Откриха 17-годишна, обявена за издирване, да проституира

Момичето е избягало преди седмица от дома си в монтанско село
16 окт 2012 17:29, Красимир Ангелов
52
Откриха 17-годишна, обявена за издирване, да проституира
Снимка: Булфото

17-годишно момиче, обявено преди няколко дни за издирване, е заловено да проституира по път край Елин Пелин, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В понеделник полицейски служители са извършили операция за противодействие на проституцията по първокласен път І-6.

В района на "Григоревска чешма" служителите на реда се натъкнали на четири проституиращи жени. При извършване на проверка на самоличността им се оказало, че една от тях - 17-годишна от монтанското село Лехчево, е обявена за общодържавно издирване.

Оказало се, че непълнолетната се издирва от 10 октомври по молба на майка й, след като избягала от дома им и зарязала невръстното си дете.

Пред инспектор от детска педагогическа стая бегълката разказала, че след напускането на дома си избягала в Елин Пелин и заживяла в квартирата на своя приятелка на 32 години, с която заедно излезли да проституират на пътя.

След полицейската операция непълнолетната е приведена в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица в столицата, а приятелката й е задържана с полицейска заповед за 24 часа.

Заедно с нея в районното управление в Елин Пелин са задържани и още две проституиращи жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: Елин Пелинпроститутки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** *** на квадрат само се размножават и си просят куршума...
7
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сианка?
6
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И колко ще седи в този дом за временно настаняване?При първа възможност ще избяга и е пак на улицата по къса пола и махаща на колите.Млада е и е тръгнала вече по нанадолнището.С дете на 17 ми е ясна.Лошото е,че и българки тръгват по този път и стават робини.
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе толкоз неоте$али си мъже има, че са налазили толкоз леки жени пътищата?? Не бе аз не съм икономист ама при такова предлагане - егати невиделите мъже , търсенето ако го няма каква проституция ще се изявява освен политическата? То верно, че станаха модерни еднополовите връзки ама толкоз *** по пътищата и после шофьорите нямат парички за рушвет на куката... еми ще ви дебнат, щом бъркате в бурканя на управляващите
4
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бащата нема ли да търсите, понеже както е ясно и на чифтокопитните, е педофилствал. За доказателство цело дете има. Аршини, аршини...двойни и тройни... Само да заревете, че имало много педофили...веднага ви посочвам, че това е толерирана от държавата дейност, но само за електорални еденици.
3
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като чета определено са от тях
2
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ли са?
1
3
 
25
 
! Отговори
pimpa преди 11 години
i sq kvo praime , na 17 s dete i sa I*e po putishtata , da se tursi bashtata na Prabulgarcheto i da se sudi za pedofiliq ! KAZAX !!!