След свада, полицай гръмна приятел в Добринище

Униформеният също е прострелян, но е задържан
20 юли 2013 09:46,
43
След свада, полицай гръмна приятел в Добринище
Снимка: архив, Булфото

Полицай от РПУ-Банско е застрелял свой познат, съобщиха от МВР.

Свадата между двамата е станала в сутрешните часове, а сигнала за стрелбата е подаден около 05.30 часа.

По първоначална информация при кървавият инцидент е ранен и стрелецът, който обаче е задържан.

Полицаят стрелец е младши автоконтрольор на 30 години, от Добринище, който по време на престъплението не е бил на работа.  Жертвата е на 39 години, също от Добринище.

В момента се извършва оглед на местопроизшествието от прокурор от Окръжна прокуратура Благоевград и от следовател от Следствено отделение Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
8
 
! Отговори
недоволен преди 10 години
Бизнесменът дължал на полицая 100 000 лв, се разбра от новините. Интересно откъде накъде пътен полицай може да даде назаем 100 000 лв, сигурно ги е спестил от закуски. Повече от сигурен съм, че на този факт никой няма да обърне внимание.
34
1
 
1
 
! Отговори
The me преди 10 години
До 31 е Ани многу поздрави на тебе и не забрави да поздравиш макати , сестрати , брчеди дето имаш од женски род .. Чумите дето са били с Македонци знаат как става авно ти оште не си била на V6 и до грлото секи ден .. Гадна ромка !! За тва и нико вее не ве такова
33
8
 
11
 
! Отговори
ss преди 10 години
и к'во като е кука? В БГ има 500 000 лични огнестрелни оръжия ! не полицай а всеки може да "гръмне приятел" (доктор, програмист, пичовете от автомивката т.н.). А докато лаете по куките си помислете другарите от народната милиция ви спрат започвате да потърквате ръчички и да питате "кво прайм ся " :) Като сте такива МЪЖЕ КОЛКО ПЪТИ СТЕ ИСКАЛИ НАКАТАДЖИТА ДА ПИШЕ АКТА !!! КАКВИТО СТЕ ВИЕ ТАКИВА ПОЛИЦАИ ЩЕ ИМАТЕ !!!
32
2
 
24
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ - ВИЦ преди 10 години
ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ ПОСЕТИЛ ЕДНО *** СЕЛО В БЪЛГАРИЯ И УСТАНОВИЛ,ЧЕ ТАМ *** МНОГО КРАДЯЛИ ЕЙ ТАКИВА ДРЕБНИ НЕЩА КАТО КАБЕЛИ И ПР. ЗА ДА ПРЕЖИВЕЯТ ПОРАДИ ГОЛЯМАТА БЕЗРАБОТИЦА И ОЩЕ ПО-ГОЛЯМАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ ТЯХ В БЪЛГАРИЯ ! ПОСЛЕ ПОСЕТИЛ И ЕДНО БЪЛГАРСКО СЕЛО И УСТАНОВИЛ ,ЧЕ НЯМА КРАДЦИ ,УЧУДИЛ СЕ И КАЗАЛ НА КМЕТА ,БРАВО ,НЯМАТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ! КМЕТЪТ ОТГОВОРИЛ - АМИ ТЕ НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СТАНАХА ПОЛИЦАИ В ПО-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ !
31
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Fuckingdnes до коМЕНТАР 36 ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ НЕ САМ ПОЛИЦАЙ НО КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ КОМЕНТАРИ ПИШАТ ПОВЕ4ЕТО ОТ ВАС И ВИЕ НЕ ПАДАТЕ ПО ДОЛУ ОТ ТЕЗИ КОИТО ОБИЖДАТЕ 4Е ДАЖЕ СТЕ ПО ЗЛЕ
30
0
 
10
 
! Отговори
ttt преди 10 години
А застреляния и баща му бяха съдени и лежаха за опит за убийство. Добре че този дето нападнаха оцеля даже след 7 намушквания с нож.Така че не слушайте новини, защото журналистите са толкова некомпетентни, колкото всички останали в тази държава.
29
0
 
13
 
! Отговори
vdinikiasa преди 10 години
Явно си има нещо садистично в рода на полицая, щом като преди 10 години чичо му и дядо му убиха човек и в момента са на свобода. Дано поне този си получи заслуженото!
28
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДО КОМЕНТАР 30 И ДОВСИ4КИ КОЙТО ОБИЖДАТ БГ -ПОЛИЦАЙ *** И ДОЛНИ *** СТЕ ВИЕ *** ДОЛНОПРОБНИ ***
27
1
 
15
 
! Отговори
7 преди 10 години
Всяка година Полицате на психо тест.
26
0
 
16
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Леле,и полицай и македонец...
25
1
 
3
 
! Отговори
GG преди 10 години
Da otdavna zabraven metod na spavedliv protses, Niakoi zabraviat che sa smurtni v tazi durjava
24
5
 
19
 
! Отговори
Атанас преди 10 години
Тези хора в Добринище и околните села са напълно откачени и толкова злобни....с абсолютно остаряла представа за обществото и света, че нямам думи. Имам колега родом от Добринище на около 24 години. Та той говори на почти неразбираем остарял бабешки диалект,както и всичките му приятели от там. Да не говорим какви са агресивни и нетолерантни. Не приемат хората от другите региони на България за хора, а не виждат себе си какви са....
23
13
 
16
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 26Скапан гербераст, днес да си вземеш повечко бира, защото безплатната по площадите вече свършвала. Тиквата се охарчил яко за 40 дни.
22
6
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 20Йовчев ли натисна спусъка на насраното от алкохол ченге???
21
0
 
5
 
! Отговори
избирател преди 10 години
Верно приятели са били. :)
20
4
 
6
 
! Отговори
Адам Смит преди 10 години
Костов ли е виновен пак?
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да има сериозни наказания за да се прекрати това поголовно избиване на хора. Правосъдната система е виновна за волността на престъпниците. Всеки *** е с мисълта, че ще бъде оправдан. Докато в правосъдната система не влезнат честни и достойни хора такива вести ще са ежедневие.
18
12
 
18
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 20Йовчев ли наливаше в устата на този *** алкохол?МНого сте ми смешни бе!Орешарски пък искахте оня ден да си подава оставката заради миньорите.Няма такива герберастки добитъци като вас!
17
11
 
20
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Полицай застрелва мъж, който не е криминално проявен ...Хайде сега Цв. Йовчев да си подава оставката, а Цацаров да му повдига обвинение, защото не е контролирал подчинените си , след като полицай застрелва човек, който не е от криминалния контингент !!!
16
13
 
13
 
! Отговори
Боби преди 10 години
По логика на комунистите Ц.Ц е виновен за състоянието в което се намира българската полиция.За прокуратурата е виновен вътрешният министър-за неоказан достатъчен контрол на подчинените на министъра.Това е само ако е от ГЕРБ.ОСТАВКА.Господин Цацаров самосезирате се за безаконията което е позволил вътрешният министър да се извършат от неговите подчинени.Това е полицейщина и самооправство извършено от български полицай.Един аршин за всички-без изключение!