Варненски бизнесмен блъсна полицай с колата си

Искал да паркира в тревни площи, а ченгето му направило забележка
Обновена: 17 окт 2013 14:27 | 17 окт 2013 14:27,
97
Варненски бизнесмен блъсна полицай с колата си
Снимка: архив, Булфото

Варненският бизнесмен Венцислав Дорелов е разследван от варненската районна прокуратура, след като вчера по обед умишлено блъснал с мерцедеса си полицай, като преминал през ходилото му със задната си лява гума. Случката се разиграла в района на КПП – Делфинариум.

Около 12.15 ч. в сряда Дорелов решил да паркира колата си в тревните площи. Към него се приближил служител от общинска полиция, легитимирал се и му направил забележка. 51-годишният бизнесмен не му обърнал внимание.

Полицаят отново се представил и му поискал документите. Вместо да му ги даде, Дорелов затворил стъклото на автомобила и потегляйки, блъснал служителя, който залитнал, а задната лява гума на мерцедеса минала през дясното ходило на полицая. Въпреки това бизнесменът не спрял, а се отдалечил в посока „Златни пясъци“.

Веднага след това колата му била обявена за издирване и открита на ул. “Никола Вапцаров” във Варна. По-късно е установен и задържан и Дорелов. В следствие на удара 27-годишният полицай е с лека телесна повреда.

Материалите по случая са докладвани на прокурор и по случая е образувано досъдебно производство.

Наказанието, което очаква Дорелов, е до 3 г. лишаване от свобода. Бизнесменът е освободен под парична на гаранция от 2000 лв.

За нарушенията на Закона за движение по пътищата той е санкциониран по административен ред, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция.

Венцислав Дорелов е собственик на една от първите частни варненски фирми, специализирана  в строително предприемачество, инвестиционна дейност и управление на недвижими имоти. Компанията му е основана през август 1991 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: бизнесменВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
измамен и ограбен от преди 9 години
Ето, че има справедливост не правосъдната а природна 11 месеца след случката с полицая дорелов е здраво пребит с лопата... Разбира се никой не пише за това защото много хора ще се радват на случилото му се
79
0
 
1
 
! Отговори
ляля преди 10 години
Това *** Дорелов дано го осъдят да плати достойно на ченгето. Хипер нагъл е.
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истинските ченгета в България са истински нагли. Доста добри провокатори.
77
3
 
0
 
! Отговори
Hristo преди 10 години
МНОГО ХУБАВО ГО Е НАПРАВИЛ. ТИЯ ВАРНЕНСКИТЕ КОИТО СА КЪМ ОБЩИНАТА НЕ СИ ГЛЕДАТ ТЯХНАТА РАБОТА АМИ САМО ХОДЯТ ДА СЕ ЗАЯЖДАТ С ХОРАТА КОИ КЪДЕ БИЛ СПРЯЛ И Т.Н.И СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ МИНАЛ ПРЕЗ КРАКА МУ ТОЯ ПОЛИЦАЙЧЕТО НЯМАШЕ ДА КАЖЕ НА НИКОИ НИЩО .
76
1
 
9
 
! Отговори
17859 преди 10 години
Някои мизерници (като Дорелов) си мислят че са над закона само защото са направили някой лев повече през смътните години от новата история на България... много жалко че българските полицаи не са свикнали да прилагат закона с цялата му строгост без значение спрямо коя личност.... ако това се беше случило тук където живея, ченгето щеше да му надупчи колата (или главата) с всичките патрони с които разполага...
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НапротивВ. Дорелов е точно такъв.
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До HSTИ тогава пак ще има недоволни и оплюващи полицията. Здрава ръка и закони трябва да има . Не като сега.
73
3
 
8
 
! Отговори
Абориген преди 10 години
Ами така е ... полицайчето го е умолявало за документи и прочие ... а ако аз бях паркирал с московеца там щяха да ми съдерат *** от бой....
72
3
 
21
 
! Отговори
варненец преди 10 години
До НапротивДа, *** си пич! Не ми пука как ще спиш , дали ще спиш и ского ще спиш. Мини през крака на полицай във Виена и като излезеш от панделата няма и да помислиш за обратни завои.Въпросът тук е принципен има си правила и те важат за всички.
71
3
 
15
 
! Отговори
HST преди 10 години
Напишете в youtube "Ferrari 458 Spider Runs Over Cop " и вижте какво му се случи на ***. Когато нашите милицоионери почнат да действат така, без оглед на кой какво кара - тогава ще се оправим.
70
4
 
9
 
! Отговори
Напротив преди 10 години
Което разбира се не значи, че псевдобизнесмените, слязли от планинските махали и които се мислят за гъзари трябва да бъдат поощрявани в овчарското им поведение!
69
8
 
8
 
! Отговори
Напротив преди 10 години
До ченгето:не знам братле дали да биеш хората и да ги мачкаш,ти си учил такива специалности,аз предпочитам да си чета Борис Виан,ама ти надали си го чувал...Що се отнася до наглост,аз по-нагли типове от вас,куките не съм срещал в живота си,а съм поживял не малко години.Ако искаш да видиш как трябва да изглеждаш и как да се държиш с гражданите *** в Германия и си виж колегите.Само че там такива като вас тука не биха назначили и да чистят кауша!Хайде със здраве!
68
1
 
4
 
! Отговори
PAVE преди 10 години
TAKIVA KAVALI S DEBELI PORTFEILI,NE ZA4ITA6TI ZAKONA, TRQBVA DA LEJAT V ZATVORA I DA POLU4AT UROK PO VUZPITANIE.
67
1
 
15
 
! Отговори
POLICE преди 10 години
До НапротивЕ ЗНАЧИ ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС ГРАЖДАНИТЕ КАТО СЕ ДЪРЖИТЕ НАГЛО ДА ВИ ПРЕБИВАМ И МАЧКАМ С ПОЛИЦЕЙСКАТА КОЛА ЛИ ГОЛЯМА ЛОГИКА ИЗКАРА КАКТО ДА СЕ Е ДЪРЖАЛ КОЛЕГАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ БЛЪСКА ОТ НЯКОЙ САМОЗАБРАВИЛ СЕ БИЗНЕСМЕН ИЛИ КОЙТО И ДА Е. ГОРЕ НАПИСАНОТО ВАЖИ И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ!!!
66
5
 
3
 
! Отговори
Деси преди 10 години
Горкото ченге
65
3
 
31
 
! Отговори
БОБО преди 10 години
В АМЕРИКА ДО СЕГА ДА СА ГО ПОГРЕБАЛИ.....
64
1
 
7
 
! Отговори
. преди 10 години
А ето какво се случва с такижа нагли типове на дръги места...youtube/watch?v=3lKwkn6JT74
63
0
 
15
 
! Отговори
Mihailov преди 10 години
До Напротив Ти си ***.Това е моето мнение за теб!
62
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така.... Хилари Клинтън си плаща глобата за неправилно паркиране в Лондон (на улицата, не в градинката, и бодигардовете и не се пречкат на полицая), а нашият хубавец гази безнаказано. Мили родни картинки!
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и кво мислите ще има наказание ли? наказание има само за плебеите! Тоя си плаща и получава индулгенция да отстрелва обикновените граждани! ;) ще видите че няма да го накажат ;)