Стрелецът срещу Баретата бил заснет с камера

Мъжът бил висок, с шапка с козирка и облечен в черно
31 яну 2013 21:44, Бойчо Попов
231
Стрелецът срещу Баретата бил заснет с камера
Снимка: БТА

Вероятният стрелец срещу Златомир Иванов-Баретата е бил заснет от охранителна камера на търговски обект, предаде БНТ.

Мъжът, който е запечатан на камерата, е висок между 175 и 182 см, с шапка с малка козирка, облечен в черно яке, черни панталони и черни ръкавици. По част от иззетите вчера доказателства от обгорялото помещение е намерен и биологичен материал. Експертизата ще търси възможност за извличане на ДНК профил.

Стрелецът е избрал безпрепятствен маршрут за оттегляне от местопрестъплението. Няколко седмици стрелецът е подготвял мястото, от където се прицели по подсъдимия Иванов.

Още по темата

На последния етаж в Търговския дом се е настанил в най-студеното помещение и се е крил два дни като клошар. Стаята е била избягвана от другите обитатели, защото покривът е бил протекъл, а прозорецът е счупен. От това място стрелецът се е прицелил в Златко Баретата. След като е изпълнил поръчката, той съвсем спокойно оставя оръжието и напуска помещението, показва възстановка на случилото се.

Преди стрелбата предвидливо снайперистът е напръскал покривната дървена конструкция на помещението със запалителна течност, а след излизането от стаята хвърля в нея пълна с бензин и запушена с парцал бутилка. Така огънят за секунди обхваща всичко.

Според криминалистите стрелецът е допуснал най-малко две грешки - избързал е да стреля, когато мишената влиза в Съдебната палата. Освен това, въпреки пожара не всички следи са унищожени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
14
 
! Отговори
500 символа 3 преди 11 години
искам моловете,билата и лидълите да са поне на пет километра извън града и в тях да се предлагат предимно стоки на български производители, искам да има стимули за българските производители, които да са не шепа приближени на властта, а всеки от нас - българите да има свой бизнес, които да се подпомага от държавата и прочие...
94
0
 
3
 
! Отговори
Папарака преди 11 години
Аз пък заснех марсианец на най-вигоко ниво командващ организираната престъпност-организирана от гадната комуноидна държава у БГ
93
1
 
2
 
! Отговори
До 116 преди 11 години
Съжалявам ама май в Англия не си заключват вратите на село. Ама там на не щът нещо. Сигурно са чувале как се краде у назе
92
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до българския народ : Хора не си затваряйте вече очите, направете така че да се чуе и вашия ГЛАС!
91
0
 
1
 
! Отговори
До Мдаа... преди 11 години
Интересно колко са дестабилизирахме бе.Не видех каквато и да е дестабилизацияВсичко си е нормално и всеки си лъже както си искаА ? Всичко си е мирно и тихо. Лаем си по форумите.Кажи ся как се дестабилизирахме и ни обясни да разберем
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пак ни вкарват в някъкъв *** политически филм
89
0
 
23
 
! Отговори
500 символа 2 преди 11 години
да виждам как всеки гражданин е спокоен за бъдещето на децата си, как в градовете и селата всеки има собствен бизнес, без да го закачат мутри и спец служби, да се радвам на многото деца по селата и градовете, да виждам как пред всяка къща има джип, нов трактор и две луксозни коли,които не заключвам, защото не се краде, въобще искам "гръцка криза", искам народа да контролира политиците и да ги държи отговорни, а не обратното, искам бъдеще за децата и внуците си, искам право на нормален живот в БГ
88
0
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Извинявам се ако коментарът ми се повтаря, ама половината българи ( може и повечето) са с височина между 175-182 см. - не знам дали информацията, или заглавието са подвеждащи, защото в заглавието пише, че мъжът бил висок Може би като прочетох висок си представих някой над 190см.
87
0
 
24
 
! Отговори
500 символа преди 11 години
Искам гръцка криза - да имам къща в "бедно село", която е два пъти по хубава от тези на баровците в Бояна, грък или гъркиня - слуги, на които да плаща с малка част от доходите си, които получавам, без да работя много, да виждам, че "кризата" всъщност представлява 10 пъти по добър стандарт на живот отколкото в БГ, да се движа с луксозна кола и да виждам как в цялата държава процъфтява средния бизнес и няма запустели села и разрушени къщи, защото няма полицейска държава, а закони за обикновените
86
0
 
8
 
! Отговори
до 51 преди 11 години
А-а,драги .не си прав.три милиона в България вече отдавна не ***,два милиона са на границата на Англия,готови да я щурмуват и както се полага и нея да обсипят с генетиченматериал.Така,че около 2.5 милиона са заподозрените,поради простата причина,че в *** най-подозрително вече изглежда способността да се издрисква биологиченматериал,без да се смята разбира се политическия.Защото той не е по таваните,а в устите насебеподобните им.
85
7
 
3
 
! Отговори
Мдаа... преди 11 години
Има следи от биологичен материал - изпишкал се е в някой ъгъл... Със смешното до тук!Ами, ако този г*з с неточен мерник, беше улучил някой случайно преминаващ и нищо неподозиращ мирен гражданин...? А, ако този мирен и невинен гражданин беше дете...?Ами, ако...умишлено не е улучил мишената си - нали бил снайперист /според медийте/... то. тогава е една чисто комунистическа провокация за дестабилизиране на обществото и всяване на страх! А, това го знаем от учебниците по история - как го могат!
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя е срелец а не стрелец явно
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Зигмунд Фройд по скоро трябва да вкарат в затвора Големия мозък и тези около него, които досъсипаха всичко. Или да действат против тях така, както те действат сега - саморазправа чрез спец служби! Иначе си прав, но да им е по гадно! Дано им се върне стотици хиляди пъти на тези нещастници, които унищожиха гордия български дух!
82
0
 
5
 
! Отговори
Лайномет Говняшников преди 11 години
Трябваше да гърмя с нафтовата пушка за крокодили!
81
0
 
1
 
! Отговори
legaladvice преди 11 години
Много CSI и тем подобни се гледа..... за съжаление не се взима поука, а се използва за други, негативни цели...
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко му е казал:''Бате с тая присъда и сега ако още една ти лепнат,нема как да излезеш!Ше те стреляме в краката,а и по реално ше е от това на Доган''И оня кво да каже?Някой ден ако оцелее ше му ушие шамар...ама...
79
0
 
13
 
! Отговори
ужас преди 11 години
Никой ли не се интересува от истинските проблеми на България! Кво значени има кой е атентатора, когато продължават да рушат икономиката и да унищожават средния и дребния бизнес, селата обезлюдяха, всички искат да напускат БГ кошмара, който е такъв предомно заради правителствата през последните 20 - 30 години
78
0
 
6
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
До до 90А защо да трепят Златко Такето, като искат да свалят ГЕРБ?Няма ли да е по-разумно да утепат Великия Мозък с Безбройните Гънки - Бат'Бойко?Златко да не е от ГЕРБ?
77
0
 
13
 
! Отговори
нек преди 11 години
До до 90 ГЕРБ и БСП са едно - ако не знаеш кои са министрите от ГЕРБ - те са синове, дъщери и внуци на червените апаратчици. Първо се информирай преди да разделяш БСП от ГЕРБ, като вторите наложиха мутренския модел, създаден от първите и го узакониха, като го пренесоха от улицата към специалните органи - служби и спец прокуратура, които са слуги на ГЕРБ - съставен от БСП . И всичко това е геноцид над българския народ.
76
0
 
8
 
! Отговори
mocipako преди 11 години
Очевидно разследването е в доста напреднал стадий. Вече е ясно че:Стрелеца е човек, а не *** или някакъв друг добре натрениран бозайник.Вероятно е мъж и то не какъв да е, а мъж с височина в редкия диапазон 175 и 182 см.Предпочита да носи шапки с малки козирки.Облича се стилно с предпочитания към черните одежди. И не на последно място с лоши пиромански умения, като компенсация на добрата му стрелкова подготовка. Въпрос на десетина ... години в неговото разкриване и евентуално задържане.