Труп на бежанец открит в кюстендилско село

Вероятно мъжът е починал от измръзване
Обновена: 28 окт 2013 17:53 | 28 окт 2013 17:53, Красимир Ангелов
33
Труп на бежанец открит в кюстендилско село
Снимка: Булфото

Труп на бежанец е открит в кюстендилското с. Раненци, близо до границата с Македония, съобщи директорът на ОДМВР в Кюстендил Елиан Стамболийски пред БТА.

Мъжът е на видима възраст около 35-40 години и в него е бил открит пропуск от Агенцията за бежанците за настаняване в с. Пъстрогор. По първоначални данни името на мъжа е Семир Бокур.

Предполага се, че причината за смъртта му е измръзване, но това ще бъде изяснено след аутопсията, посочиха от полицията.

По първоначални данни мъжът е пътувал от София до Кюстендил с автобус, след което е наел такси, което го е оставило край с. Раненци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Кюстендилбежанец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
А още не е завалял сняг.Тогава ако ще спят на земята,като в Сирия ше ги копаме чак на пролет.*** е хубаво нещо,но в Индия дето не вали сняг.Едва ли ще останат дърва за горене,гуми и друг *** и пак няма да изкарат до пролетта.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го заровят да не разнася зарази и да не ни занимават повече
27
4
 
7
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Видиш ли евреин убий го, и нещата ще тръгнат в обратна посока!
26
0
 
6
 
! Отговори
Гръга Питич преди 10 години
Това е "възродителен" процес,амЪ на обратно !
25
0
 
7
 
! Отговори
Ben преди 10 години
500 Години турско е малко за нашият изстрадал народ?
24
1
 
14
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Виждате, евреите и лакейте им са с плитки сметалки, все повтарят - и те са хора, не бягат от добро, ако и на вас се случи... И не може да се сети еврейския акъл че и децата вече знаят че сирийците са малко, основната маса е от Африка. И децата знаят че да дойдат до България и то с децата и жените си, трябва да похарчат такива пари че средния българин не би могъли да си ги помисли. Децата биха ви обяснили че ги докарват турците и доставят директвно на българска територия. А новината е приятна.
23
2
 
14
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
кой *** иска да емигрира в България, политиците превърнаха държавата в *** от която и аз избягах. Да не мислите че Сирийците искат да седят в България , политиците ги взимат за да крадът по лесно. Докато не се вкарат в затвора престъпниците от БСП и ГЕРБ в затвора както и всички управлявали от 1989 до сега , няма да има промяна.
22
3
 
7
 
! Отговори
Ура преди 10 години
До Анонимен 15Какъв Бог бе , за тях е Аллах.
21
2
 
19
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
Как ще замръзне, последните 2 седмици са рекордни жеги...
20
15
 
15
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Боли ме шМайзера за теЯ ***...Да го духат всичките..Къв дират тук ?Ако беше по времето на бай Тошо,щяхме да ги обстрелваме на месо,като глигани на границата..Аз лично поне 20 парчета щях да похарча за кеф...а още 20-30 по служба...ха-ха-ха...Гадно а ;)..;((
19
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
преди 10дена пътувах -софия -добрич , автобусът беше пълен с такива *** ,миризма , шум , и накрая им направи забелешка , че трябва да млъкнат ,стана чудо на чудесата
18
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е Пъстрогор, къде Македонската граница. Това са най-малко 450 км. Чий го дири там?
17
4
 
31
 
! Отговори
силистра преди 10 години
и тука в тоя град силистра дойдоха едни 3 *** мирни сирииски бежанци искаха да ми наемат апартамента.Единия беше с шапка на сирийската освободителна армия,от 200 лв наема се чудях как да ги изгоня и им казах 200 евро,ама те започнаха да се пазарят на англииски,аз им казах айде го хоум на англииски, и после *** на турски и ги изгоних.
16
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горките хора, не им е леко. Не мога да не ги съжалявам, макар че и нашият народ е за окайване. Всички сме жертви на алчните ,които смучат планетата и сеят "демокрация" където минат.
15
14
 
17
 
! Отговори
езичник преди 10 години
някои от коментиращите са меко казано със психо отклонения
14
24
 
15
 
! Отговори
:) преди 10 години
Защо с тази злоба хора ? Те да не бягат от хубаво. Би ми било интересно да Ви чуя мнението ако Вие или Ваши близки имат тази съдба.
13
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бог да го прости.Ние,както винаги,пак се оказахме неподготвени за нещо, което се очаква. Нона /7/ е права - почти всички тези хора имат желание да отидат в по-развити и богати страни. Нашите чиновници нито са успели да се договорят на международно ниво, нито са организирали нещата така, че поне за през зимата да им дадем подслон, като за целта изискаме финансови средства, каквито можем да получим при хуманитарна криза.Дано всички тези проблеми да се решат по-скоро.Сега е лошо и за тях,и за нас
12
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
boli ma za tiq ***
11
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Измръзване- хахаха
10
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дай боже за всички бежанци,предатели български и разбира се най вече за комитети от Хелзинки.