30-годишна от Самоков е убитата жена в Слънчев бряг

Докато се качвала в кола, непознат изскочил от храстите и я наръгва
Обновена: 3 сеп 2012 13:25 | 3 сеп 2012 11:31,
119
30-годишна от Самоков е убитата жена в Слънчев бряг
Колата, където е убита жената. Снимка: Булфото

30-годишна управителка на заведение е убитата жена в Слънчев бряг тази нощ, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 1.00 ч.  в района на х-л “Гларус”, когато непознат мъж е намушкал М.З. от Самоков.

Тялото на жената е намерено в близост до паркиран лек автомобил “Ауди Q 7”, с варненска регистрация, управляван от 18-годишния С.К. от Несебър.

Още по темата
Убитата е била намушкана в дясната половина на тялото, а младежът по дясната ръка .

Той разказал, че докато жената се качвала в автомобила му, от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож.

Младежът се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатият избягал от местопроизшествието.

Към момента са проведени два огледа, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, проведена е аутопсия и са назначени множество експертизи по образуваното досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: убийствоСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само витошките комплексирани маймуни могат да плюят така. това първобитно племе управлява България. ако жената беше от софия нямаше да ги има тези коментари.
98
13
 
41
 
! Отговори
шок! преди 11 години
Леле, Боже, ужас... Колко прости и злобни хора има на този свят! Разни комплексирани мъже, които явно нямат какво да предложат нито интелектуално, нито визуално, нито финансово на една красива и самостоятелна жена, седнали да я плюят, и то - мъртва! Вие нямате капка възпитание и морал, бе, *** !
97
13
 
44
 
! Отговори
kukla преди 11 години
Вие *** и бавни ли сте?? Коментари в които се плюе по една млада жена,убита по адски жесток начин..Щом една жена е успяла и красива значи е к***а..да комплексарчета с малки..... покажете колко малки душички имате,защото си умирате от яд,че една такава жена ама никогаа няма да ви обърне внимание.Това е България--да си красива жена с професия значи да си к***а,а да плюеш по починал човек те прави пич...
96
13
 
35
 
! Отговори
бабето преди 11 години
атова Замислете се по този поучителен и тъжен случаи първо тази голяма вече и зряла жена все още неомъжена и негледаща деца е достатъчно обиграна и затова се е съсздала тази ревност в този отхвърлен и наранен мъж ,че го е заместила с един неузрял физически и умствено юноша .,затова момичета на 20 или на 30 бъдете по предпазливи и не монстрираите тези подли и опасни номера.,безотговорната любов за пари и разкош е равна понякога на смърт като дилемата на всяка цена ще бъда богата
95
12
 
35
 
! Отговори
някой си преди 11 години
30-годишна от Самоков е убитата жена в Слънчев бряг?????????Перфектно заглавие
94
19
 
42
 
! Отговори
До 84 преди 11 години
Никой тук не е потенциален убиец,просто мразим ку.вите,които не се спират пред нищо,за да лапат пари!
93
9
 
42
 
! Отговори
софиянец преди 11 години
дали е битовизъм или не няма значение, жалко за момичето. като се замисля само тъпо ченге може да наръга жена или да я полее с киселина. съболезнования на близките!
92
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доста,доста дребни душици са се събрали днес в този форум,да направят това което най-добре умеят,а именно да изразят злобата си от мизерния живот,който водят.Това че сте прости,бедни и некадърни не означава че всички са такива.
91
10
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКРОМНО СЪЗДАНИЕ,ГАРАНТИРАМ-ДАЛГО ВРЕМЕ СЕ ГРИЖЕШЕ ЗА БОЛНАТА СИ МАЙКА ПРЕДИ ДА ПОЧИНЕ,В ПОСЛЕДСВИЕ ЖИВЕЕШЕ САМО С БАЩА СИ И БАБА СИ-ТОВА ЧЕ Е КРАСИВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ Е ***!!!
90
8
 
33
 
! Отговори
do 95 преди 11 години
би ли се обосновал? или просто не ти харесва когато ти кажат истината
89
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
IZRASNALA SAM S TOVA MOMI4E,NEDEJTE DA PI6ETE GLUPOSTI,MNOGO SKROMNO I 4AROVNO MOMI4E E !!!!!!!!!!
88
12
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато жертва на убийства стават жени и деца едва ли има място за коментари.Огромна комплексарщина тресе българския мъж.Да убиеш жена в гръб е толкова недостойно поведение,че си казваш ,възможно ли е това.
87
21
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачкай Бойко!Мачкай тая проста *** бугарска!
86
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
прав си, овчар. всичко в живота се свежда до осведомен избор и правилни решения. явно по пътя си тя не е взела достатъчно правилни решения и се е оказала в ситуация, която застрашава живота й. а в такава ситуация, ако не е чиста случайност, не се попада лесно.колкото до 18годишния, такива умират не само за САЩ, донаборната възраст е 18 почти навсякъде.
85
10
 
37
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
Да не цитираме тук Ботев, а?!
84
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В други сайтове пише, че са хванали убиеца, било от ревност
83
20
 
59
 
! Отговори
БГ-ОВЧАР преди 11 години
до 74ами това дете е на 18 годи ии е пълнолетно,може да ходи и прави каквото си иска.Стига с това американско лицемерие,според което човек на 18 години може да ходи воиник и да умира за САЩ,но не може да пие алкохол.И вземете малко се засрамете,че толкова гнусни коментари по такъв тъжен повод отдавна не бях чел.Мутреса била,н'м кава си била.Явно пишат хора които изобщо не познават ,че даже не са виждали в живота си тъй наречена мутреса.знаете ли кога една мутреса ще ходи на работа?аз ще ви кажа.Точно никога.Лека му птъст на момичето,"а вие,вие сте ***",както е казал Ботев.
82
14
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вие не сте хора, които се равате на тази смърт
81
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Moje bi toizi, koito I E DAL DA KARA tozi jip e re6il, 4e e prekaleno 6avliva ..a tezi deto imat takiva jipove, obiknoveno ne si popliuvat.
80
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
добре де, нейно било Ауди.то = как се изкарват 50хил лв за кола като управител на заведение? после, ако имаш 50хил лв спестени ще ги дадеш ли първо за кола? трето, кво прави 19год пикльо посред нощ с нея в колата, който не й е роднина? и т.н. и т.н. момичето, каквото и да е направило със сигурност не е заслужило да умре, но дълбоко се съмнявам че това убийство е чисто случайно и тя е била в неподходящото време на неподходящото място. но дори и е да е така, моите съболезнования към близките й.