Полицията издирва шофьор убиец

Призовават се гражданите за съдействие
Обновена: 26 ное 2012 13:09 | 26 ное 2012 13:09,
3
Полицията издирва шофьор убиец
Снимка: Архив Булфото

Издирва се неизвестно моторно превозно средство и шофьорът му, причинил смъртта на 21-годишно момче, съобщават от полицията.

В петък вечерта жител на с. Габер се натъкнал на третокласния път Драгоман - Габер на ужасна гледка - труп на млад мъж. Той подал сигнал в полицията около 1:55 часа през нощта.

Дошлите на мястото на престъплението криминалисти и експерти установили, че трупът е на 21-годишен младеж от Драгоман.

При огледа на тялото са открити видими наранявания в областта на главата и торса. Доказано е, че смъртта е настъпила след пътен инцидент с участието на неидентифицирано превозно средство. Трупът е изпратен за аутопсия.

Образувано е досъдебно производство.

От полицията призовават гражданите, които могат да съдействат с повече информация за намиране на извършителя на престъплението, да се обадят на телефон 112 или на телефон 02/982-27-55.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
някой го е блъснал в тъмнината без да иска уви..но стореното няма как да се поправи вече
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пази боже, жалко и за момчето жалко и за шофьора. Ето това е, животът ти да се провали за по-малко от минутка. Мъртвеца си е мъртвец но другия как ще живее вече... Не го пожелавам това и на враговете си.
1
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
АЛОООООО..ДНЕС БГ..много сте мудни с криминалните новини..а и не само там..какви зулуми са станали в Рибново тази нощ..и какво ли не пишат другите сайтове..а вашите новини са много постни..репортерите ви нещо са много слаби