Арест на прокурор в Бургас

Задържан е Ангел Георгиев, причини не се съобщават
15 фев 2013 08:02,
16
Арест на прокурор в Бургас
Снимка: архив, Impact Press Group

В Бургас е арестуван прокурор Ангел Георгиев от бургаската окръжна прокуратура, съобщи БТА, позовавайки се на полицията.

Георгиев е арестуван в късния следобед в кафене на улица "Генерал Гурко". Операцията е проведена под ръководството на Софийска градска прокуратура.

"Не знам причините за ареста", каза директорът на ОД на МВР-Бургас комисар Милен Димитров. Ангел Георгиев е обвинител по дела за банкови измами, убийства.

Преди години Георгиев беше следовател по делото срещу Пламен Дишков - Кела. Георгиев е наблюдаващ прокурор по процеса за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
15 часа = 15 години преди 11 години
15 часа в кауша без адвокат-и после няма доказателства.Ако Вас Ви тикнат-15 години никой няма да разбере. Демокрация по будистки.......фшзм.
11
0
 
0
 
! Отговори
Петров преди 11 години
Вече го пуснаха!
10
1
 
6
 
! Отговори
Диляна преди 11 години
Не изтривайте коментарите моля!Няма как да изтриете кирливите ризи на такива прокурори! И аз споменах, но...на някой не му изнася! Прокурор ЕВТИМ ЕВТИМОВ, ЦВЕТИ ПАШОВСКА И ЛЮБЕН ВЛАДИНОВ от РП-Мездра, щом не виждат престъпление на длъжнстните лица АЛ.МАРИЧКОВ и БОРИСЛАВ ЦАНОВ от РУП- Роман да си ходят! Или не са доучили за това, което са учили или и на тях им е даден подкуп!А като казах на Евтимчо в очите да ги отвори по-добре - лелеееее, декоративно петле Ви нетрябваше! ВЪН, пандиз за Вас!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и защо триете коментарите не разбирам!?
8
0
 
3
 
! Отговори
ъ преди 11 години
Споко, ще го пуснат, поради .... "липса на доказателства"
7
3
 
9
 
! Отговори
ato преди 11 години
Политиката на гн Борисов е чудесна само едно нещо куца,които много прикриват полицаите,например във гр Доспат шефа на МВР гн Маринов бе замесен със нарко боса за марихуаната Бачото,но понеже неможа много дасе раздуха и така уж гн Маринов излезна в болнични уж имал дископатия,имали малко кухо место и там се прикриват всички идиотщини и престъпници това го знаят всички но сега никoй него уважава както преди гн Борисов сезираисе върхо този случай и го пенсионирай.Идват избори трябва да сте чист зада разчитате по яко.
6
2
 
8
 
! Отговори
anitta преди 11 години
Най-накрая!
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От Бургас да дойдат и в Казанлък.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В кафене.........ами то е ясно какво става в кафенетата.раздават се пари ПОД МАСАТА.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Арестуван е за 8000 лв. подкуп!
2
2
 
47
 
! Отговори
Отдавна преди 11 години
Бургас отдавна знае за печалната му слава....от 10 г. този *** взема подкупи и прави каквото си иска.Но явно вече дори и на покровителите му стана неудобен.
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гръбавите почнаха да си изгарят бушоните,ама иде ред и на тарторите