Наказаха полицай, защото ударил мъж, заплашил сина му с пистолет

9-годишното момче на полицая било преследвано от мъжа и обиждано
9 апр 2013 16:40,
60
Наказаха полицай, защото ударил мъж, заплашил сина му с пистолет
Снимка: Булфото, архив

Дисциплинарно наказание е наложено на старши полицай от Бургас, съобщaват от МВР-Бургас.

Причина за проверката е инцидент, възникнал на 2 март тази година в късния следобед, когато 9-годишният син на полицая му разказал, че заедно с други деца са преследвани от непознат мъж с автомобил, който им крещял обидни думи и ги заплашвал с пистолет.

Старши полицай Красимир Петков в цивилно облекло с личния си автомобил (по време, когато не е бил на работа и не е действал в качеството си на полицейски служител) отишъл на местопроизшествието, за да разговаря с децата и изясни случая.

Междувременно съобщил на тел. 112 за инцидента и заплахата с пистолет спрямо децата, искайки съдействие от полицейски автопатрул от Първо районно в града.

Станало ясно, че непознатият мъж е Георги Карамарков. Участниците в инцидента били поканени да дадат обяснения по случая в районното. На входа на полицейското управление обаче между двете страни възникнало спречкване.

Старши полицай Петков ударил в лицето Георги Карамарков.

В резултат на приключила дисциплинарна проверка, разпоредена със заповед на директора на полицията в крайморския град, на полицай Петров е наложено дисциплинарно наказание по повод нарушение на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР.

Във връзка с първоначалните данни за заплаха с пистолет спрямо подрастващите е образувано досъдебно производство.

Установено е, че оръжието на Георги Карамарков е газов пистолет, който е иззет по надлежния ред по повод воденото досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
16
 
8
 
! Отговори
XXL преди 11 години
POLICAI=***
23
5
 
20
 
! Отговори
канадеца преди 11 години
Само в просташката държава България може един *** да извади оръжие на деца.Полицая е постъпил доблесно и заслужава уважение.Началника му е поредния гербаджийски съсел,който е готов да продаде и майка си само и само да си запази жалкия умирисан пост.Повечето началници в МВР са жалки,необразовани тъпанарани уредили се с постчетата си по втория начин.
22
0
 
26
 
! Отговори
Един Баща преди 11 години
Всеки родител би защитил детето си, що за *** трябва да си заплашваш деца и да вадиш пистолет пък бил той и газов. *** с пистолета най-вероятно е криминално проявен и намерил да си отмъщава на детето, мръсен ***.
21
2
 
28
 
! Отговори
Народа преди 11 години
Шефчето на полицията в Бургас да си пуска оставката за това, че е уволнил полицая. Аз да бях тоя с газовият пистолет щях да му ощракам кокалите пък нека ме уволняват. Ще заплашва деца.
20
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има едни рамки наречени ЗАКОНИ. И 2-мата господа са ги прекрачили, а сега е ред на съда.С този маниер зъб за зъб и око за око не ни чака нищо хубаво - ще се самоизбиеме за отрицателно време. Така че моля не ми го хвалете "бащата" който едва ли не справедливо е разбил мутрата на престъпника с пищова.
19
0
 
21
 
! Отговори
smehurko:))))))))) преди 11 години
Сега Прокуратурата дали ще вземе същите мерки както срещу младежа с газовият пистолет срещу Доган.Или двоен аршин опит за убийство е срещу много хора и още по лошо срещу деца беззащитни. Дали ще постъпят правилно и не да наказват полицаят а да съдят лицето с пистолета.
18
1
 
5
 
! Отговори
Гоуем началник преди 11 години
Евала на гражданьете!
17
1
 
10
 
! Отговори
Лупус преди 11 години
До Хохохо 17Значи, след това куките са ти стъжнили завинаги живота. А и щом ви е натопил, значи е ИМАЛО ЗАЩО.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 17 Добре фантазираш...***!
15
11
 
8
 
! Отговори
Хохохо преди 11 години
Преди години едно келешче, син на кука беше ни натопило за да се направи на мъШ пред едни момичета и отнесохме доста бой от баща му и колегите му.След няколко месеца платихме да едни момчета, които хванаха малкото *** и го отпориха здраво отзад. Имаше и снимчици, които пратихме на семейството му.
14
2
 
15
 
! Отговори
Тревоман преди 11 години
Лично мен ме отказаха да стана баща.Какъв баща ще съм, ако не мога да защитя детето си пред опастност, щом ме е страх от неправдата?Пък после защо сме се изнасяли в чужбина. Е, как няма?
13
2
 
34
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Полицая е направил всичко възможно, за да избегне саморазправа- първо е говорил с децата, вместо да хукне да го бие и накрая да се окаже, че децата се бъзикат. Второ- обадил се на 112, а НЕ директно на колеги. Изобщо всичко е направил надлежно и по установените правила. И сега е наказан. Също както онзи полицай, който застреля доказан крадец с дебело досие.
12
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре че е бил полицай, та им е било лесно да го накажат, а я да видим как ще накажат бандита
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре че има към 180 000 ловци, че като гледам нито армия, нито полиция вече има или върши нещо! Закриите я тази държава, атомна бомба и да почваме отнаяало!
10
0
 
16
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Е, как ще се преборим с престъпноста, след като правоохранителните инситуциии са осакатени и недееспособни, а служителите им са превърнати в статисти !?!Превърнаха ни в общество, в което престъпника има повече права от жертвата.Законът на джунглага процъвтява.....
9
2
 
25
 
! Отговори
! преди 11 години
Това е Бургас, батки!Тука всеки втори ходи с нож, бокс или нунчако в джоба. Кажеш на някой "здрасти" той вади ножа да те коли :) щото му било криво днеска и не се кефи да го поздравяват :)А този льохман с газовият пищак и той от "яките батки", на 9-годишни пистолет вади :) Абе, както казах вече, Бургас :)
8
1
 
2
 
! Отговори
Петров преди 11 години
Това е държава!!! Хвала
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По принцип не е правилно, защото е служител на МВР, ама човека не е нахлузил униформата, за да се прави на оборотен. Защо тези, които са му наложили дисциплинарното наказание не се попитат как те биха реагирали на негово място? Естествено, има вариант и това наказание да е само за пред медиите, а всъщност да са го потупали по рамото... знам ли..
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЩЕ ИМА ДА ЧАКАМЕ ПОЛИЦИЯТА ДА НИ ПАЗИ- С ТАКИВА ШЕФОВЕДА СЕ НАТИСНЕ ПОНЕ НОВАТА ВЛАСТ ДА МОЖЕ ДА ПАЗИ И НАРОДА ТАЯ ПОЛИЦИЯ. ИЗБИХА ЗЪБИТЕ НА КУЧЕТО И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО РИТАТ,НЯМА КАК ДА ПАЗИ!
5
1
 
42
 
! Отговори
111 преди 11 години
Всеки който защивата децата си в тая държава го отнася. *** простотията е това