участие като статист. По ирония на съдбата днес той стана известен, но не в измислен криминален сценарий, а като главен герой в реална кървава драма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


664
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bai Ivane, za umrel e to4no taka, ama za ubit e malko po ina4ei samo dopalva ili nisto ili vsi4ko!!!
32
5
 
29
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
за умрял човек или хубаво или нищо
31
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И този е бил полицай?!Няма ли поне един свестен човек в това МВР?
30
8
 
20
 
! Отговори
Лош късмет преди 11 години
Да си отгледаш любовник, да го дундуркаш до пълнолетие за да те "работи" законно, и да ти се случи баш тогаз такъв сакатлък си е кофти работа.
29
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалка история и жалко за младостта и, но не искам да съм на мястото на майката на това младо момче, което не знам защо се е хванало с 12 години по-голяма от него жена.
28
5
 
5
 
! Отговори
123 преди 11 години
сега докато и направят фоторобота - ще минат поне 1-2 седмици
27
7
 
68
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 11 години
Тъкмо щях да напиша мнение, но видях, че номер 23 вече го е написал. Освен да го цитирам, друго не ми остава:И тримата участници в тази история са противни ... характерни образи от съвременна България:- шавлива мома, прогресираща с дупе напред- мамино синче, парадиращо с парите на татко- мутроподобен, химически откачалник. (хей, 23, вече си класик, цитират те ;)
26
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
u razvitite demokracii ubiicite parvo udaryt edi tek, posle gletnat edna *** i klecnat za vtori, pa za tret i kato izpiat poslednata *** i udarayt posleden tek 4aaak togava se sestat 4e sa ubiici i mus mus s noja ili bubm bum s pistoleta.tozi ubiec e nenormalen, 30 godini v zatvora i ga go izpisvat zatvornicite da piat poslednata ***, da go eva v idiotada zatrie taka ubaa kaka kadeto e otklastala po4ti pedofilni vrzki
25
12
 
40
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Най-долното за жена е да върти номерата на няколко мъже !
24
9
 
30
 
! Отговори
Бени преди 11 години
Бивши *** , *** и полицаи няма ! Вишата форма на човешката простутия е да станеш полицай особенно в БГ .
23
32
 
25
 
! Отговори
AudiА3 преди 11 години
Това е положението, *** .. хахаха.. Който има пари или богати родители, ще си кара Q7 и ще си разтрива секфи женки - и на 15, и на 30, ако стават. Вие си драскате по форумите,возите се на мерцедес 0305(мноогоо стари меровци на софийския градски транспорт ). И ще се ядосвате за дивотии... "Имаш ли париии, хубави жени, нямаш ли париии- стари бабички" : ) A полицайчето, глупаченце е явно, сега ше лежи некаква *** *** като за човек : ) А и съм чувал, че в затворите не са фенове на екс куки
22
5
 
37
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Пак ви повтарям ,че в полицията се постъпва с връзки.Всички са нечии протежета.
21
5
 
59
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
Най-долното за един мъж е да стане на п*тка заради п*тка.
20
3
 
14
 
! Отговори
Ani преди 11 години
Pochivai v Mir Mime.... :( Dano si na po-dobro mqsto... Nemoga da povqrvam oshte :X :(( Ne e istina v kakyv svqt jiveeem..... :(( Moite saboleznovaniq na roditelite...
19
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами... Естествен подбор.
18
6
 
23
 
! Отговори
? преди 11 години
чудно ми е и как при сегашното управление, двама арестанти, извършители на убийства се самоубиха в арестазимата на 2012 г. - човекът от Перник, посочен за извършител на убийството на Мирославаавгуст 2012 г. - германецът в Бургас
17
4
 
71
 
! Отговори
софиянец преди 11 години
управителка, бившо заптие, футболистче? жалко за хубавото момиче, ама заприличваме на латино-американски ***...
16
5
 
125
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тримата участници в тази история са противни ... характерни образи от съвременна България:- шавлива мома, прогресираща с дупе напред- мамино синче, парадиращо с парите на татко- мутроподобен, химически откачалник.
15
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До s Къде е тръгнал в А група без топка. Красива мацка, управителка на хубав хотел - той някакво дръгливо бившо милиционерче фалшификатор на винетки - ако не беше ченге щеше да му светне че тая мадама изобщо не е за него. Лятото е управителка в по морето, зимата - в Пампорово - няма да си остави работата и да чака следващия път да не го хванат Колкото до сегашното и гадже - много момчета на 18 въздишат по мацки на 25-30 така че що е можел да си я позволи...
14
13
 
5
 
! Отговори
? преди 11 години
много странно как момчето е ранено точно в ръката?