Задържаха нападателя на Вики

Салахедин Бин Аладин намушка с нож студентката в магазин
Обновена: 6 ное 2013 09:02 | 6 ное 2013 08:54,
68
Задържаха нападателя на Вики
Салахедин Бин Аладин. Снимка: МВР

Задържан е издирваният алжирски гражданин Салахедин Бин Аладин, който е заподозрян, че е нападнал и наръгал с нож Виктория Христова, съобщи МВР.

Студентката беше нападната в нощта срещу събота в магазин на улица "Пиротска" в София, в който работела като продавачка. Момичето видяло, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал и намушкал с нож на няколко места.

Още по темата
Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина. Преди два дни МВР разпространи снимка на нападателя.

Той е алжирец и към момента няма статут на бежанец, съобщи тогава главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Влязъл е в страната преди няколко месеца.

Пострадалата Виктория е с няколко рани по лицето и шията, стабилизирана е в "Пирогов".

По-късно от МВР ще дадат подробности за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
58
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
Мисля си, че Левски и Ботев не биха правили флашмоб, мирен протест и нежна революция, а биха накарали да се чувстват тия, които явно ислямизираха България, малко по-студени.
35
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Вчера по медиите се изнесоха следните данни: малко над 4000 човека, са поискали статут на бежанец и хуманитарна помощ от България..повечето наистина майки с деца идващи от Сирия, НО, са минали границата 9000, значи 5000 човека, са като хубавеца на снимката- всакаква ***....
34
0
 
39
 
! Отговори
до 28 преди 10 години
За разлика от нас ,турците не търпят диваци ,поради простата причина че си имат пре достатъчно ,а ние приемаме всякакви диваци от третия свят.
33
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност се оказва,че гърците са го задържали. Лицето е било задържано от гръцка страна. В момента пътува към София, като е изпратен екип, който да го докара. Установен е и негов помагач, който е от София, и който е осъществявал логистиката по транспортирането му извън границата. Лицето е задържано около 20.40 часа снощи, когато служителите на МВР са получили информация от гръцките служители от участък Орестиада, каза главният секретар на МВР.
32
1
 
44
 
! Отговори
iskame ISTINATA преди 10 години
1.Къде и кога са го хванали!2.Да не е КЬОРФИШЕК за УСПОКОЕНИЕ на хората.ОМРЪЗНА ни да ни лъжат и да НИ пробутват НЕИСТИНИ!3.Да бъде осъдени и ДЕПОРТИРАН за Излежаване на присъдата в страната си!!!4.Да не лежи в бълг. затвор, на наша цметка, един да излезе и ПАК да е в България!НЕ НИ ТРЯБВА ТАКАВА ***!! Имаме достатъчно такива!4.НЕЗАБАВНО ОСЪЖАДАНЕ и ЕКСПУЛСИРАНЕ! Извикайте ПРИДРУЖИТЕЛ от АЛЖИР за тяхна сметка!5. Направете гъсто сито на границата и никаква свобода на придвижване!СТРОГО!
31
1
 
48
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
В същото време БСП призна турска етническа партия за легитимна даже с управлявания от нея Конституционен съд, вкара ги в управлението на България, въведе турски в училищата, в Кърджали се очаква строежа на най-голямата джамия на Блаканите, замени 2 млн. православни християни българи с турчеещи се *** мюсулмани и "бежанци", които се оказа, че даже повечето не били дори сирийци ами просот някакви араби.
30
0
 
70
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
Швейцария забрани строежа на джамии, Меркел отхвърли искането на 3 млн. турци за турски в училищата, а австралийския премиер открито заяви, в отговор на безбройните претенции на мюсулманите, прииждащи там, че те са просто гости в една християнска държава и като такива ако не ги кефи може да си ходят по всяко време.
29
1
 
41
 
! Отговори
БТК преди 10 години
6 грама в главата
28
0
 
59
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
Понеже в Турция няма война тия са бежанци ама до Турция, от Турция насам са просто нелегални емигранти. И то една малка част от арабите пристигащи тук, които са наистина сирийци.Аз не виждам причина да не ги върнем на Турция както направи примерно Румъния като ни върна 38 афганистанци, които се опитаха да влязат там от България. И то по вода, като не може реално да се докаже, че не идват директно от Турция. ПРосто Румъния ни ги "даде" безвъзмездно.Тия *** от БСП ще ни довършат с неадекватни
27
2
 
55
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 10г. Германия ще е неонацистка, както и други страни. Всички *** вън от Европа.
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
nie gi xva6tame te gi puskat kvo o4akvate da se slu4i..dobre li spaxte ?ima li padnali v jertva sno6ti ubiti zaklani obrani?
25
0
 
50
 
! Отговори
mdam преди 10 години
За такова престъпление в Алжир ще го осъдят на доста годинки ... тук да видим кво ще се случи ...
24
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво ще му се случи на мръсното ***? Вероятно до няколко месеца ще го изкарате от затвора. Да може пак да коли български момичета из хранителни магазини? Май като гледам каква ни е съдебната система друго не може да стане.
23
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както Цв. Йовчев каза, под 50% от "бежанците" са сирийски граждани, останалите са просто араби, решили да се възползват от законите в белите страни и да живеят без да работят на гърба на останалите, като това е по-добрия вариант. По-лошия е да не искат да се възползват от тия облаги... Останалите "бежанци" всъщност са избягали от Сирия и са стигнали Турция. В Турция няма война, страната е стабилна в икономическо отношение, така че те няма смисъл да "бягат" от Турция, а просто емигрират нелегално
22
1
 
42
 
! Отговори
gencho преди 10 години
да му се наложи виетнамско наказание с жив бамбук в дупето, варзан да расте вътре в него и да усеща как го пробожда по сантиметър на ден ....мамка му арабска
21
1
 
47
 
! Отговори
gogo преди 10 години
Какво става тука ? Алооооо чикидж.....хелзинския комитет все тая ,каде сте беееееее.Намига да бъде пуснат ,а момичето Вики да бъде съдена за дискриминация ,задето не му е дала да я изкорми .
20
1
 
50
 
! Отговори
Стефко 88 преди 10 години
Чист ***!
19
47
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целта в последните дни е да се насажда омраза към бежанците, за да се отклони недоволството към мафиотската власт.Иначе, това момченце, съдебната система да приложи цялата си строгост.Тя може много добре това, когато не става въпрос за някой политик, мутра или чиновник.
18
7
 
75
 
! Отговори
цър цър преди 10 години
"Той е алжирец и към момента няма статут на бежанец" - Пак ще попитам: защо различни националности от сирийската се ползват със статус-бежанец. Кой ги пуска в страната, кой, кой, КОЙ НАЗНАЧИ пеевски?!?
17
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма статут на бежанец, значи още си е алжирски поданик. Да го съдим по законите на Шериата ! За кражба - отрязване на дясната ръка- така пише в дебелите книги ,по които се ръководи момчето.....