Шефът на полицията в Елин Пелин е загинал при катастрофа

Инцидентът е станал пред нощта до село Елешница
Обновена: 21 апр 2013 20:07 | 21 апр 2013 14:40,
86
Шефът на полицията в Елин Пелин е загинал при катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Директорът на районното полицейско управление в Елин Пелин Методи Методиев е загинал в катастрофа късно снощи, съобщава bTV.

Методиев е пътувал в колата си сам и се е сблъскал с друг автомобил. При катастрофата са пострадали мъж и 19-годишно момиче, което е настанено със счупен глезен в Пирогов.

Случаят се разследва.

Тежкият инцидент е станал малко преди 1 часа през нощта близо до с. Елешница, Софийско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Елин Пелинкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
23
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Вечер е опасно да шофира човек в България.Баба ми казваше лягай си рано и не ходи по тъмните улици,защото може да те блъсне кола.
32
0
 
8
 
! Отговори
Дормуш преди 11 години
до 51А на луната има ли сланина или и там директори
31
3
 
7
 
! Отговори
123 преди 11 години
в Районните управления има началници, а в дирекциите - директори. Тези журналисти пак не са наясно за какво става дума.
30
3
 
24
 
! Отговори
Кука преди 11 години
Любо Ушев е поркал до толкова късно, няма какво друго да е правила куката.
29
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лека му пръст.Тук никой не познава лично човека,но злобата съвсем естествено е насочена срещу полицаите като цяло и МВР най-вече в лицето на хора като Цветанов,Флоров и Калин Георгиев.Методиев може би е бил свесен човек,но той е бил част от най корумпираната структура,пълна с нагли прости ченгета в повечето случеи свързани с престъпни групировки и схеми.
28
6
 
26
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 11 години
ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА БОГ ДА МУ ПРОСТИ ВСИЧКО. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ. КОЙТО НЕ ГО Е ПРЕЖИВЯЛ ТОЙ НЯМА ЖАЛОСТ , ТОЙ НЯМА СЪВЕСТ ЗА ДА КОМЕНТИРА ПО ТОЗИ ПРОСТАШКИ НАЧИН. НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ИЗРАЗА.
27
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GÑOBITE I AKTOVETE KOITO MI SE NALAGA DA GI PLATQ PISANI OT MUTRO- MILICIONERI I DAQDJISKITE KOPELDA4ETA NEMA DA ME NAPRAVQT PO DOBAR . EFEKTA OT CQLATA TAZI RABOTA E 4E AKO IMAM MIG VAZMOJNOST 6TE IM REZNA NA MIGA KARTUNITE NA TQH I RODATA IM DO DEVETO KOLQNO . PROKLETI DA SA . DEISTVAT KATO BA6IBOZUK SPRQMO NARODA , SPRQMO BALGARSKIA NAROD . KATO 4E LI SA OT DRUGA PLANETA I OT MAIKI NE SA RAJDANI . NA PATQ SE SADOPROIZVODSTVA . A NA NAS DANAKOPLATCITE SE OBQSNQVA 4E PRAVOTO SE RAZDAVA V SADA
26
3
 
2
 
! Отговори
ссс преди 11 години
никой не споменава за на4алници или за някакви институций тука вси4ките ви гледам големи циркаджй сте
25
11
 
5
 
! Отговори
ссс преди 11 години
ДО КОМЕНТАР 40 САМО ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА НЕ САМ 4ЕНГЕ НО БЪЛГАРИНА ОТ КОМПРОМИСИ НЕ РАЗБИРА С4УПИ МУ МУТРАТА БРЪКНИ МУ В ДЖОБА И ЩЕ ТЕ ПОМНИ И УВАЖАВА ЦЯЛ ЖИВОТ ПОДОБНИТЕ КАТО ТЕБЕ ИМА И СЪВЕСТНИ ХОРА НО СА МНОГО МАЛКО
24
5
 
33
 
! Отговори
!@№$% преди 11 години
Тук нещо се изкривяват нещата....Така е-човек е загинал и това е ужасно!!!Съболезнованията на близките!Но ако се замислим за наличието на злобните коментари ,може да си направим извода,че огромна част от населението на България ненавижда полицаите...Въпросът е "Защо?"Не трябва ли хората да изпитват признателност,доверие,респект към подобни личности...?Всички знаем защо не е така...Вярвам,че злобата не е насочена лично към човека,а по-скоро е препратка към системата и корумпираните и служители..
23
2
 
4
 
! Отговори
до Южна Добруджа преди 11 години
"От къде на къде пък нас добруджанците ще ни наричате българи !?" защо, да не би да сте влашки ***?
22
4
 
30
 
! Отговори
!@#$% преди 11 години
В други подобни случаи се споменава за взета алкохолна проба,а тук нещо се мълчи...!Защо ли...?
21
5
 
35
 
! Отговори
Ушев преди 11 години
Полицаите са царе на преиначаване на факти и скалъпване на обстоятелства, когато трябва да се покрие някой техен човек. Да си спомним как лъга оня нещастен началник по телевизията, когато се опитаха да прикрият сина на Боби Михайлов. Много чето обаче им лъсват задниците. Както и с Цецомобила напоследък.
20
7
 
33
 
! Отговори
1 преди 11 години
ушев нещо да е сръбнал?
19
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
PO 4ESTO DA MRAT I DA SE SAMOZASTRELVAT , TA DANO SE OSVOBODI POLICIATA OT STARI I KORUMPIRANI KADRI I DA SE OBNOVI S MLADI I NEKORUMPIRANI I KULTURNI MOM4ETA . INA4E NQMA OTARVANE OT STARITE KOMUNISTI4ESKI MUTRI
18
34
 
26
 
! Отговори
вергил преди 11 години
Дребни душички-човека е загинал,а вие ликувате.Освен това как според вас веднага ще съобщят дали е употребил алкохол?Мъртвия на дрегер няма как да се тества.Взема се кръв за изследване и пробата става готова след няколко дни.От българите по-злобно племе няма.
17
6
 
55
 
! Отговори
До Сахаладин преди 11 години
Абсолютно си прав. Ако беше обикновен човек, първото нещо, което щяха да напишат е, че му е взета кръв за изследване за абкохол и напкотици. Второ като врачки веднага щяха да напишат, че най-вероятната причина е заспиване зад волана или преумора. В случая всичко това е спестено и новината се свежда до 3-4 реда. Ченгетата като цяло /с малки изключения/ са абсолютно гадни, затова почти никой не изразява съчувствие. Това е взаимен процес.
16
4
 
49
 
! Отговори
Митко дрегера преди 11 години
А, ще стане ли ясно на колко Пелин, Елин, водка или ракия е бил снощи около 1:00 ч. покойният биваш шеф на полицията или ... ?
15
28
 
17
 
! Отговори
ссс преди 11 години
ДО КОМЕНТАР 23 ПРАВ СИ НО ИМА И МНОГО СЪВЕСТНИ 4ЕНГЕТА КОЙТО РАБОТЯТ НЕ ЗА ПАРИ А ЗА 4ЕСТА НА ПАГОНА И МНОГО ЖАЛКО 4Е МИНАВАТ ПОД ОБЩ ЗНАМИНАТЕЛ
14
7
 
38
 
! Отговори
Салахадин преди 11 години
до 20:Отворени сме,да!!От както съм пълнолетен а то е отдавна си плащам данъци осигуровки и всичко!!Полицията ми е трябвала точно 2 пъти!!Да ти кажа ли колко работа свършиха.........0%!!!В интерес на истината с полиция само проблеми имам!!И не защото съм престъпник,а защото те спазват закона само, когато им изнася!!Когато едно R8 например минава, ще им изпукат прешлените, да гледат на другата страна.Но не дай си боже някоя Вектричка на стругар, да мине покрай тях!!!Да продължа ли нататъка???