Шестима нападнаха екип на Спешна помощ

Нападателите са задържани, четирима са познати на МВР
25 май 2013 12:36,
180
Шестима нападнаха екип на Спешна помощ
Снимка: архив Булфото

Петима мъже и една жена са задържани за нападение над медицински екип на Спешна помощ в столицата снощи, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Малко след полунощ е получена информация, че на адрес в квартал "Овча купел” има непълнолетен, злоупотребил с алкохол. При пристигане на Спешна помощ от адреса излизат няколко души, които нападат екипа и нанасят щети на линейката.

След бързите действия на служителите на 6 РУП, за срок до 24 часа са задържани 6 лица – петима мъже и една жена на възраст между 21 и 37 години. Четирима от мъжете са познати на МВР за различни криминални деяния, сред които хулигански прояви, телесни повреди, наркотици, грабеж, управление на МПС в нетрезво състояние.

На член от екипа на Спешна помощ е оказана медицинска помощ, а непълнолетното лице е приведено в Клиниката по токсикология на Пирогов. Служителите на 6 РУП продължават работа по изясняване на сл

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
12
 
! Отговори
до graywatch преди 11 години
Има 240 депутати , партийни лидери и прочеее *** - избери си кой да застреляш, не е нужно само един да е!
20
1
 
17
 
! Отговори
redordead преди 11 години
до грейуоч - отиди застреляй тия *** в овча купел. А ако искаш да работят докторите спокойно и си такъв каубой, организирай въоражена охрана за всяка линейка в София.п.с. СОТ 161, предлагат спешна помощ с линейки към охранителните си услуги.
19
0
 
17
 
! Отговори
лекар преди 11 години
До graywatchХоди да се жалваш на:1. управляващите2. тези, които снощи са пребили един прекрасен лекар
18
1
 
23
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
Известно е че точно при комунизма има ред и дисциплина,това по време на социализма можеше да се случи,но нападателите щяха да съжаляват горчиво до края на дните си. Така че тия тъпотии за анархия и беззаконие при соца *** ги разправяй на маймуните в зоопарка. Задавам следния въпрос - коя е институцията с най-голямо доверие не само в България, навярно в цял свят? АРМИЯТА , това е отговора,а в армията НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ , ИМА ЕДИНОНАЧАЛИЕ, затова нещата там вървят. Това трябва за да няма престъпност.
17
0
 
30
 
! Отговори
lekar преди 11 години
Колеги от Спешна помощ, имате подкрепата на всички нас и лично аз подкрепям спирането на работа на Спешна помощ! Това не е работа, а варварство! Никой друг не работи при подобни условия! Аз съм за протест, за спиране на работа, за предприемане на крайни действия! Това минава всякакви граници-медийни атаки по медицинските лица, които настройват цялото общество срещу нас, по-ниско заплащане от ***, които метат улиците, тормоз и прогонване от собствената родина! ДО КОГА? НЕКА ИЗЛЕЗЕМ НАВЪН!
16
2
 
5
 
! Отговори
цигойн преди 11 години
Удриии!
15
3
 
11
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
БЪЛГАРСКА РАБОТА
14
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да върнем законите на хан Крум.
13
0
 
11
 
! Отговори
lekar преди 11 години
taka,nakraia nima da ima deguren,..shte mrete po kashtite..kato v devin...vsi4ki kolegi leka po leka se isnasiat,pone po mladite...probvaite v USA da isvikate lineika,posle idva smetka 2 000$ ,a ako posegnesh na kolega se legi v zatvor ,s godini...da vidim prokaraturata sega,...tova e za legane v zatvor,..kolegata e trahoten lekar
12
8
 
4
 
! Отговори
Тракийски преди 11 години
Еми от Бургазлии кво да очакваш . Батки с адидаси....Селска история . Такива изпълнения в София не могат да се случат.
11
2
 
18
 
! Отговори
rebel преди 11 години
Сегашните деца растат като *** ,и това со е закономерно, за такова общество като Българското- разпасано без нормално законодателство. Това не е изненада за мен.
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименДо 18Като те е срам, върни се обратно там, откъдето си излязъл и бегай да се раждаш там, където няма да те е срам...
9
0
 
33
 
! Отговори
4око преди 11 години
В другите медии пише ,че са абитуренти.Извикали линейката ,че едното момиче уж било с диабет и и станало лошо , а пък се оказаоло ,че била препила .Като дошла линейката и им се нахвърлили да ги бият!поред първоначалния сигнал ставало дума за диабетно болна жена, изпаднала в кома, но после уточили, че 15-годишно момиче е прекалило с алкохола.Линейката пристига точно за шест минути и е посрещната от 20 души, които се нахвърлили върху екипа.Най-тежко пострадал е лекарят д-р Красимир Йорданов, който има 26-годишен стаж като реаниматор в Спешна помощ и е герой във филма "Последната лине
8
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шофьора каза, че са били чисти българи. Амфетамини и липса на възпитание. Сега е време за ефективни присъди!!!
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никакви *** не са ! Децата бал празнували!
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само бой за всички *** от български, *** или имигрантски произход, дето бият лекарите
5
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баш български ко*еленца са си. Без родителски контрол и възпитание. Ето го резултата от 24 години демокрация :)
4
4
 
35
 
! Отговори
ккк преди 11 години
Май не са ***. Никъде не пишат да са ***, а на едно място има и адрес - знам мястото, там не са ***.Пияни *** просто.
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За тия шестимата има само едно хуманно наказание - набиване на кол и оставяне на един единствен шанс за помощ - да намерят начин да помолят същия екип на Бърза помощ да ги свали от кола!
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно и в този саит гледат новините на БТВ.