Шефът на полицията в Елин Пелин е загинал при катастрофа

Инцидентът е станал пред нощта до село Елешница
Обновена: 21 апр 2013 20:07 | 21 апр 2013 14:40,
86
Шефът на полицията в Елин Пелин е загинал при катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Директорът на районното полицейско управление в Елин Пелин Методи Методиев е загинал в катастрофа късно снощи, съобщава bTV.

Методиев е пътувал в колата си сам и се е сблъскал с друг автомобил. При катастрофата са пострадали мъж и 19-годишно момиче, което е настанено със счупен глезен в Пирогов.

Случаят се разследва.

Тежкият инцидент е станал малко преди 1 часа през нощта близо до с. Елешница, Софийско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Елин Пелинкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
33
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
До Пиринска Македония 18 До кога ще робувате на клишета. Пирин даже не отива до границата с Македония, камо ли да се казва така. Някое маке го е повторило 100 пъти и станало "истина" Защо не се казва например Пиринска България ? МОЛЯ дайте мнение с + или - !
12
32
 
11
 
! Отговори
ссс преди 11 години
КАТО СТЕ МНОГО ОТВОРЕНИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ ЗАЩО КАТО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ ЗВЪНКАТЕ НА 4ЕНГЕТАТА АМИ ОПРАВЯТЕ СЕ САМИ
11
11
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 10 Проблема е че хора с неговия пост винаги ги изкрават невинни - никога не пият, никога не заспиват зад волана, винаги карат със съобразена скорост и колите им винаги са изправни. А че всъщност правят каквото си искат защото и да ги спре случайно КАТ размахват служебна карта - е публична тайна! Е дано и сега му помогне да размаха картата пред св. Петър!
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това не е ли втори шеф на елинпелинската полиция който загива ? първия случай май беше преди няколко години с предшественика му... или бъркам нещо.съболезнования на близките!
9
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно сърце и две ръце спряха да бият!
8
21
 
26
 
! Отговори
Колев преди 11 години
Всяка *** си получава заслуженото!
7
19
 
43
 
! Отговори
Салахадин преди 11 години
Четете ли господа полицаи,каква народна любов струи от коментарите?Правите ли си сметка?Яд ви беше ,че камерите ви взеха хляба и изкрънкахте от Цецо поне за фарове да взимата рушвет!!Че с едни колани, гърбовете ви бяха станали на хрътки!!!Така ще е !!Въпрос на време е не само на улицата ами и РПУ-тата да се превземат!!!
6
37
 
22
 
! Отговори
ДЕС преди 11 години
ХА ХА ХА ЗАЩО ЛИ МРАЗИТЕ 4ЕНГЕТАТА ЗАЩОТО ВИ СЪДИРАТ ЗАДНИЦИТЕ ОТ АКТОВЕ ТАКА ТРЯБВА ЩЕ СИ СПАЗВАТЕ ЗАКОНА ДА НЕ ЯДЕТЕ МАМУЛА А ПЪК НИКОЙ 4ЕНГЕ НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ГО МРАЗИТЕ ИЛИ НЕ ВИЕ НАРУШИТЕЛИ ВСЕ ЩЕ РЕВЕТЕ КАТО МАГАРИЦА ПОД МАГАРЕ НЕ САМ 4ЕНГЕ И ИМАМ АКТОВЕ НО УВАЖАВАМ ПАГОНА ТОВА Е ЗА ЗАГИНАЛИЯ ПОКЛОН
5
13
 
21
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Денят е хубав :)
4
7
 
34
 
! Отговори
Салахадин преди 11 години
Полицейските служители са надменни,когато се говори за изпълнението и прилагането на закона в тяхно лице.В случая освен ,че не е има ГО съм убеден ,че не е карал с пуснати дневни светлини.И логично се е утрепал!!От Транспортната използват случая да напомнят на водачите,че бензина намаля с 8 стотинки,но Златев сидокарва доволно от фаровете парса.Така че не се притеснявайте!!
3
47
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Жо: От полицай: Дано получиш информацията директно от оня свят, ***.ераст нещастен!!!
2
39
 
11
 
! Отговори
fred преди 11 години
аве малаумнико 4овека загинал ти даваш акъли гледай ти като станеш като него да си бил с колан
1
8
 
68
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ОТ ПОЛИЦИЯТА НЕ СЪОБЩАВАТ дали е бил с предпазен колан и какъв е резултатът от пробата за алкохол. Обикновено, тези неща винаги се споменават в полицейските сводки, от които журналистите си правят репортажите.Този път няма такава информация. Що ли?