Експертиза по петорното убийство: Барут по ръцете на бащата

И тримата мъже имат рани от нож по тялото
11 яну 2013 20:45,
48
Експертиза по петорното убийство: Барут по ръцете на бащата
Работата по разследването продължава. Снимка: Булфото

По ръцете на бащата в семейството, което беше открито мъртво в кв. „Гоце Делчев” в столицата, са открити барутни частици, съобщиха от МВР.

Резултатите от изготвените до момента експертизи показват, че намерените гилзи са от законно притежаваното от него оръжие, намерено при първоначалния оглед в жилището до тялото му.

55-годишният Васил Савов е бивш служител на Министерството на отбраната. Основната версия, по която работи полицията, е, че той е прострелял останалите членове на семейството. Най-вероятната причина е битов скандал.

По-рано днес министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов съобщи, че най-вероятното бащата се е самопрострелял. По думите на МВР шефа по тялото на по-големия син Влади, който имал психични отклонения, е имало само порезни рани.

След приключване на аутопсиите обаче е установено, че и петте жертви са с огнестрелни рани в главите, по телата на тримата мъже е имало и прободно-проникващи и порезни рани.

Още по темата
 Допълнителният оглед на местопроизшествието е приключил. Иззети са веществени доказателства, както и многобройна медицинска документация, свързана със здравословното състояние на по-големия син - 27-годишния Владимир.

Предстои да бъде назначена съдебно-психиатрична експертиза по писмени данни. Работа по случая продължава.

Телата на петчленното семейство бяха намерени снощи от съседка на загиналите. Трагедията се е разиграла в блок 254 на столичния квартал "Гоце Делчев". Жертви са 79-годишна жена, дъщеря й на 54 години, зет й на 55 и двамата им синове - на 27 и на 21 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: гоце делчевубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
za sijelenie ce takiva hora rabotyat ne samo v mvr no i dr odgovorni -slujbi gospodi slez isi preberi verisite
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са професионални разстрели, тип "екзекуция". Убиецът е имал бойна подготовка и в никакъв случай не е бил "психичноболен или случаен"! А, иначе - родната милиция ще замаже!
35
1
 
0
 
! Отговори
ПОЛИЦИЯТА НА СЪД преди 11 години
Какъв битов скандал бе другари полицаи, пак е имало неугоден, действало се е, обаче не са хванали човека когато е сам, ами със семейството му. Всеки свидетел си заминава по тази логика.. а вие ми разследвате семейна разпра... малкия ми брачед къде е на 6 годинки ще разбере за какво става въпрос.. ставате банални, и на народа не му се нрави! Пушки ще гърмят, правдата ще процъфти!!!! дай боже
34
1
 
0
 
! Отговори
Нагласено преди 11 години
Има верояотност и някой външен човек да ги е утрепал. Примерно някой психясал демократ, от тези дето подрипваха и ревяха като магарета по площадите след 1989-та.Полицията на мутрите винаги изнамерва някой роднина или близък и си измива ръцете, че са си свършили работата.
33
2
 
1
 
! Отговори
КАКВО СЕ ЧУДИТЕ? преди 11 години
...ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА.....БОГ -ЗНАЕ ,КОЛКО *** И ПСИХАРИ Е НАБУТАЛА ПАРТИЯТА БКП/БСП В РЕДИЦИТЕ НА МНО И МВР ,....САМО И САМО ДА ИМА ВЕРНИ ХОРА В ТЕЗИ СТРУКТУРИ!!!ЕТО .....РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ ОТ БЕЗКОНТРОЛНИЯ ПОДБОР!ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ СИСТЕМАТА ...."НАШ ЧОВЕК"...!!!!!
32
1
 
1
 
! Отговори
До 38 преди 11 години
Не бе просто анализираме брътвежите на Цвинокио и компания
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брей много криминалисти сте се събрали в този форум. Всеки с версии и идеи.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То бяха само 4 гилзи за 5 човека...то бяха психични отклонения...то съседите имали ключ за да наглеждат бабата, която живее с още 4 човека, които явно не я гледат, то бяха наводнения...Обаче всички са глухи и никой не чува крясъци и истрели...Явно в тоя блок всички са ходят на работа, въпреки че има много пенсионери...Все пак да не са виновни малките сиви човечета в крайна сметка ?
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой нищо не е чул щото е действал професионалист с пистолет със заглушител. Тихомълком са ги изтрепали, а родната милиция ще замаже положението, както е правила винаги досега.
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пo ръцете на бащата в семейството са открити барутни частици!?Tova ne e prqko dokazatelstvo, moje da e strlql na strelbiste.A otpechatuzite po pistoleta na kogo sa?
27
2
 
1
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Какво наказателно убийство те друса за семейство луди ,бре???? Бащата е работил в най- обикновен склад ,не за оръжие даже ,нищо че при военните. Майка и тя е била обикновенна писарушка ,без да е имала достъп до абсолютно нищо важно. И двамата сина са регистрирани ,агресивни психично болни. За да е така ,то заболяването е било наследствено.Единственото ,което ме притеснява е че луди са работили в системата на МВР .
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
@27Гоше бе , ти що не прочетеш Снежанка и седемте джуджета за да разбереш какво е станало!***!Изтрепали са ги и пак ще замажат работата гадовете!
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бабата ги е изтрепала всичките а накрая да дошли на Боко мутрите и са наказали бабата.Ха-ха-ха!Докога ще се оставяте да ви пробутват партенки Цецо и Оцеола бе? Едно ли две ли бяха наказателните убийства до сега?Вижте какво са работили майката и бащата и се сещайте!
24
1
 
0
 
! Отговори
Григорий Климов преди 11 години
Прочетете "Княза на този свят" от Григорий Климов, там много хубаво е описано как и защо се случват трагедии като тази.
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно бащата ги е застрелял с ножа. :)
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Касапница!Фуражките отново спят прави!Медийно затъмнение!Отново нищо няма да се открие или докаже!БГ-Рай за мутрите и тиквениците!
21
1
 
0
 
! Отговори
me преди 11 години
Ха ха
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто комшиите лъжат. Имало е скандал, боднали са се с ножове и дъртия психопат не е издържал и е приключил с целия зверилник. Сигурен съм, че не е било за сефте. Добре, че не са излезли да се стрелят по улицата да си отиде и някой случаен човек. Съседите се правят на умрели лисици.
19
1
 
0
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
Самоубил се е
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жертви са 79-годишна жена, дъщеря й на 54 години, зет й на 55 и двамата им синове - на 27 и на 21 години. Само не разбрах с бащата какво е станало?