4-годишно дете почина, ударено от кола в Плевенско

Момиченцето издъхнало в болница, шофьорът не е пил
1 авг 2013 13:08,
5
4-годишно дете почина, ударено от кола в Плевенско
Снимка: архив, Булфото

Четиригодишно дете е починало в болница, след като е било блъснато на пътното платно в плевенското село Дисевица, съобщиха от МВР.

Момиченцето било ударено от лек автомобил вчера. Веднага го транспортирали до Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен. Лекарите обаче констатирали смъртта му в 12.50 ч.

От полицията уточниха, че в следствие на ПТП-то автомобилът се обърнал вдясно от пътното платно, а водачът му - 37-годишен от Плевен, няма наранявания.

Пробата му за алкохол е отрицателна, образувано е дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Илиян преди 10 години
Няма значение дали е *** или не.Все пак е дете на ЧЕТИРИ ГОДИНИ.Жалко и за шофьора,отиде му живота заради това.
2
1
 
21
 
! Отговори
az преди 10 години
"пътно платно" е точно "пътно платно" а не ромска детска градинаУдрял съм колоездач при потегляне от спряло положение - човека не ме видя и връхлетя върху колата. Ако и карах с 50 го смятай пътник. И бях тръгнал към къщи, не да убивам. Това може да се случи на всеки. Но като възпитаваме *** в безотговорност, се връща на нас - може да се случи на всеки, когато отсреща стой ***, науяен че като хвърли детето си под бронята ще има "обезщетение".
1
9
 
22
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
В "Съединените щати" (Дисевица и Търнене) навсякъде има пръснати *** по шосето!!Винаги карам с 20 от там!!Защото имаше закон ако децата са без надзор строги глоби, ама за избирателите на БСП тва май не важи!!!Минавате ли от там си отваряйте очите!!Коне,магарета,освинени дворове и прочие!!Една клонинг фабрика там прай по 5 чавета и всичко полуоблечени са из всички улици кални и мръсни!!!И за това е станало така!!Не му завиждам на колегата-шофьор!!!