40-годишна се самозапали в София

Тя е без опасност за живота, сервитьори я спасяват
13 авг 2013 07:25,
31
40-годишна се самозапали в София
Снимка: архив, Impact Press Group

Около 40-годишна жена се е самозпалила в София късно снощи, съобщи bTV. Tя се е поляла с бензин и е пламнала, но е спасена от сервитьори от близкия ресторант "Болярка" в столичния кв. Слатина.

Пострадалата е без опасност за живота по първоначална информация и е закарана в болница. Инцидентът е станал малко преди 22 ч на ул. Иван Щерев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
30
 
15
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
Бойко е виновен!
4
9
 
52
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Уважаеми кандидат самоубийци подпалвачи и тем подобни,ако обичате изберете един от двата варианта преди да пристъпите към грехът,наречен самоубийство!!!Или го правете тихо и и спокойно и така,че да не навредите на някой.Или се опасете с един колан с ръчни гранати и тичайте към парламента!!!!Само тогава вашата саможертва ще има смисъл!!Умолявам ви,не правете като вчера на метрото или под влака!!Така обикновенните водачи няма да ви сънуват на кошмар, до живот!!Не им го причинявайте!!
3
12
 
47
 
! Отговори
Vesso преди 10 години
Нали ББ бил довел хората до самоубииства.Защо продължават?А на умника под мен да му кажа,че плана все още не е приложен и все още нямаме действаща пазарна икономика в България.А дифф олигархичен капитализъм като в Русия. Комунист и пазарна икономика са несъвместими неща.
2
2
 
31
 
! Отговори
. преди 10 години
Защо го правят това тия хора ? Защо се самозапалват всички ? В смисъл самоубийци винаги е имало , но сега се палят масово , какво е това !?
1
15
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми наздравица за господата Ран, Ът и техните помагачи от българска страна.Вижда се, че планът се осъществява добре. До 2030 - 4млн. български граждани. От тях 3 984 000 мангаля.